Sandaler för ortopedisk korrigering för kvinnor

kr335

Rea!

Sandaler för ortopedisk korrigering för kvinnor

kr335

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Låt inte fotvärk hindra dig från att njuta av utomhuslivet! Behandla dina fötter med den komfort de förtjänar med de snyggaste ortopediska sandalerna för kvinnor!

Dessa öppna sandaler Orthopedic Correction Sandals erbjuder en utmärkt kombination av stilren design och bekvämt stöd. De är speciellt utvecklade för att hålla dina fötter bekväma och hälsosamma. Du behöver inte välja mellan en snygg eller stödjande sandal – du kan få båda!

Sandalerna korrigerar hållningen och eliminerar muskelobalanser genom att flytta tillbaka vinklade tår till sin ursprungliga position för att förbättra fot- och beninriktningen, göra det lättare att gå och hjälpa till att lindra stress på hälen, fotballen, knäna, höfterna och ryggen.

De kan hjälpa dig att undvika fotvärk och skydda dina fötter mot en rad andra komplikationer, som dålig gångställning, plantar fasciit, plattfot, bunkrar, artrit, fallande fotvalv, slitsande senor, ingrodda tånaglar och hältryck.

Den kuddefyllda fotbädden ger komfort och stöd under en hel dag av promenader samtidigt som dina fötter kan andas. Remmen är helt justerbar och den låga hälen ger lite höjd. Mjukt, sömlöst innerfoder eliminerar tryckpunkter och friktion mot huden, vilket ger en avslappnad bekväm passform och hållbart slitage.

✔️ MINSKAR SMÄRTAN — Eliminera smärta på fot och häl som orsakas av platta fötter, dålig gångställning och plantar fasciit.

✔️ BEKÄMPA FOTKOMPLIKATIONER — Förebygg flera fotproblem, till exempel dålig gånghållning, plantar fasciit, platta fötter, bunkrar, artrit, fallande fotvalv, slitsande senor, ingrodda tånaglar och hältryck.

✔️ STÖDDESIGN — Fördela kroppsvikten jämnt över tårna, fotvalvet och bollen på fötterna.

✔️ KOMFORTABEL FASTIGHET — Högklassig ortopedisk fotbädd med anatomiskt stöd och ergonomisk dämpning. Den omsluter bekvämt dina fötter var du än går.

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. S***a (verifierad köpare)

  Sverige


  Dessa är mycket bekväma! Söta och snygga också.

 2. D***A (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har en bunk och en hammarfot. Så det finns så få skor som jag kan ha på mig. Jag älskar dessa sandaler så mycket! Jag planerar att få flera fler färger!

 3. N***s (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskade dessa sandaler. De passar perfekt, ser söta ut på, är bekväma och jag älskar färgen. Jag har 2 par i olika färger och jag vill ha dem i alla färger!

 4. G***s (verifierad köpare)

  Sverige


  Dessa sandaler är perfekta för alla med fotproblem. Rekommenderas starkt!

 5. L***o (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar dessa sandaler! Bra passform, söta färger och är bekväma hela dagen. Jag kommer att köpa igen för säker!

  null

 6. T***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Fantastiska skor: bekväma och gav mig inga blåsor. Definitivt bra värde för pengarna!

  null

 7. V***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Dessa skor är mycket bekväma och storleken var spot on. De hjälpte faktiskt till att lindra obehaget. Jag rekommenderar starkt dessa, för komfortfaktorn samt det estetiska värdet: dessa skor är attraktiva.

  null

 8. J***h (verifierad köpare)

  Sverige

  De bästa sandalerna! Jag tar på mig dem på morgonen och tänker inte ens på dem förrän jag tar av dem i slutet av dagen. De är lätta, super bekväma och kvalitetstillverkade skor. Jag är mycket nöjd med mitt köp.

  null

 9. L***h (verifierad köpare)

  Sverige

  Fantastiska skor: bekväma och gav mig inga blåsor. Definitivt bra värde för pengarna!

  null

 10. M***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Mina fötter mår bra när jag har dem på mig! De är mycket välgjorda och stämmer med storleken.

  null