Bullerreducerande Öronproppar i Silikon för Sömn

kr145

Rea!

Bullerreducerande Öronproppar i Silikon för Sömn

kr145

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Uppnå lugn och ro med lätthet

Säkerställ en bullerfri miljö med Ortorex öronproppar. De filtrerar bort alla störningar som kommer utifrån. Öronpropparna är tillverkade av återvinningsbart silikon och är ett miljövänligt val. De är också återanvändbara och tvättbara, vilket garanterar service under många år.

Effektiv
Tack vare en struktur med tre lager stänger dessa öronproppar effektivt ute oönskade ljud. De ger en lugn miljö för sömn eller arbete.
Bekväma
Ortorex öronproppar är tillverkade av mjukt silikon och anpassar sig efter hörselgångens konturer. De är idealiska för sömn och för långvarig användning. Ingen irritation eller obehag!
Mångsidig
Oavsett om du försöker arbeta, studera eller vila kan våra öronproppar hjälpa dig. Du har en pålitlig lösning för alla situationer när du behöver tystnad. Det gör dem till ett oumbärligt tillbehör i ditt dagliga liv.
Ergonomisk

Utformningen av våra öronproppar ger en smärtfri upplevelse. De följer öronens form och förhindrar irritation eller ansträngning. Du kan använda dem under långa perioder utan att känna något obehag. De sitter stadigt i öronen och faller inte ut, inte ens vid aktiva rörelser.

Mångsidiga

Oavsett om du försöker arbeta, studera eller vila, kommer Ortorex öronproppar till hjälp. Du har en pålitlig lösning för alla situationer när du behöver tystnad. Detta gör dem till ett viktigt tillbehör i ditt dagliga liv.

Låg vikt

Du kommer inte ens att märka att de är där. Våra återanvändbara öronsnäckor ger optimal ljudkontroll utan att ge en obehaglig känsla.

4.85
13 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 13 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. H**e (verifierad köpare)

  Sverige

  De här fungerar tillräckligt bra. Jag kan få lite sömn, de är bekväma och enkla att använda. Jag kan naturligtvis fortfarande höra vissa ljud, men de dämpar ljudet i närheten. Värt pengarna

 2. J****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Dessa öronproppar har förbättrat min sömn avsevärt. Jag kunde höra allt från hunden som städade sig själv till ljudet av huset som satte sig på natten. Det var så bra att blockera alla dessa ljud så att jag kunde sova lugnt. Du kan fortfarande höra vissa saker runt omkring dig, men huvuddelen av bullret är blockerat

 3. K**l (verifierad köpare)

  Sverige

  Dessa öronproppar är enkla att använda, extremt bekväma och ser fantastiska ut. De är ett bra val om du letar efter öronproppar för att sova.

 4. C**e (verifierad köpare)

  Sverige

  Dessa blockerar en del ljud och är bekväma när du sover på sidan. De håller sig också på plats när du sover. Jag skulle säga 4/5 på komfort och passform.

 5. V****y (verifierad köpare)

  Sverige

  Dessa öronproppar är fantastiska !!! De kommer med ett trevligt fodral för att hålla dem skyddade. Jag skulle alltid vakna när jag sover men efter att ha använt dessa öronproppar kunde jag sova bättre !!! Tack!?❤

 6. D***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har superkänsliga öron. Dessa öronproppar passar utan smärta och de blockerar precis rätt mängd ljud för sömn. Jag kan fortfarande höra mitt larm men de dränker grannens hundar och andra störande ljud. Rekommenderar dem starkt!

 7. K***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag letade efter några öronproppar som skulle minska bullret. Dessa är fantastiska. Jag älskar att de har ett litet fodral som du kan lägga öronpropparna i när du inte använder dem. Skulle rekommendera

 8. M****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har svårt att somna eftersom något litet ljud väcker mig. Dessa pluggar blockerar bilar utanför, min pojkvän snarkar och alla små ljud jag kan höra i huset. Jag älskar dem och skulle helt rekommendera!

 9. H***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Dessa pluggar hjälper definitivt till att dämpa ljud, även om du fortfarande kan höra ljud. De känns lite obekväma i början men man vänjer sig vid det. Bra produkt

 10. L*****e (verifierad köpare)

  Sverige

  UTMÄRKTA PLUGGAR!!! Jag har provat så många olika typer av öronproppar och ingen verkade vara helt brusreducerande. Dessa är mycket bättre på att avbryta buller än jag ens förväntade mig. De är lätta att sätta in och om du får dem insatta väl, avbryter de nästan allt ljud!