Triangelkudde för sidosovare

kr865

Rea!

Triangelkudde för sidosovare

kr865

Slut på lagret

Skicka mig ett e-postmeddelande när lagret är tillgängligt

Beskrivning

Är du trött på att vända och vrida dig på natten? Vila ditt huvud på den här kilkudden och njut av en hel natts sömn!

Om du använder ORTOREX™-kilkudden får du ett bättre stöd för din nacke och dina axlar, vilket gör att din kropp kan falla in i den perfekta neutrala positionen. Genom att stödja övre delen av ryggen och axlarna framhåller kilkudden en bättre sömn. Dessutom kan du justera vår multifunktionella kilkudde för att ge en vinkel på 30° eller 60°. Den kan hjälpa till att lindra nack- och ryggsmärtor, sura uppstötningar, snarkningar, allergier och andra andningsproblem.

Hälsofördelar som ORTOREX™ kilkudden ger:

 • Minskar snarkning
 • Minskar nack- och ryggsmärta
 • Lindrar sura uppstötningar
 • Minskar knäsmärta
 • Lindrar andningsproblem
 • Förbättrar blodcirkulationen
 • Lindrar smärta i åderbråck

 • Luta dig tillbaka mot kilen för att titta på TV eller läsa en bok innan läggdags.

Streamar du ditt favoritprogram eller läser du från sängen? Placera den korta, breda sidan av din kilkudde på madrassen med den långa, platta sidan mot väggen eller sänggaveln. Du kommer att kunna sitta rakt upp och luta dig lätt tillbaka i den mest ergonomiska vinkeln för att titta på tv eller luta dig tillbaka med din favoritbok eller tidskrift. Istället för att luta dig mot en kall, hård vägg eller sänggavel kommer kudden på din kilkudde att krama dig i ryggen och ge dig en bekväm position för att njuta av din stillasittande stund.

 • Lägg den under knäna för att öka cirkulationen i benen.

Om du placerar kilkudden under knäna kan du avlasta trycket på ländryggen och förbättra cirkulationen i benen, vilket hjälper mot trötta muskler och ömma, svullna fötter. Att åtgärda problem med cirkulationen förebygger ytterligare hälsokomplikationer som åderbråck och djup ventrombos (DVT).

 • Lägg den i knät för att stödja din surfplatta, eller sov i en lutande ställning för att förbättra andningen.

Ibland kan våra sovrum förvandlas till ett kontor. Om du skickar e-post innan du lägger dig eller arbetar hemifrån kan du lägga din kilkudde i knät och använda den som ett minibord för din bärbara dator eller surfplatta. Den här positionen håller enheten i en bekväm vinkel och låter handlederna slappna av på kudden när du arbetar.

VIKTIGA FÖRDELAR:

✔️ SÄKERHETSSÖKNING – Sängkilen främjar en bättre sömnposition genom att stödja övre delen av ryggen och axlarna.

✔️ GJORT AV MINNESKUM – Känd för sina terapeutiska egenskaper och sitt bekväma stöd, memory foam formar sig snabbt till konturerna av dina axlar, nacke och huvud för att förse dig med en bekväm, vilsam sömn.Andningsbart bomullsmaterial, mjukt, hudvänligt. Dessutom är det antimikrobiellt och motståndskraftigt mot allergener och dammkvalster.

✔️ HAR ETT AVTAGBART FÖRHÅLL – Utrustad med ett mjukt, andningsbart överdrag som är avtagbart och maskintvättbart.

✔️ MULTIPURPOSE – Använd den som en sängkudde, placera kilen upprätt medan du tittar på tv eller läser i sängen eller flytta den till sängfoten för att höja dina ben och fötter.

PRODUKTSTORLEK:

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. M***a (verifierad köpare)

  Sverige

  null

  Jag älskar den här kudden. Jag hade kämpat med sömnbrist i ett par år. Jag sover på min kilkudde varje natt och det har aldrig varit bättre. Med det sagt, det tog lite tid att vänja sig vid den, men resultatet är fantastiskt!

 2. L***n (verifierad köpare)

  Sverige

  null

  Allvarligt talat, jag trodde aldrig att det skulle vara så enkelt. Detta botade helt och hållet min reflux. Sedan jag har haft den här kudden har de enda morgnarna som jag har vaknat med brännande mage varit de morgnar som jag råkat rulla av den här kudden. Jag har bara haft problem med min reflux i flera år; detta är ett av de bästa köp jag har gjort för att förbättra livskvaliteten.

 3. L***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Kudden har hjälpt min mans snarkning, så han väcker inte längre mig på natten. Tack!!!

 4. M***l (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta fungerar så bra, jag är så nöjd med det! det hjälper mig med mina Gerd problem, det är bekvämt. Jag har använt den i en vecka nu och jag har inte haft brännande i halsen och uppstötningar mitt i natten. För alla som lider av Gerd rekommenderar jag verkligen detta.

 5. O***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Minnesskummet på kilen har precis rätt tjocklek för att ge bra stöd och för att inte orsaka en klump där kilen och madrassen möts vid ländryggen. Jag skulle rekommendera den här kilen.

 6. M***e (verifierad köpare)

  Sverige

  null

  Jag började använda Wedge-kuddar för ett par år sedan på grund av nack-, rygg- och sura refluxproblem… Jag kommer aldrig att gå tillbaka till att ligga platt någonsin. Jag märkte dock att Wedge-kuddarna blir lite mjuka efter 6-9 månader och jag måste köpa en ny så att den blir fin och fast igen. Jag använde den gamla kilen för att lägga under mina ben… Överlag är det en fantastisk sömn och en natt med en ny kil har alla värk och smärtor försvunnit igen.

 7. K***n (verifierad köpare)

  Sverige

  null

  Den här kudden är verkligen välgjord och mycket användbar för sura uppstötningar. Dess kvalitet är fantastisk för priset och du kan verkligen sova gott på natten samtidigt som du kontrollerar din syra. Jag är tacksam att jag hittade denna kudde eftersom den har hjälpt mig mycket med min sura reflux. Den här kudden är definitivt en räddare i nöden.

 8. T***r (verifierad köpare)

  Sverige

  null

  Välgjord produkt som fungerar som avsett. Vi har använt den för att minska snarkning, hjälpa till med bättre sömn när trängsel kan hålla oss vakna när vi ligger platt och ibland – kudden förbättrar att titta på TV i sängen. Rekommenderar.

 9. W***w (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har haft sura uppstötningar i flera år men har plötsligt blivit värre. Jag kunde inte sova i sängen. Mitt enda alternativ var att sova i en stol. Med den här kudden kan jag sova i sängen igen. Jag har haft den i ett par veckor och den fungerar utmärkt.

 10. A***a (verifierad köpare)

  Sverige

  null

  Jag lider av fibromyalgi och sover på sidan. Mitt problem är att mina axlar känns som om de har tryckts ihop hela natten och jag kan knappt röra mig. Med den här kilen placerar jag min kudde ovanpå den så att mina axlar vilar på memory form-kilen. Jag vaknar inte längre med smärta i axlarna. Mycket nöjd med köpet.