Sittdyna För Kontorsstol

Det ursprungliga priset var: kr893.Det nuvarande priset är: kr595.

Rea!

Sittdyna För Kontorsstol

Det ursprungliga priset var: kr893.Det nuvarande priset är: kr595.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Sitt i långa timmar utan obehag och risker!

Ortorex-sittdynan är vetenskapligt utformad för att lindra sittande tryck på svanskotan. Den hjälper till att lindra muskeltrötthet och ömhet. Dessutom hjälper den till att upprätthålla en korrekt hållning som inte orsakar obehag och besvär.

Smärtlindring
Vår sittdyna vaggar din rumpa för att hjälpa till att lindra och förebygga smärta i rygg, höfter och ischiasnerver. Den är särskilt effektiv vid diskbråck, svanskottsskador, ischias och andra ryggradsproblem.
Förebyggande av sjukdomar
Felaktig sittställning kan orsaka hemorrojder, högt blodtryck eller kardiovaskulära problem. Vår kudde anpassar bäckenet och ryggraden och förbättrar hållning och cirkulation. Detta minskar i sin tur riskerna för att sjukdomar uppstår och utvecklas.
Memoryskum
Skummet i Ortorex sittdyna har en minneseffekt som fördelar belastningen jämnt över hela ytan. Det återgår snabbt till sin ursprungliga form efter användning och förlorar inte sina ortopediska egenskaper.
Ortopedisk kontur

Den bekväma U-formen anpassar sig till din unika kroppsform.

Andningsbar design

Det övre nätet och dynans specifika U-form främjar ventilationen för att minska svettning.

Mångsidig användning

Vår dyna kan användas på alla sittplatser, inklusive kontorsstolar, bilsäten och andra.

Fler skäl att älska vår kudde
Lättvikt
Dold Dragkedja
Hudvänlig
Glidfri Botten
Bärbar
Avtagbart Skydd
4.67
12 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 12 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. D*****d (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här ryggstödsdynan i minnesskum hjälpte definitivt till att lindra mina ryggsmärtor när jag sitter länge framför datorn. Jag tror också att den bidrog till att förbättra min hållning. Minnesskummet är ganska tjockt och det passar min kontorstol hemma mycket bra. Tack så mycket!

 2. E***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Efter att ha provat den här dynan insåg jag att jag inte kan sitta utan den alls. Så jag beställde en till! Jag använder en till min kontorsstol och en till min bilstol. De fungerar utmärkt och adresserar stor komfort och smärtlindring. Värda varenda krona,

 3. B******e (verifierad köpare)

  Sverige

  Hjälpte min gamla arbetsstol som magi… det gjorde stor skillnad i min komfort och resulterade i mindre ryggsmärta. Jag skulle köpa den igen helt säkert.

 4. A***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag var skeptisk till den här dynan men jag är så glad att jag köpte den. Den hjälper så mycket och lindrar mycket smärta i ländryggen. Om någon har några tvivel, gör det inte. Köp den här produkten!

 5. I****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här kudden har rätt tjocklek och bredd och är dessutom en hyfsad vikt så att du kan bära den runt i huset eller för användning i bilen. Den är idealisk för att lindra ryggsmärtor och korrigera hållningen. Super nöjd med mitt köp.

 6. S***w (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag satte kudden i min bil och den har gjort en enorm skillnad för min rygg. Den ger ett fantastiskt stöd där jag behöver det mest. Jag skulle inte kunna köra bil nu utan den.

 7. H****d (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här kudden är fantastisk! Den är mjuk och har stoppning av minnesskum. Fodralet kan tas av för att tvättas. Perfekt för stolar eller bilar som inte ger ländryggsstöd!

 8. L***c (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag använde den i min bil under en bilresa och den var en livräddare! Passar fint och är bra för dem som behöver stöd för ryggen.

 9. N****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har ischias och skulle göra en 7 timmars resa. Jag köpte den här och det gjorde all skillnad i världen. Den har ett bra stöd och är mycket bekväm. Väl värt köpet!

 10. N**k (verifierad köpare)

  Sverige

  Trevlig produkt. Ger ett bra skydd för svanskotan och gör det lättare att sitta under arbetstid. Skulle rekommendera