Ortorex™ Tofflor med Massagebotten

Det ursprungliga priset var: kr473.Det nuvarande priset är: kr315.

Rea!

Ortorex™ Tofflor med Massagebotten

Det ursprungliga priset var: kr473.Det nuvarande priset är: kr315.

Se till att kontrollera storleken i vårStorleksdiagram
Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Varva ner med varje steg

Ortorex-tofflorna lugnar dina trötta fötter på bara några minuter. Deras innovativa design förvandlar en vanlig promenad till en avkopplande upplevelse. Ta på dig dem och dagens stress kommer att smälta bort!

Flexibel
De här tofflorna följer varje steg du tar och ger överlägsen komfort. De böjer och vrider sig med lätthet, vilket garanterar obegränsad rörelsefrihet.
Slitstarka
Ortorex-tofflorna är tillverkade av starka material och tål dagligt slitage. De kommer att förbli i gott skick över tid.
Lättviktiga
Det kommer att kännas som om du går på luft i våra tofflor. Deras lätta konstruktion förhindrar trötthet i foten, vilket gör att du kan bära dem under längre perioder.
Fotmassage

Dessa tofflor är utformade med en texturerad botten för att stimulera fotmusklerna. De hjälper till att förbättra blodcirkulationen och lindra stress. Njut av de terapeutiska fördelarna och upplev avslappning som aldrig förr!

Stötdämpning

Ortorex-tofflorna för hemmet ger en dämpande effekt och minskar trycket på fötterna.

Halkfri sula

Våra massagetofflor bidrar till ökad säkerhet, eftersom deras yttersula minimerar risken för att falla. Trappor, kakel eller trägolv - du kan gå tryggt på alla underlag.

Storleksguide
 • För att mäta dina fötter för skor:
 • 1. Stå barfota med hälen mot väggen.
 • 2. Placera en linjal på golvet parallellt med din fot med linjalens ände mot väggen.
 • 3. Hitta längden från väggen till slutet av din längsta tå.
Size US UK EU Foot length
cm inch
36-37 5.5 4 37 23 9.06
38-39 6.5 5 38 24 9.44
40-41 8 6.5 40 25 9.84
42-43 9 7.5 41.5 26 10.23
44-45 10 8.5 42.5 27 10.63
4.75
16 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. B****y (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har breda fötter med knölar och jag arbetar på mina fötter. När jag kommer hem från jobbet föredrar jag att byta till dessa akupressurtofflor i stället för vanliga platta tofflor. De är flexibla, stabila och mycket avslappnande. Jag skulle varmt rekommendera dem till alla.

 2. M****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag tycker verkligen om dessa tofflor och bär dem som inomhusskor. Mitt enda klagomål är att sulan plockar upp smuts som en magnet. Men de är lätta att tvätta och hänga för att torka. Fortfarande värt pengarna.

 3. L*a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag fick dessa tofflor till min farfar som har artrit. Glädjen i hans ansikte när han glider på dem är ovärderlig. Massagefunktionen är perfekt för hans värkande fötter. Det är ett fantastiskt köp!

 4. J**n (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag kan inte tro att jag har levt så länge utan dessa! Dessa tofflor är väldigt bekväma. Jag kan inte gå tillbaka till att använda vanliga tofflor efter att ha fått mina sulor masserade med varje steg. 10/10!

 5. E****n (verifierad köpare)

  Sverige

  Fantastiska tofflor. Mjuka och lätta men lätta att bära. De ger en viss massageeffekt men inte för mycket så att det gör ont. Passar i storlek.

 6. T****r (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar verkligen dessa tofflor. Gumminubbarna känns underbara på sulorna när du går eller står. Det är lätt att gå i dem eftersom de inte är för spinkiga för att orsaka felsteg. Mycket bekväma, tack!

 7. S**e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag köpte dessa massagetofflor av nyfikenhet och det var ett bra val. Massagebotten är som ett mini-fotspa. Helt fantastiska tofflor! Rekommenderas.

 8. A****y (verifierad köpare)

  Sverige

  Dessa tofflor är som himmelriket för mina stressade fötter. De är bekväma och massagefunktionen är effektiv för att lindra spänningar i fötterna. Att bära dem runt huset har varit fördelaktigt efter långa dagar på jobbet. Rekommenderas starkt!

 9. J***s (verifierad köpare)

  Sverige

  Köpte dessa på impuls, och det visade sig vara det bästa impulsiva köpet! Jag älskar hur massagefunktionen ger en tröstande effekt till mina fötter när jag går. Fantastisk uppfinning!

 10. S***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Dessa massagetofflor är riktigt trevliga och jag bär dem varje dag. Först kändes de hårda på mina fötter och jag kunde bara bära dem med strumpor men med tiden blir det mjukare och bekvämare.