Tyngdtäcke Calming Gravity Blanket

Tyngdtäcke Calming Gravity Blanket

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Skicka mig ett e-postmeddelande när lagret är tillgängligt

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Stressa mindre, sov gott, vakna upp lycklig!

Det ger dig lugn, avkoppling och en stor kram, allt förpackat i en bekväm filt. Silentnight Wellbeing Weighted Blanket är naturlig sömnbehandling när den är som bäst. Med hjälp av den revolutionerande terapin “Deep Touch Pressure Stimulation” – som är känd för att ge en känsla av lugn och ro – fördelar de kompakta sydda fickorna vikten jämnt över hela kroppen och skapar en lugnande, mysande effekt.

Fördelarna med att använda en viktfilt:

 • ger en varm känsla av välbefinnande och trygghet.
 • bidrar till att minska eller lindra ångest
 • Hjälper vid sömnlöshet eller sömnstörningar.

En viktfilt är som en vanlig filt, förutom att den har glasmikrokulor på insidan som ger den en förstärkt vikt när du drar den runt dig. Filten är tillverkad med ett quiltad bomullsöverdrag och ger utmärkt andningsförmåga för att hålla dig sval under de varmare månaderna. Men den ger också en hyfsad isolering när utomhustemperaturerna sjunker. Rutliknande sömmar hjälper till att hålla glaspärlorna jämnt fördelade överallt. Tyngdtäcket finns i 2 storlekar för individuell storlek och gemensam användning (120x180cm / 48×72 tum och 150x200cm / 60×80 tum). Du kan också välja mellan 2 vikter (7 och 9 kg / 15 och 20 pund). Den viktade sömnmasken kommer som ett paket tillsammans med ditt köp av filten.

Den här filten kan användas inte bara när du sover utan även när du läser eller tittar på TV. Släng den över sängen eller soffan när du tar en tupplur, eller bara mysa med en film.

VIKTIGA FÖRDELAR

✔️ LÄTTAR PÅ STRESS OCH FÖRBÄTTRAR ÅNGEST – Ger tryckstimulering som liknar trycket från en djup beröring eller en kram. Ökar serotonin, en kemikalie i kroppen som gör att du känner dig glad och lugn.

✔️ SÖK MER DJUPT – Främjar en mer vilsam sömn utan att du behöver svettas. Fungerar bättre än någon annan avslappnande rutin vid sänggåendet och lugnar dig till sömns.

✔️ GER EXCELLENT VIKTFÖRDELNING – Har dubbelsydda bafflar för att pärlorna ska fördela sin vikt jämnt över din kropp.

✔️ HÖG ANDNINGSFÖRMÅGA– Tillverkad av quiltad bomull som är naturligt sval vid beröring och har temperaturreglerande egenskaper för att förhindra överhettning.

STORLEKSGUIDE

OBS: Vi rekommenderar att du väljer en viktfilt som motsvarar ungefär 10 % av din kroppsvikt. Oroa dig inte för att det ska vara exakt; inom intervallet 7-12 % anses vara bra.

5.00
4 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 4 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. S****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Super mysig och mjuk känsla. Så nöjd med den här.

 2. D****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag sover dåligt och brukade ständigt vakna. Jag insåg inte hur tröstande en viktad filt kan vara!!! Jag har verkligen märkt att jag sover mycket bättre med den extra vikten. Och min sömn känns djupare nu. Rekommenderar starkt!

  null

 3. M****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag lider av ångest så det var därför jag beställde den. Den kändes lite tung i början men kort därefter började jag slappna av djupt och somnade utan den vanliga oron. Den är bra mot ångest och sömnlöshet. Har precis beställt en till!

  null

 4. W****w (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar hur den får mig att känna mig! Jag brukade vakna under natten, men det har inte hänt sedan jag fick den här filten. Jag sover så bra med den!!! Om du vill ha en viktad filt är detta en riktigt bra filt.

  null