Kall Laserterapianordning LLLT För Smärtlindring

Det ursprungliga priset var: kr3,863.Det nuvarande priset är: kr2,575.

Rea!

Kall Laserterapianordning LLLT För Smärtlindring

Det ursprungliga priset var: kr3,863.Det nuvarande priset är: kr2,575.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Din sjukgymnast i hemmet

Få effektiv lindring av svår kroppsvärk och idrottsskador med Ortorex kalllaserterapianordning. Den använder laser med låg intensitet för att förbättra blodcirkulationen och påskynda vävnadsreparation, vilket främjar snabb och effektiv läkning.

Ergonomisk utformning
Ortorex kalllaserbehandlingsapparat har en smidig, handhållen konstruktion som gör att du kan administrera den själv eller på någon annan.
Långtgående tillämpning
Ortorex LLLT-enheten hjälper till med rehabiliteringsterapi, dermatologi och sårläkning genom att främja nervregenerering, kollagenproduktion och benbildning.
Säker att använda
Vår terapianordning är lämplig för både människor och husdjur. Det finns inga biverkningar och inga korsinfektioner.
Flera laserdioder

Möjliggör en snabbare och mer utbredd tillämpning än liknande anordningar.

Användarvänligt gränssnitt

En praktisk LED-display med effektnivåer och en automatisk timerfunktion.

Lätt att använda

Allt du behöver är 3-15 minuter varje dag.

Fler anledningar att älska vår enhet
Skydd för Ögonen
Hygienisk Tillämpning
Bärbar
Förvaringsväska för Organisering
Uppladdningsbar
4.50
8 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 8 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. S****r (verifierad köpare)

  Sverige

  Har varit hos ryggkirurg med MRT, sjukgymnastik, kiropraktorer och akupunktur…. inget särskilt hjälpte mot min smärta i nedre delen av ryggen. Efter att ha provat den här apparaten i en vecka… WOW! Vilken skillnad! Jag är förvånad, jag kan nu gå med mycket lite smärta. Den här apparaten fungerar verkligen, åtminstone för mig! Om du lider av smärta är denna lasermaskin värd att prova.

 2. A***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Lätt att använda, allt packas ihop i en fin väska. Kalllaser för hemmabruk sparar pengar jämfört med kalllaserbehandlingar från kiropraktorn. Tar bara några minuter per dag. Den sladdlösa funktionen gör den super praktisk att använda överallt.

 3. A**y (verifierad köpare)

  Sverige

  Stort värde för priset! Mycket effektiv!!! Lättviktig och levereras med en väska som är lätt bärbar och kan tas med på resan. Tack!

 4. M****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag köpte detta med viss skepsis om att jag behövde läka en fraktur i min fot. Lasern har bevisat att jag hade fel, den är lätt att använda, har hjälpt till att minska svullnaden och ökat rörligheten i min fot! Jag visade denna apparat för professionella som har varit imponerade av kvaliteten för det låga priset. Jag kan varmt rekommendera den!

 5. S**n (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har lidit av smärta i nacke och axlar, så jag är alltid på marknaden för något nytt som kan hjälpa. Jag har använt den här apparaten i ett par dagar. För att vara ärlig så värmer den upp och lindrar smärtan, inte omedelbart men det gör den. Jag kommer att fortsätta använda den för att få en ackumulerande effekt.

 6. K**a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag gillar verkligen den här lasern, den har fått mig ur mycket smärta. Det enda jag inte gillar med den är att den inte är tillräckligt kraftfull för mig, men vid sidan av det är den perfekt

 7. T***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag köpte den här för smärta och läkning efter en operation. Det fungerar för mig!!! Mycket lätt att använda. Rekommenderar starkt den här saken!

 8. D**d (verifierad köpare)

  Sverige

  Min son köpte denna apparat för en komprimerad nerv och domningar i fingrarna. Detta hjälpte hans smärta enormt mycket. Min man använder den på sina artriktade fingrar och det hjälper till att lindra en del av smärtan. Jag använder den för smärta i basen av min tumme och är förvånad över hur väl smärtan minskar. Skulle köpa den igen.