Justerbar vikbar kylning Laptop Stand aluminiumhållare

kr354.99

Rea!

Justerbar vikbar kylning Laptop Stand aluminiumhållare

kr354.99

Beskrivning

Förbättra din hållning och minska belastningen på ögon, rygg och nacke för att vara ultraproduktiv när du arbetar vid datorn!

Foldable Aluminum Cooling Laptop Stand är en högkvalitativ lösning för arbetsplatsen för att skydda dina ögon, fixa din hållning och lindra smärta i nacke, axlar och ryggrad när du arbetar. Tack vare stativets ergonomiska utformning behöver du inte längre lida av dessa besvär. Den utrymmebesparande, hopfällbara konstruktionen gör det enkelt att läsa och skriva var som helst på kontoret, hemma, i biblioteket, på kaféet eller på flygplatsen.

Den alla-i-ett-hållaren med flera användningsområden för bärbara datorer är utformad för att kombinerar både skönhet och bekvämlighet. Den har 6 lutningsnivåer som gör att du kan välja den bästa visuella nivån för dig. Flytta din enhet för att skapa precis den rätta vinkeln som är mest bekväm och hjälper till att förhindra ögonstress, trötthet i händerna samt nack- och ryggsmärtor.

Det bärbara stativet är byggt av en lätt, starkt förstärkt aluminiumlegering och kan bära upp till 40 kg vikt och absorberar och släpper ut värme enkelt. Med antislipgummikuddar på ovansidan och framkanten kan du hålla din bärbara dator stabilt på plats och skydda din enhet från repor eller glidning. Den öppna designen på baksidan av det bärbara stativet ger bättre luftventilation och accelererar värmeavledningen, förhindrar överhettning som orsakas av långvarig användning vilket hjälper din dator att driva i högre hastighet med större effektivitet.

✔️ HELT JUSTERBAR – Med 6 justerbara höjder håller den din bärbara dator i en ergonomisk vinkel för att rädda dig från oändlig rygg- och nacksmärta och ögontrötthet.

✔️ DURABLE & STABLE – Tillverkad av robust aluminiummaterial, den stöder vikten upp till 40 kg. Silikonkuddar stoppar all glidning och glidning, vilket säkerställer stabilitet och maximalt skydd av datorn från repor.

✔️ STYLISH & LIGHTWEIGHT – Elegant silverfärg ser bra ut i alla miljöer. Aluminiumlegering gör den lätt och helt bärbar.

✔️ BRED KOMPATIBILITET – Kompatibel med alla bärbara datorer upp till 16″ som MacBook Air/ Pro, ThinkPad, Lenovo, Microsoft Surface, Dell XPS HP, ASUS med flera.

✔️ HEAT DISSIPATION DESIGN – Hollow-carved design erbjuder bra luftventilation för att kyla din bärbara dator under drift och hålla den igång i gott skick.

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.

 1. C***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag använder den här med min 16″ MacBook Pro. Bra passform och utmärkt vinkel. Utmärkt för hemmakontoret eller studion!

  null

 2. A***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar det här stativet för bärbar dator! Det är lätt och kompakt, vilket gör det bra för resor. Super enkel design, robust, mångsidig och packbar.

  null

 3. A***m (verifierad köpare)

  Sverige

  Mycket lätt att använda еру stativ, du justerar bara till den höjd du tycker är bekväm och placerar sedan din laptop på den. Min 13′ HP laptop passar perfekt på den och får bra stöd. Frakt tog 10 dagar!

  null

 4. S***v (verifierad köpare)

  Sverige

  Netbooken Asus Eee 1005 stod bra på stativet. Detta stativ är extremt lätt men riktigt robust, gummifötterna håller den bärbara datorn i mycket bra. Det hjälper till att hålla mig med rätt hållning och jag älskar att jag kan justera det till olika höjder.

  null

 5. S***k (verifierad köpare)

  Sverige

  Använde den som bärbart stativ för bärbar dator. Jag trodde att den skulle vara tunn, men är verkligen robust. Fungerar bra med min bärbara dator och visningshöjden är precis lagom. Jag parar ihop det bärbara stativet med en trådlös mus och tangentbord. Är liten och bärbar, jämfört med några av mina andra stationära laptopställen.

  null

 6. B***k (verifierad köpare)

  Sverige

  Super und auf jedenfall den Preis wert. Danke!

  null

 7. D***m (verifierad köpare)

  Sverige

  Mycket robust och lättviktig. Vikbar till en kompakt storlek och följer med dig var du vill! Den passar 16″ MacBook perfekt. Och den passar även min iPad 12,9″ i den smalaste vinkeln.

  null

 8. M***v (verifierad köpare)

  Sverige

  Aluminiumlegeringsmaterialet i detta laptopstativ ser robust och elegant ut vilket passar min MacBook Air perfekt. Den kan enkelt vikas ihop för att resa och den levereras med en liten påse som jag tycker är till stor hjälp när jag reser. Den kan justeras till sex olika höjder och jag kan bara justera den till en bra vinkel för mig att skriva och titta på den bärbara datorn.

  null

 9. D***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Mycket bra kvalitet. Tillverkad av solid metall och håller magnet. Tack.

  null

 10. R***m (verifierad köpare)

  Sverige

  Stativet är mycket stabilt. Bästa delen är just hur lätt den viks ihop och är inte för svår att transportera, till skillnad från andra laptopställ. Jag använder den för min bärbara dator för att se till att det finns tillräckligt med luftutrymme mellan datorn och något föremål så att den bärbara datorn inte överhettas.