3D-musik Sömnmask

Det ursprungliga priset var: kr760.Det nuvarande priset är: kr380.

Rea!

3D-musik Sömnmask

Det ursprungliga priset var: kr760.Det nuvarande priset är: kr380.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Få en natt med oavbruten och ultrafridfull sömn!

Ortorex musikmask hjälper till att sova bättre och blockerar ljud utifrån. Samtidigt som den förbättrar sömnkvaliteten och sömnlängden slappnar den också av i kropp och själ. Som ett resultat hjälper vår mask till att minska trötthet och huvudvärk efter sömnen. Dessutom passar den till alla näsböjningar och ger en bekväm känsla.

Skydd för ögonen
Vår sömnmask ger full täckning för ögonen och skapar en sluten miljö. Den skyddar dem från damm, hår och andra utlösande faktorer som kan orsaka ögonirritation.
Avkopplande atmosfär
Med Ortorex-sömnmasken kan du lyssna på lugnande musik eller meditationspoddar utan att ha hörlurar på dig. Med sina inbyggda högtalare och Bluetooth-anslutning främjar den här masken en lugn atmosfär för vilsam sömn.
Mörkläggning
Vår musikmask förhindrar att ljuset lyser in i dina ögon. Den gör det möjligt att uppnå fullständigt mörker även i dagsljus.
Ergonomisk 3D-kontur

Vår mask antar djupa kupor av minnesskum som inte trycker på ögonen.

Justerbar storlek

Ortorex-masken har kardborreknäppning som är lätt att reglera för att passa ditt huvud.

Andningsbara material

Sammetsmaterialet tillåter luftcirkulation och förhindrar svettning.

Fler anledningar att älska vår mask
Lättvikt
Bärbar
Tvättbar
Mjuk
Glidfri
Hudvänlig
Specifikationer
Mått:
4.33x18.5 inch (11x47 cm)
Vikt:
0.17 lbs (75 g)
Bluetooth-protokoll:
V5.0
Frekvensområde:
20HZ-20KHZ
Laddningsspänning:
3.7V-4.2V
Signal-brusförhållande:
90db
Högtalarimpedans:
32Ω±15%
Högtalardiameter:
1.18 inch (30 mm)
Batterikapacitet:
200mAh
4.67
12 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 12 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. M***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar kombinationen av hörlurar och ljusblockering. Definitivt en spelförändring eftersom min make snarkar.

 2. A****l (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar den här sömnmasken! Jag somnar så mycket snabbare nu med bara ljud genom högtalarna som dränker min frus snarkning. Ljudkvaliteten är fantastisk och knapparna gör det enkelt att styra enheten. Jag kommer att rekommendera den här sömnmasken till alla som vill ha en sömnmask.

 3. D***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Min man gillar inte att tv:n är på och jag kan inte sova utan ljud. Detta är så PERFEKT! Den är mjuk runt ögonen. Definitivt 10/10!!!

 4. K***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag jobbar natt och måste sova dagarna och dessa håller ljuset och omgivande ljud från att störa min vila. Ljudkvaliteten verkar vara bra också, men jag har bara lyssnat på podcasts med den så jag kan inte säga hur bra den skulle fungera med musik eller vitt brus. Skulle rekommendera.

 5. T**a (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här masken är så bekväm och håller definitivt ljuset ute. Ljudkvaliteten är fantastisk. Det är också lätt att ta ut hörlurarna för att rengöra masken.

 6. E**c (verifierad köpare)

  Sverige

  Älskar möjligheten att bekvämt sova på sidan medan jag lyssnar på musik eller en favoritljudbok när jag glider iväg. Bekvämt att bära, inte för varmt. De platta dämpade högtalarna är ergonomiska och trycker inte på öronen. Bra kvalitet.

 7. V****r (verifierad köpare)

  Sverige

  Wow jag blev mycket imponerad av hur väl dessa blockerar ljuset. Jag kisade på morgonen när jag tog av dem eftersom de gjorde allting becksvart! Jag älskar det! Ibland sover jag utan att ens sätta på hörlurarna och det är fortfarande bekvämt och mjukt.

 8. I**a (verifierad köpare)

  Sverige

  Älskar den här bluetooth-masken. Den håller en laddning hela natten och jag kan lyssna på meditationer och/eller vitt brus bekvämt. En laddning räcker för att lyssna en hel natt. Den är också bra att använda på långa flygningar.

 9. K***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här produkten är fantastisk! Den blockerar min mans snarkning och håller allt ljus ute. Ögonen är mycket bekväma och jag tycker att mina ögonfransar inte är mosade på morgonen.

 10. C*****n (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag köpte den här masken och jag älskar den! Det tar några gånger att komma på var man ska placera hörlurarna så att de är bekväma att sova på (jag är en sidosovare). Passformen är utmärkt. Rekommenderar den verkligen!