Klyftig Nackpuckelställning Korrigerare

kr370

Rea!

Klyftig Nackpuckelställning Korrigerare

kr370

Beskrivning

Rikta in din hållning och säg adjö till kronisk ryggsmärta!

Ortorex hållningskorrigerare är innovativt utformad för att rädda dig från den krökta och värkande ryggen. Den ändrar din kroppsposition, tar bort trycket på bröstkorgen och främjar blodcirkulationen, god matsmältning och lätt andning. Vår enhet hjälper till att ingjuta vanan att hålla en hälsosam hållning och kommer inte att orsaka irritation eller skav på din hud eftersom den är tillverkad av silikon av livsmedelskvalitet.

Förbättring av hållningen
Ortorex-korrektorn antar ett inbyggt chip och en funktion för erkännande av gester som skannar din hållning. När du böjer dig framåt vibrerar den, vilket indikerar att du måste styra kroppen tillbaka till rätt position. I sin tur lär sig ditt muskelminne att upprätthålla en god hållning även när du inte bär enheten.
Förebyggande av smärta
Dålig hållning kan orsaka huvudvärk, ryggradsdysfunktioner, muskeltrötthet och ryggsmärta. Genom att hålla ryggen i rätt riktning bidrar vår apparat till att öka energinivåerna och välbefinnandet, vilket avsevärt minskar riskerna för de tillstånd som nämns ovan.
Förbättring av självbilden
Genom att uppmuntra dig att sitta upprätt och alert ökar vår apparat ditt självförtroende och din självkänsla. En bra hållning skapar hormoner i hjärnan som gör att du känner dig mer självsäker. Dessutom får en ställning med hakan uppåt och bröstet utåt dig att se ut och känna dig självsäker på ett psykologiskt plan.
Intelligent styrning

Ortorex-ställningskorrigeringen visar avvikelsevinkeln för övervakning i realtid.

Lätt att använda

Ladda helt enkelt vår enhet, lägg den på dina axlar och slå på den med en knapptryckning för att starta korrigeringen.

Ergonomisk kontur

Vår apparat är elastisk, vilket gör att den lätt kan justeras på din nacke och axlar.

Fler anledningar att älska vår enhet
Lättvikt
Bärbar
Böjlig
Hudvänlig
Specifikationer
Mått:
7.28x5.7x0.78 inch (18.5x14.5x2 cm)
Vikt:
0.19 lbs (90 g)
Nominell ingång:
5V/1A
Nominell effekt:
0.4 W
Batterikapacitet:
200 mAh
Strömförsörjning:
USB
4.70
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. A****n (verifierad köpare)

  Sverige

  Vi köpte den här till vår dotter eftersom vi har tröttnat på att påminna henne om att sitta rakt. Den är liten och kompakt, svårt att märka när hon bär den. Jag kan inte säga att hon gillar tanken på en sådan påminnelse men vi märkte en betydande skillnad i hennes sittställning.

 2. F****r (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag är lärare och har en fruktansvärd hållning från att vara böjd över min laptop. Jag var glad över att få prova den här saken och den gör ett bra jobb. Jag märkte att jag var mycket mer medveten om min hållning bara efter en användning. Fantastisk enhet.

 3. L***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta har hjälpt mig att bli mer medveten om min hållning. Ganska enkel att använda. Jag kan redan se att min hållning förbättras när jag arbetar. Spännande att se hur det går på lång sikt. Tack.

 4. D****n (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag var orolig för att den här saken skulle besvära min nacke, men jag märker knappt att den är där. Mycket lätt och praktisk. Kunde inte vara nöjdare med köpet!

 5. B**t (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag köpte den här enheten till min fru som arbetar hemifrån och sitter framför datorn hela dagen och hon älskade den! Enheten är lätt och fungerar verkligen. Hon använder den några gånger i veckan och det är ett bra sätt för oss båda att vara mer uppmärksamma på vår hållning.

 6. C******e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har alltid kämpat med god hållning och provat så många stödhållningskorrigerare men de var så obekväma. Den här den är så enkel att bära och så lätt att använda. Den är nästan omärklig! Den fungerar som magi och jag har inga klagomål på den!

 7. S***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Fungerar bra. Jag har aldrig haft problem med att min hållningskorrigerare faller av eller glider. Ganska bekväm att bära. Skulle köpa igen.

 8. T***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här enheten är snygg och lätt att använda. Den surrar en hel del men jag tror att det beror på att jag måste slänga mig mycket. Bra påminnelse.

 9. T***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här smarta hållningskorrigeraren kan övervaka vår ryggrad. Om vi böjer oss framåt kommer den att vibrera för att påminna oss om att stå rakt. Den visar också nackvinkel lutning på den lilla displayen. Så långt, så bra. Skulle rekommendera

 10. L***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här enheten är mycket bra, den kan förbättra vår hållning på bara 2 veckor och få oss att se friskare och mer eleganta ut. Efter dessa få dagar med den har värk och smärta i min nacke och ryggrad minskat. Denna enhet är mycket hjälpsam för att upprätthålla min hälsa. Den är också liten, vilket gör det lätt för mig att ha den med mig överallt. Jag älskar den.