Kinesiologisk tejp

kr270kr635

Rea!

Kinesiologisk tejp

kr270kr635

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Sluta lida av pågående skador! Få slut på smärtan och hjälp dina muskler att läka snabbare med kinesiologisk tejp!

Kinesiologisk tejp är en elastisk kroppstejp med ett starkt klister i ena änden som ska hålla sig fast vid huden och sträcka ut den. Den drar i de övre hudlagren och skapar mer utrymme mellan läderhuden och muskeln. Detta utrymme lättar trycket på lymfkanalerna i området och skapar mer utrymme för lymfflödet. På så sätt får man bättre lymfedränering genom ett drabbat område. Det ökade utrymmet ger musklerna större kontraktilitet, vilket leder till bättre muskelprestanda. Slutresultatet är minskad muskeltrötthet, ökat rörelseomfång och bättre kvalitet på muskelsammandragningen.

Fördelarna med att använda kinesiologitape:

 • Lättar smärta
 • Återhämtning av blåmärken och skador
 • Minska inflammation och svullnad
 • Återhämtning och stöd för muskler och leder
 • Förebyggande av kramper
 • Förebyggande av framtida skador
 • Förbättrad idrottsprestation

Bandet kan sträckas upp till 70 % av sin vilolängd. Den sträcker sig lätt och hjälper dig att ge dig en oöverträffad nivå av stöd, komfort och avslappning för dina muskler och leder. Den är också vattenfast, andningsbar och lätt och hindrar inte ditt fulla rörelseutbud. Förklippta tejpremsor är specificerade för ett stort antal kroppsdelar. Den kinesiologiska tejpen är avsedd för förebyggande underhåll och kan användas för ett stort antal olika tillämpningar. Till exempel för bättre träning, aktiv löpning, en volleybollmatch, cykeltävling eller andra idrottsaktiviteter.

VIKTIGA FÖRDELAR

✔️ EFFEKTIV FYSISK TERAPIBEHANDLING – Ger dina muskler och leder stöd, stabilitet och dekompression för att hantera en mängd olika skador, slappna av i musklerna, minska inflammation och förbättra idrottsprestationer.

✔️ EKONOMISK -Mer ekonomisk över tid än andra modaliteter. Den är lätt att applicera och kan användas under en längre tidsperiod.

✔️ ANVÄNDAS FÖR EN VARIETET AV ANVÄNDNINGAR – Kan användas för vilken del av kroppen som helst och kan skryta med en mängd olika användningsområden: under och efter träning, löpning, cykling, sportspel med mera.

5.00
3 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 3 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. K******e (verifierad köpare)

  Sverige

  Skinner inte av. Jag tycker att den är till stor hjälp

 2. D***l (verifierad köpare)

  Sverige

  Bra stretch och vidhäftning! Fungerar bra för mig och mina leder.

  null

 3. G***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Perfekt för träning! Högkvalitativ tejp!

  null