Professionell ansiktsångare ansiktsfuktare

kr570

Rea!

Professionell ansiktsångare ansiktsfuktare

kr570

Beskrivning

Ta in ansiktsspa i ditt hem med denna professionella ansiktsångare!

De flesta hudvårdsprodukter fungerar inte eftersom dina porer är för täppta för att de ska kunna tränga in tillräckligt djupt i huden. Vår Facial Steamer hjälper dig att åtgärda detta med påtagliga resultat omedelbart. Denna avancerade ansiktsbehandling med mikroånga-teknik återfuktar och renar huden i ett enkelt steg, vilket avslöjar en daggig och lugnad hy. Ansiktsångmaskinen är ett idealiskt sätt att börja en hemma ansiktsbehandling och förbättrar fördelarna med alla hudvårdsprogram, genom att förbereda huden för exfoliering och applicering av produkter och accelerera absorptionen och effektiviteten av de efterföljande produkterna.

En ljummen och mild temperatur i ångmaskinen avsluter porerna, avlägsnar smuts, olja, keratin och rester av smink, främjar blodcirkulationen, förbättrar cellernas vitalitet och hjälper huden att återfå ett mjukt, känsligt hudtillstånd. Den ger dina porer en djup rengöring så att huden kan absorbera näringsämnen och förhindra pormaskar och akne. Efter en period för användning kan symptomen på pormaskar, fettkorn och akne lindras avsevärt.

Ångning av ansiktet är ett utmärkt sätt att förhindra för tidigt åldrande av huden och minska de synliga tecknen på det. Genom att naturligt återfukta ansiktet med en lugnande ånga höjs hudtemperaturen vilket gör att syre och vitala näringsämnen tränger in i hudvävnaden och håller huden fuktig och återfuktad. Ånga ansiktsbehandling förbättrar avsevärt hudens fuktbarriär och lämnar den ljusare och mer balanserad.

Enkelt och bekvämt med en enda tangent kan du utföra bekväm hudvård som i en estetisk salong i ditt eget hem. Det tar bara några minuter per dag och kommer att lämna din hud fräsch, föryngrad och strålande som aldrig förr. Du kan tillsätta eteriska oljor och enkelt njuta av aromaterapispa, som kan hjälpa dig att lugna dina nerver och stimulera vitaliteten. Ansiktsdamparen är idealisk för personer som letar efter ett lätt att använda för att bibehålla en hälsosam glöd och strålande hud.

HUR MAN ANVÄNDER

Steg 1. Rengör ansiktet noggrant och klappa det torrt.

Steg 2. Fyll vattenbehållaren på 55 ml med destillerat vatten.

Steg 3. Sätt in vattentanken tillbaka i hudångapparaten.

Steg 4. Anslut kontakten till eluttaget.

Steg 5. Slå på apparaten och ånga i upp till 9 minuter. För torr och uttorkad hud, använd i 8-12 minuter. För kombinerad hud, använd i 12-15 minuter. För fet hud, använd i 15-20 minuter.

✔️ EFFEKTIV HYDRATION – Varm och lugnande ånga återfuktar och mjukgör din hud, vilket gör att varje por är helt återfuktad och öppen för dina behov efter ångningen.

✔️ DJUP RENGÖRING AV ANSIKTET – Öppnar dina porer, tar bort kosmetikarester och undertrycker akne genom att eliminera bakterieceller som orsakar akne.

✔️ BÄTTRE ABSORPTION – Förbättrar näringsupptaget för huden och gör att den kan absorbera hudvårdsprodukter upp till 20x djupare.

✔️ AT-HOME FACIAL – Allt du behöver göra är att slappna av och använda ansiktsdamparen som tar hand om din hud i bekvämligheten av ditt hem.

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. T***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar min ansiktsdampare så mycket!!! Det är en sådan upplevelse att kunna använda denna i mitt hem och inte behöva gå till ett spa för att få en skön liten ånga. Jag kan se skillnad på min hud, den är mer återfuktad och len.

 2. L***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här ångmaskinen är fantastisk eftersom den får mina porer att öppna sig så att jag kan rengöra dem perfekt och hålla mig från sammanbrott. Ända sedan jag gör detta har jag inte haft några andra sammanbrott. Jag tror att nyckeln till att bli av med tilltäppta porer och finnar är att göra detta minst en gång i veckan.

  null

 3. N***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Nu har jag en uppfattning om hur det skulle kännas att gå till ett spa och bli bortskämd med en ansiktsbehandling. Min hud känns uppfriskande ren och smidig. Tack så mycket!

  null

 4. F***p (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag gillar att den är så lätt att använda. Vattnet värms upp och producerar ånga så snabbt. Detta är en utmärkt produkt!

  null

 5. R***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag kämpar med tilltäppta porer och fet hud som jag inte verkar kunna kontrollera. Efter ångningen följer jag alltid upp med min normala hudvårdsrutin. Jag tillskriver denna produkt som en viktig faktor till att min hud redan ser ut och känns bättre. Jag är mycket nöjd med denna produkt och jag rekommenderar den till andra.

  null

 6. D***m (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar absolut den här ansiktsdamparen. Den är super enkel att använda och lämnade mina porer öppna och min hud ren!

  null

 7. P***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Bra ansiktsdampare för ansiktet. Ger ifrån sig en bra mängd ånga. Sparar mig massor av pengar till ansiktsbehandlingar!

  null

 8. U***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Älskar hur den öppnar mina porer! Den hjälper också till med mina bihålor också! Lätt att använda. Jag är nöjd med att den är enkel och så effektiv.

  null

 9. C***s (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta är så lätt att använda och mitt ansikte kändes som silke efter första gången! Ett sådant genombrott för mig och denna ångare är super lätt att använda och rengöra. Mina porer är i kärlek… Det är som en ansiktsbehandling hemma. Den är fantastisk & jag insåg aldrig hur mycket jag behövde detta förrän jag började använda en!Rekommenderar starkt!

  null

 10. C***g (verifierad köpare)

  Sverige

  Denna produkt är fantastisk! Det känns som om man får ånga från en jacuzzi! Min hud ser fantastisk ut, den glöder! Jag önskar att jag köpte denna tidigare!

  null