Över dörr nackdragningsapparat

kr390kr740

Rea!

Över dörr nackdragningsapparat

kr390kr740

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Sträck bort smärtor i nacken och nervösa spänningar! Over Door Neck Traction Device erbjuder enkel, effektiv och snabb fysisk behandling som du kan utföra ensam hemma!

Over Door Neck Traction Device är utformad för att ge traktion till din nacke, hjälpa till att justera och stabilisera kotorna och snabbt lindra smärta i nacke och ryggrad som orsakas av stela muskler och stress. Den har visat sig vara effektiv vid behandling av en rad olika tillstånd, bland annat klämda eller komprimerade nerver, utbuktande eller bruten diskus, cervikal spondylos, nervvävnad och mindre frakturer i halsryggen.

Den här traktionsapparaten är en mångsidig, lättanvänd produkt som gör att du kan njuta av fördelarna med fysioterapi i ditt eget hem. Apparaten gör det enkelt att göra sjukgymnastiska övningar på alla platser med en dörr, till exempel hemma, på kontoret eller till och med när du reser.

Den är mycket lätt att använda. Det är bara att placera remmarna i linje med skårorna och sätta hakan i hakremmarna. Draganordningen ger ett kraftfullt stöd för att lindra trycket på musklerna, vilket hjälper din nacke och ryggrad att återhämta sig snabbare. Njut av upplevelsen när draganordningen effektivt sträcker ut din nacke för att lösa obekväm smärta, stress och spänningar, så att du blir smärtfri.

✔️ PAIN RELIEF – Lindrar trycket på muskler, nervvävnad, nack- och ryggraddekompression och mindre frakturer i halsryggen.

✔️ GOD BEHANDLING – Effektiv vid sjukgymnastik, nacksmärta, artrit, diskbubblor, diskbråck med mera.

✔️ PORTABEL & ERGONOMISK – Lättviktig, justerbar för att passa på alla dörrar. Bekvämt för fysioterapi-övningar på platser som hemma, på kontoret eller på resor.

✔️ LÄTT ATT INSTALLERA & FUNGERA – Inga verktyg behövs för montering, används över toppen av dörren. Utrustningsdesign gör det enkelt att använda den.

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. A***v (verifierad köpare)

  Sverige


  Jag älskar det. Med alla skador på min nacke är detta en daglig rutin för mig. Jag har anpassat den så att den är permanent monterad. Så jag kan sitta vid mitt skrivbord på hemmakontoret och använda den när jag arbetar på datorn. 15-20 minuter per dag. Fantastisk smärtlindring för min nacke och skadade axel.

 2. V***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag använder den varje dag. Min kiropraktor rekommenderade den och den fungerar utmärkt.

 3. T***v (verifierad köpare)

  Sverige

  Eliminerade min nacksmärta omedelbart och räddade mig från att behöva opereras!

  null

 4. D***o (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har en klämd nerv i nacken och den hjälper till att lindra smärtan. Det fungerar till och med bättre än kiropraktorn.

  null

 5. E***o (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta var ganska lätt att ställa in och använda. Det hjälpte min nacksmärta lika mycket som att spendera det extra för att gå till kiropraktorn. Bekvämligheten hemma är underbar. Värt att köpa!

  null

 6. P***p (verifierad köpare)

  Sverige

  Lätt att ställa in. Jag tycker att den är riktigt effektiv för min nack- och ryggsmärta.

  null

 7. D***v (verifierad köpare)

  Sverige

  Min fru hade haft problem med sin nacke. Smärtan hade varat i ett par månader och började bli försvagande. För priset tänkte jag att det skulle vara värt ett försök. Det var det också. Hon använde den ett par gånger om dagen i en vecka eller så och minskade sedan till en gång om dagen i ytterligare tre eller fyra veckor. Framgång. Smärtan är borta.

  null

 8. A***m (verifierad köpare)

  Sverige

  Stark och säker produkt. Mycket lätt att använda. Överkomligt pris. Rekommenderas starkt.

  null

 9. G***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Den lindrade mina nackproblem under en kort period. Rekommenderas starkt.

  null

 10. N***K (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har ett diskbråck vid C6-7. Jag gick till två olika sjukgymnaster. inget av det hjälpte mycket och var ett stort slöseri med försäkringens co-pay pengar. Den här saken är en AMAZING och värd vartenda öre! Jag märkte stor förbättring efter 3-4 dagar. Jag använder den tre gånger om dagen i 20 minuter varje gång, det fungerar!

  null