Justerbar omvårdnadskudde

kr874.99

Rea!

Justerbar omvårdnadskudde

kr874.99

Beskrivning

Säg adjö till obekväm amning med Ortorex Adjustable Nursing Pillow!

Få den perfekta fållan med en Ortorex amningskudde som lyfter ditt barn till brösthöjd och stödjer framgångsrik amning i den ställning som känns rätt för dig. Vi förstår att amning kan vara tröttsamt. Denna Designed by Nursing Pillow lindrar omedelbart smärta i rygg, nacke, midja och armar när du ammar ditt barn!

Den unikt skiktade kudden justeras enkelt och lyfter barnet till bröstet med 3 höjningsnivåer, vilket ger mera amningsalternativ för mammor. När ditt barn växer kan du förändra höjden för att anpassa den till barnets storlek. Den här konstruktionen gör att du kan amma ditt barn i knäet (vagga och korsvagga) eller på sidan (fotbolls- eller kopplingsgrepp).  Kudden är helt nödvändig för mammor som återhämtar sig från kejsarsnitt, eftersom den håller trycket borta från snittstället.

VIKTIGA FÖRDELAR

✔️ HÄLSA – bibehåll en god hållning under matning – förhindrar rygg, midja, nacke och smärta.

✔️ JUSTERBAR HÖGD – höjer barnets huvud till skillnad från alla andra amningskuddar, den hjälper till att stötta barnet i en mer upprätt position under amning, vilket kan vara till hjälp för spädbarn med sura uppstötningar eller gerd.

✔️ LÄTT ATT RENGÖRA – tillverkad av bomull, som är lätt att rengöra och återställa. Den här kudden kan tvättas varmt i maskin i en mild cykel och kan senare torkas i tumlare.

✔️ KOMPAKT FÖRVARING OCH PORTABILITET – när amningen är avslutad viker du kudden på mitten och fäster den med det färgglada bandet för kompakt och snygg förvaring eller för att bära den på resan.

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. C***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här amningskudden är fantastisk och mycket fast! Jag är så glad att jag hittade den här kudden för att ta hand om alla min babys amningsbehov!

  null

 2. D***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här kudden är mycket hjälpsam! Den ger mycket stöd. Tyget är mjukt och själva kudden håller sig alltid på plats och möjliggör bättre positionering av mitt barn.

 3. W***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag hade ett kejsarsnitt och kämpade verkligen med att hitta ett bekvämt sätt att amma. Den här kudden är en gudagåva. Jag önskar att jag hade fått detta tidigare!!!

 4. C***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar den här kudden. Överdraget är väldigt mjukt vilket är ett plus. Jag har inte haft den så länge, så vi får se hur tyget håller sig genom flera tvättar.

 5. R***r (verifierad köpare)

  Sverige

  SÅ lätt att använda! Skulle starkt rekommendera för nya ammande mammor.

 6. R***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag är en nybliven mamma och den här kudden är helt fantastisk! Ingen ryggsmärta eller något obehag alls. Mycket nöjd med detta köp.

 7. E***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar den här kudden för amning. Möjligheten att anpassa den till exakt hur man vill ha den är ovärderlig! Mycket lätt att använda. Rekommenderar starkt!!!

 8. P***l (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här kudden har hjälpt mig så mycket!!! Den är fast och håller sig på plats. Jag rekommenderar starkt denna produkt för nya mammor. Den är en sådan spelförändrare och har gett mig så mycket lättnad.

  null

 9. G***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här kudden är så bekväm, håller mitt barn uppe på perfekt höjd!

  null

 10. F***t (verifierad köpare)

  Sverige

  jag älskar den! den är väldigt söt och praktisk.

  null