Kudde för nyfödda som formar huvudet

kr290

Rea!

Kudde för nyfödda som formar huvudet

kr290

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Undvik syndromet med platt huvud med Ortorex kudde för nyfödda som formar huvudet!

Den vanligaste orsaken till ett platt huvud är barnets sovställning. Spädbarn ligger på rygg i många timmar varje dag, så huvudet plattas ibland till på ett ställe. Detta händer inte bara när de sover, utan också när de sitter i bilbarnstolar, bärare, barnvagnar, gungor och hoppstolar.

Vår Newborn Head Shaping Pillow är speciellt utformad för att hjälpa till att bibehålla den naturliga kurvan på ditt barns huvud och hålla ditt barns huvud, nacke och ryggrad i rätt riktning.  Den här kudden förbättrar kvaliteten på ditt nyfödda barns sömn.

ORTOREX babyhuvudformande kudde är gjord av 100 % ekologisk bomull.  Den är mjuk och andningsbar, så att kroppsvärmen kan försvinna genom den öppna väven samtidigt som den håller barnet varmt och skönt. Den är också antibakteriell vilket förhindrar tillväxten av skadliga mikrober och bidrar till att skapa en säker sömn för din bebis.

Newborn-kuddar är rekommenderade för åldrarna 0-15 månader. Använd den här babyhuvudformande kudden från tidiga åldrar i spjälsängen, liggvagnen, gungan, studsmattan och barnvagnen under långa promenader utomhus. Barnläkare rekommenderas!

VIKTIGA FÖRDELAR:

✔️ ERGONOMISK DESIGN – Vår kudde är särskilt utformad med ett system för tryckspridning och en flerskiktsstruktur som hjälper till att utveckla en korrekt huvudform och förhindra platthuvudssyndromet. Oavsett om ditt barn sover på sidan eller på ryggen kommer den ergonomiska utformningen av denna kudde att behålla den naturliga formen på ditt barns huvud.

✔️ SKIN-FRIENDLY – alla kuddar bearbetas med en anti-dammkvalsterbehandling för att förhindra hudinfektioner och hålla dina små barns säkerhet. Denna behandling är ofarlig och säker för alla känsliga hudtyper.

✔️ ANVÄNDNING – kudden kan användas när du är: på lekmattan, i bilsätet, vid skötbordet eller till och med under amning. Den är lätt och bärbar, så den är också bra för resor.

✔️ MATERIAL – tillverkad av slitstarkt och högkvalitativt bomullsmaterial, som är 100% hypoallergen.

✔️ Lätt att rengöra – du kan enkelt tvätta och torka den i maskinen. Kuddens form och stöd förblir intakt även efter frekvent tvätt.

PRODUKTSTORLEK:

5.00
7 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 7 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. N***t (verifierad köpare)

  Sverige

  Söt liten kudde, kvaliteten är riktigt bra och min babys huvud ser redan bättre ut!!! Rekommenderas varmt!!!

 2. M***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Gör ett bra jobb för att förhindra ett platt huvud. Rekommenderas starkt.

 3. N****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Så tacksam för den här kudden!!! Min son verkar gilla den och vi har använt den i flera månader nu. Dessutom är den väldigt lätt att tvätta

 4. N*** (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här kudden är den bästa!!! Den hjälper till med reflux och förhindrar platt huvud också. Materialet är andningsbart så jag är inte orolig för att min bebis ska sova på den.

 5. Z** (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här kudden omformade fullständigt min sons platta punkt på huvudet! Vi använde den varje natt i ett par månader. Inga fler bekymmer med formen på hans huvud!!!

  null

 6. J***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Kvaliteten på produkten är fantastisk. Det söta flamingoprintet fångade mitt öga. Min bebis älskar den här kudden också!

  null

 7. A****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Min barnläkare rekommenderade denna speciella kudde till min baby för att förhindra att hans huvud växer platt. Den är väldigt söt och hjälper honom att sova bättre. Jag älskar den här produkten!

  null