Justerbar Knärem För Patellarsenan

Det ursprungliga priset var: kr248.Det nuvarande priset är: kr165.

Rea!

Justerbar Knärem För Patellarsenan

Det ursprungliga priset var: kr248.Det nuvarande priset är: kr165.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Stärk dina knän med lätthet

Förbättra din träningsprestanda med Ortorex patellarseneband. De ger nödvändigt stöd för knäna under intensiva aktiviteter. Det andningsaktiva materialet förhindrar att lukt och svett byggs upp.

Överlägset skydd

Vår knärem hjälper till att fördela trycket och förhindrar onödig belastning eller potentiella skador.

Pålitligt stöd

Ortorex patellarseneband minskar instabiliteten i knät under träning.

Tät passform

Den säkra kardborreknäppningen håller remmarna på plats och ger stöd hela tiden.

4.90
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. E****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Produkten är mycket lätt att använda. Jag har instabila knän, och det känns bra efter att ha använt dem. Jag skulle definitivt rekommendera

 2. A****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Bandet är justerbart beroende på ditt täthetskrav. Det är definitivt användbart om du har knäproblem eller om du vandrar med höjd för att skydda ditt knä från eventuella skador. Sammantaget skulle köpa igen

 3. S***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Det håller dina knän mycket tätt, ingen oro för att glida ner. Lätt att använda och bärbar. Jag använder den under träningstiden. Rekommenderar starkt!

 4. W**l (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag förväntade mig inte mycket, men bestämde mig ändå för att ge det ett skott. Jag är glad att jag gjorde det! Att bära staget lindrade smärtan jag kände och verkar ha hjälpt till med läkningen. Var värt varje öre!

 5. V*****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag gillar verkligen att den är justerbar och riktigt bekväm. Kardborrstängningen är stark och hållbar. Jag har haft två knäoperationer, och den här produkten hjälper verkligen till att lindra lite av min smärta.

 6. P***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har artrit och meniskproblem så jag köpte den här för att se om den skulle hjälpa mig när jag är på fötterna. Jag måste säga att det har överträffat mina förväntningar. Medan jag bär den ger den mig tillräckligt med stöd för att lindra tryck och smärta. Rekommenderar starkt denna rem!

 7. R****y (verifierad köpare)

  Sverige

  Bra produkt eftersom det hjälper till att stödja mitt knä när jag rör mig. Det är tillräckligt bekvämt för att bära hela dagen och lätt att sätta på. Väl spenderade pengar

 8. P****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta är underbart för mitt knä! Utmärkt stöd under och ovanför patella. Mitt knä känns så mycket bättre när jag sätter på det här

 9. S****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Mitt knä var svullet och flytande, och en vanlig knärem skulle orsaka smärta vid den tiden. Denna produkt stöder mitt knä precis rätt. Lätt att sätta på och den stannar på plats. Rekommenderas.

 10. A***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta är ett bra knäskydd och lätt att använda. Jag använder det efter operationen för ytterligare stabilitet. Bra köp, tack!