Kanin Baby Sovsäck

Det ursprungliga priset var: kr560.Det nuvarande priset är: kr280.

Rea!

Kanin Baby Sovsäck

Det ursprungliga priset var: kr560.Det nuvarande priset är: kr280.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Gör din babys första månad varm och mysig med Ortorex Rabbit Sleeping Bags!

Med ORTOREX™ Rabbit Sleeping Bags kommer ditt barn att vara varmt och mysigt från sina första dagar i livet! De är utformade för att vara andningsbara och säkra för ditt barn. Materialet är rent och innehåller ingen skadliga kemikalier eller gifter som potentiellt kan skada ditt barn. Dessutom är det hypoallergen och kommer inte att orsaka irritation eller klåda. Våra sovsäckar för bebisar har passerat internationella säkerhetsstandarder, så du behöver aldrig oroa dig för att ditt barn ska vara i fara när det bär eller sover i dem.

Fördelar med att använda ORTOREX™ Baby Sleeping Bag:

 • Tillverkad av 100 % andningsbart tyg
 • Ger värme och komfort
 • Får ditt barn att känna sig tryggt med sin slutna form.
 • Kan användas från den första dagen i ditt barns liv.
 • Lämplig att använda under alla årstider
 • Ger ditt barn ett sött utseende

Våra söta sovsäckar håller den perfekta temperaturen för ditt barn och känns som en mammas kram. Dessutom är de lämpliga att använda under både kallare och varmare månader. De här sovsäckarna är lätta och lägger inte till extra mycket vikt till din bebis, vilket gör att din lilla inte blir överhettad. Dessutom gör den lilla storleken och vikten på dessa sovsäckar dem lätta att bära med sig så att du kan ha dem med dig överallt.

ORTOREX™ Baby Sleeping Bag hjälper ditt spädbarn att känna sig tryggt i sin nya miljö medan det anpassar sig till livet utanför livmodern. De har en knäppöppning som gör att du enkelt kan lägga barnet i sovsäcken och se till att de inte kan knäppa upp kläderna. De dubbelt användbara manschetterna med knappar låter dig välja om du vill ha barnets händer ute för mer luftcirkulation eller behålla dem inne för att förhindra att barnet kliar sig i ansiktet.

VIKTIGA FÖRDELAR:

✔️ PROMOTE A WARM & COMFORTABLE ENVIRONMENT – Våra babysovsäckar ger en idealisk mysig miljö för ditt barn genom att ge dem den slutna form de längtar efter. Din lilla kan sova lugnt och tryggt med vetskapen om att deras händer är instängda inuti den.

✔️ FÖRDELAR LUFTCIRKULATION – Tillverkade av 100 % andningsbart material låter våra sovsäckar luften cirkulera och håller barnets kroppstemperatur lagom hög. De låter också ditt barn andas fritt och hålla sig frisk.

✔️ FÖRBÄTTAR NATTESÖKEN – ORTOREX™-sovsäckarna ger nyfödda barn den perfekta värmen under hela natten, vilket gör att de kan få en god nattsömn.

5.00
3 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 3 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. D*****y (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här kaninsovsäcken är underbar! Den är definitivt inte billigt tillverkad. Den är också en mycket användbar produkt för min nyfödda, den håller henne skönt varm. Hon ser dessutom supergullig ut i den, precis som en riktig liten kanin!

 2. V******a (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här är supermjuk! Riktigt fint grovstickat garn. Färgen är precis som på bilden. Om du letar efter något sött, varmt och lättviktigt så är det här det. Kommer att använda det när min lilla kommer. Jag kan inte vänta på att se honom i den här sovsäcken. Tack!

 3. M****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Precis vad vi letade efter! Vår 2 månader gamla son somnar varje gång han har den på sig. Kvaliteten är jättebra, ingen lukt och känns riktigt mjuk. Jag kanske köper en andra! Helt värt varenda krona. Rekommenderar starkt!