Konturerad Ortopedisk Minneskumkudde för Nacksmärta

Det ursprungliga priset var: kr820.Det nuvarande priset är: kr420.

Rea!

Konturerad Ortopedisk Minneskumkudde för Nacksmärta

Det ursprungliga priset var: kr820.Det nuvarande priset är: kr420.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Uppgradera din sömn. Uppgradera ditt liv.

Ortorex-kudden ger ett bekvämt stöd för huvud, nacke och axlar för oavbruten sömn hela natten. Dess ergonomiska design främjar korrekt ryggradsinriktning, vilket resulterar i minskad muskelspänning. Vår kudde anpassar sig efter konturen på din nacke och dina axlar och lovar en vilsam sömn som aldrig förr.

Smärtlindring
Ortorex-kudde ger din ryggrad en naturlig placering, vilket minskar muskelspänningar i krageområdet. Du vaknar upp utvilad och fri från ömhet.
Lindring av snarkning
Den ortopediska konturen håller huvudet och nacken i en neutral position och öppnar upp luftvägarna. Detta ger ett jämnare luftflöde under sömnen och minskar störande andningsljud.
Optimal komfort
Med ett skräddarsytt stöd får du bättre sömnkvalitet eftersom obehag inte längre väcker dig på natten.
Minnesskum med långsam återfjädring

Tekniken med "slow rebound" ger överlägsen tryckavlastning och förbättrad cirkulation - säg adjö till morgonhuvudvärk och stel nacke!

Material som andas

Vår kudde är tillverkad av minnesskum och andningsbart tyg som ger god luftcirkulation och sval komfort under hela natten.

Ortopedisk kontur

Tack vare den innovativa designen passar Ortorex-kudden både rygg-, sido- och magsovare.

Fler anledningar att älska vår nackkudde
Material Av Hög Kvalitet
Anti-Lukt
Hållbar
Bärbar

Ortorex kudde med minnesskum frågor

 • Finns det en provperiod för Ortorex-kudden?
  Du har 30 nätter på dig att bli kär i din Ortorex-kudde. Älskar du den inte? Kontakta oss så ordnar vi din fulla återbetalning.  
 • Vad är Ortorex minneskumkudde gjord av?
  Kuddens fyllning är ett viskoelastiskt polyuretanskum, även känt som minnesskum.
 • Är minnesskummaterial säkert?
  Ja, minnesskum är säkert. EPA har förklarat att minnesskum inte är giftigt och många studier har visat att minnesskum inte orsakar hälsoproblem. Till skillnad från många andra material är memory foam allergivänligt och fritt från vägglöss.
 • Behöver jag använda ett extra örngott över min Ortorex-kudde med minnesskum?
  Det är inte nödvändigt. Men om du vill göra din kudde personlig med ett annat örngott är det helt upp till dig.
 • Hur kan jag tvätta min Ortorex minneskudde?
  Det yttre fodralet är helt maskintvättbart och lämpligt för torktumlaren. Kärnan kan endast rengöras med fläcken. Efter tvätt, lägg kudden platt för att torka.
4.73
15 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. J***s (verifierad köpare)

  Sverige

  Tillbringade år med att prova olika kuddar för att stödja mitt huvud och nacke. Denna kudde är utmärkt. Det har perfekt stöd och ger mig idealisk huvud- och nackposition!

 2. T****l (verifierad köpare)

  Sverige

  Håller min nacke inriktad och rak, vilket stoppar den snäva knutna smärtan i mina axlar och nacke. Jag är nöjd med köpet ????

 3. N****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag är så glad att jag valde den här kudden, ingenting har kunnat lindra min nacksmärta förrän min andra dag att sova med den här kudden. Det är supermjukt och bekvämt och jag skulle rekommendera till alla

 4. T****y (verifierad köpare)

  Sverige

  Händer ner detta är den bästa kudden jag någonsin har använt. Jag reser och tar det med mig på resor också. Sov inte hemifrån utan det!

 5. M***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag är mycket nöjd med kudden. Jag känner att det ger det stöd och jag behöver och lämnar mig inte med en öm nacke. Skulle rekommendera

 6. P****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här kudden borde vara definitionen av komfort!!!! Det är perfekt på alla sätt! Tack så mycket ?

 7. Z**e (verifierad köpare)

  Sverige

  Sedan jag fick min kudde har jag sovit bättre och vaknat uppfriskad och nacksmärta är knappt där även om jag har ett stillasittande jobb tillsammans med fibromyalgi. Värt köpet!

 8. R*****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Den första natten jag försökte kudden trodde jag att det inte skulle fungera. Skada mitt öra och kände mig bara obekväm. På den tredje natten sov jag mycket bättre och det har bara blivit bättre när jag fortsätter att använda kudden. Ingen smärta, god sömn, mycket nöjd med kudden!

 9. A****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag beställde ursprungligen denna kudde eftersom mina andra kuddar saknade stöd, vilket fick mig att vakna med en stram nacke. Jag märkte en betydande skillnad inom några dagar efter att jag använt den. Inte bara har min sömnkvalitet förbättrats, utan det har också gett stor lättnad för min nacke och övre rygg! Jag rekommenderar det definitivt!

 10. L***s (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag gillar mjukheten och komforten i denna kudde. Det har precis rätt mängd fasthet. Jag är en sida och magsovare, och jag har inga problem att sova på det på något sätt!