Fotokroma glasögon som blockerar blått ljus

kr374.99

Rea!

Fotokroma glasögon som blockerar blått ljus

kr374.99

Nollställ

Beskrivning

Skydda ögonen från skadligt ljus i digitaliseringens tid! Förbättra din synkvalitet med bara ett par glasögon!

Fotokroma Blue Light Glasses ger ett all-dagligt skydd mot skadligt ljus som vi alla utsätts för i vår vardag. Fotokroma linser har en speciell funktion som skyddar dina ögon från UV-ljus (ultraviolett ljus) genom att de mörknar. Glasögonen mörknar successivt under några minuter när du befinner dig i solen och skyddar dina ögon från dess skadliga effekt.

Fotokroma Blue Light Glasses använder också professionella antiblå linser, som filtrerar skadligt HEV-ljus (blått ljus), som finns i alla ljuskällor, men är särskilt koncentrerat i våra vardagliga apparater som telefoner, datorer, surfplattor och TV. Överexponering för blått ljus orsakar ofta huvudvärk, trötta och torra ögon, suddig syn, ögonspänning, visuell trötthet och sömnstörningar. Den lösning för filtrering av blått ljus som finns i Blue Light Photochromic Glasses hjälper dig att lindra alla negativa symtom, effektivt minska ansträngningen i ögonen och förbättra sömnen på natten.

Fotokroma Blue Light Glasses är perfekta för daglig användning och ger bästa möjliga vård för dina ögon både inomhus (Blue Light skydd) och utomhus (100 % UV-skydd). Du kan skydda dina ögon under arbetstiden, fokusera på arbetet mer effektivt och vara säkrare när du kör bil, eftersom glasögonen eliminerar bländning.

Glasögonens design innehåller två sidostycken som är anslutna till den främre ramen med metallgångjärn som säkerställer både solid och smidig öppning och stängning, och silikonnässkydd som gör glasögonen mer stabila och bekväma att ha på sig. Det är perfekt för daglig användning.

✔️ UV & BLUE LIGHT BLOCK – Blockerar upp till 100 % av skadligt ljus 3 gånger mer än standardlinser.

✔️ REDUCES EYE STRAIN – Minska digitala ögonbelastningssymptom som trötta och torra ögon, huvudvärk, visuell trötthet.

✔️ FÖRBÄTTAR PRODUKTIVITET OCH SÖN – Skydda ögonen under skärmtid, vilket gör att du kan fokusera på arbetet mer effektivt och förbättra din ögonkomfort för bättre sömn.

✔️ ELEGANT DESIGN – Den perfekta balansen mellan snygg och effektiv för bästa utseende och känsla.

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.

 1. I***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar dessa glasögon, de fungerar bra, mycket hållbara och snygga! Får komplimanger hela tiden även om jag ständigt glömmer att jag bär dessa. Fantastiskt!

 2. T***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här produkten gör precis vad den säger. Med så många alternativ där ute bestämde jag mig slutligen för dessa. Jag är extremt glad att jag gjorde det. Ingen mer huvudvärk från att stirra på skärmen. Mina ögon är inte längre trötta av ögonbelastning. Jag rekommenderar starkt dessa och kommer att köpa igen i en ny färg.

 3. A***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Överlägset dessa glasögon är av god kvalitet och ser ännu mer fantastiska ut som de är på bilderna som publiceras här. Jag älskar att de tillåter mig att se cool ut och skydda mig från solen. Bra för bilkörning och hela dagen och de ger ingen huvudvärk bakom öronen. Söta och effektiva! Precis vad jag ville ha.

  null

 4. H***h (verifierad köpare)

  Sverige

  Glasögonen är som beskrivet. Jag fick huvudvärk, ögonstress och sömnighet av all min användning på skärmen. Tittade på dessa glasögon, beställde dem och gav dem ett försök och de fungerar! Min huvudvärk försvann och mina ögon anstränger inte mycket om ens alls längre. Det hjälper också att dessa glasögon har en tunn ram och ser bra ut för fritidskläder. Oftast glömmer jag att jag har dem på mig lol. Värt köpet för säkerligen!

  null

 5. М*** (verifierad köpare)

  Sverige

  Passformen är perfekt! Jag älskar verkligen formen, kvaliteten och känslan av dessa glasögon. Och jag märkte en skillnad när jag använde dem i ett par timmar att mina ögon var mindre uttorkande och inte så tunga. Nu är jag glad att jag kan använda min dator på kontoret mer bekvämt tack vare dessa glasögon. Det är ett stort värde och jag skulle rekommendera dem till alla.

  null

 6. N***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Utmärkt! Nu min favorit go-to par solglasögon, mycket välgjorda och visar sig vara ganska hållbara. Linserna fungerar utmärkt i strålande solljus och i mycket mörkare skymning eller mulna förhållanden. Dessa är mitt go-to val för att lämna huset för tillfället.

  null

 7. K***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Dessa är fantastiska för utomhusaktiviteter! Jag gillar verkligen hur linserna övergår till varandra. De blir tillräckligt mörka för att blockera solen. De är bekväma och jag behöver inte hela tiden byta synfält ovanför mina glasögon. Dessa glasögon är imponerande! Exakt vad jag förväntade mig!

  null

 8. V***s (verifierad köpare)

  Sverige

  Ser bra ut, känns bra och är lätta. Jag spenderar också mycket skärmtid på min telefon och hittills är de perfekta för lång användning telefon eller arbete på dator yrke. Ingen mer ansträngning i ögonen och ingen mer huvudvärk. Fungerar utmärkt för mig!

  null

 9. G***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Lysande solglasögon till ett bra pris! Jag cyklar sju mil till jobbet och tillbaka varje dag. Glasögonen är superbra. Lätta och mycket bekväma på näsan. Så snabba att mörka och ljusa. Mina ögon kändes okej när jag bar dem under alla förhållanden. Jag är mycket nöjd.

  null

 10. O*** (verifierad köpare)

  Sverige

  Det jag gillar med dessa glasögon är att de ser förstklassiga ut. De är också mycket lätta och bekväma att bära hela dagen. Jag är mycket nöjd med köpet!

  null