Babyskydd Och Sovsäckar För Barn

Det ursprungliga priset var: kr561.Det nuvarande priset är: kr281.

Rea!

Babyskydd Och Sovsäckar För Barn

Det ursprungliga priset var: kr561.Det nuvarande priset är: kr281.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Ge ditt barn en mysig sömn med Ortorex Wrap Blankets and Sleeping Bags!

ORTOREX™-sovsäckarna förser ditt barn med den komfort och säkerhet som behövs för en mysig sovmiljö. Dessutom är de bekväma för föräldrarna att minska sin stress också. Vår produkt är tillverkad av de mjukaste materialen, så du vet att du kommer att mysa bekvämt med din lilla. Du behöver inte oroa dig för säkerheten eftersom oberoende laboratorier har testat vår produkt för att uppfylla eller överträffa internationella säkerhetsstandarder.

Våra filtar är tillverkade av 100 % bomull, vilket inte irriterar ditt barns hud. Den är dock fortfarande mjuk nog för att din lilla ska känna sig trygg när han eller hon sover eller bär den runt i huset. Utsidan av sovsäckarna är tillverkad antingen av fleece eller flanell. Båda materialen är 100 % andningsbara och säkra för barnets användning. Dessutom är alla våra inplastningsfiltar maskintvättbara. Det är en utmärkt egenskap eftersom den gör att du kan hålla din sovsäck ren utan några olägenheter.

Fördelar med att använda ORTOREX™ Wrap Blankets & Sleeping Bags:

 • Ge värme och komfort till ditt barn
 • Perfekt för tupplurar eller läggdags under alla årstider.
 • Ger tillräckligt med utrymme för att ditt barn ska kunna sträcka ut sig
 • Främjar en säker sömn tack vare funktionen som förhindrar att barnet rymmer.
 • Håll ditt barn skönt och mysigt hela natten.
 • Lämplig för nyfödda barn i alla åldrar
 • Tillverkad av 100 % andningsbar bomull

ORTOREX™ Wrap Blankets för spädbarn har en anti-escape-design som förhindrar oönskad öppning under sömnen, vilket ger föräldrarna sinnesro för att deras barn är säkert hela natten. Dessutom har de en dubbelsidig kardborreknäppning som gör det enkelt att placera barnet i dem och som garanterar att det inte finns någon risk att sovsäcken lossnar. Kardborreknäppningen garanterar också att du kan justera sovpåsens täthet till ditt barns komfortnivå. Våra lindningsfiltar är också perfekta under sovtid under alla årstider – från höst till vinter för de kyligare månaderna fram till sommaren när du vill att de ska ha mindre på sig men hålla sig varma.

VIKTIGA FÖRDELAR:

✔️ GER EN HEL NATTS SÖMN – Våra omslagsdukar är utformade med barnets komfort i åtanke. De ger värme samtidigt som de ser till att din nyfödda kan känna sig ombonad för att få en hel natts sömn.

✔️ STOR NOG ATT STRÄCKA UT SIG – ORTOREX™-sovsäckarna har tillräckligt med utrymme för att bebisen ska kunna röra sig, men inte så stort att det blir farligt eller faller av dem. Det garanterar att de kommer att vara sköna och mysiga hela natten utan risk för kvävning.

✔️ ANDNINGSFÄLT, SOFT & KOMFORTABEL – Tillverkade av andningsbar bomull garanterar våra inpackningsfiltar att din lilla kommer att hålla sig fin och mysig utan att överhettas eller få utslag på känslig hud.

✔️ FEATURE ANTI-ESCAPE DESIGN – Anti-escape designen säkerställer att din lilla inte skulle kunna glida ut medan de sover. Den hjälper till att förhindra att de rullar av sängen eller förhindrar att du behöver oroa dig för kvävningsrisker när barnet vilar på ryggen.

STORLEKSGUIDE:

5.00
5 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 5 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. D***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Min son sover riktigt bra när han är insvept i den här sovsäcken! Jag tycker att den ger honom den nödvändiga värmen och komforten på natten. Och jag kan nu slappna av lite också eftersom han inte väcker mig så ofta nu =) Sammantaget är detta ett totalt måste för alla mammor! Rekommenderas varmt!!!

 2. J****n (verifierad köpare)

  Sverige

  Min bebis kommer om några månader och jag kan inte vänta på att få mysa henne i den här inplastningsfilten! Den är supermjuk och väldigt väldigt söt!!! Ångrar inte att jag köpte den!

 3. A***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Det är den bästa present till en bebis jag har gett, den är gudomlig och dessutom är den superanvändbar! Föräldrarna blev superglada över att få den. Inpackningsfilten är väldigt vacker och mjuk. Jag skulle absolut köpa den igen till en annan baby present!!!

 4. E***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Dessa sovsäckar är väldigt tjocka och varma, så de är definitivt bättre att använda på vintern. De känns väldigt bekväma, så jag tror att min bebis kommer att älska dem. Dessutom är färgen exakt som på bilden!

 5. L***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Tyget är vackert och superfluffigt. Min bebis älskar att vara inne i den här! Och hon ser så söt ut i den. Kardborreknäppningen gör den perfekt för att svepa ordentligt. Bra produkt, tack!