Elektrisk Bärbar Rymdvärmare Med Fjärrkontroll

Det ursprungliga priset var: kr670.Det nuvarande priset är: kr335.

Rea!

Elektrisk Bärbar Rymdvärmare Med Fjärrkontroll

Det ursprungliga priset var: kr670.Det nuvarande priset är: kr335.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Värm alla utrymmen var du än är!

Ortorex Rumsvärmare är utformad för att hålla dig varm och mysig under kalla årstider. Den gör det möjligt att snabbt höja temperaturen runt omkring dig i vilket utrymme som helst. Dessutom kräver vår enhet ingen installation. Det är bara att koppla in den och trycka på startknappen.

Kostnadseffektiv
Ortorex Värmare är energieffektiv och kan helt ersätta centralvärme under kalla årstider. Den använder mindre el än en traditionell värmare och hjälper dig att spara en hel del på räkningarna.
Varm miljö
Vår värmare håller temperaturnivån optimalt varm för ett helt rum, inte på en plats, vilket gör den mycket effektiv.
Säker att använda
Vår enhet antar ett inbyggt PTC keramiskt värmeelement som är självreglerande. Det innebär att den automatiskt stängs av när den når önskad temperatur för att förhindra överhettning och brand.
Justerbara inställningar

Kontrollera temperaturnivåerna (60-90°F/15-32°C) och timern (1-12 timmar) med hjälp av den digitala LED-displayen.

Snabb uppvärmning

Vår enhet tar endast 3 sekunder att nå den ultimata temperaturen och 10 minuter att värma upp ett rum på 32 m2 (350 kvm).

Fjärrkontroll

Ortorex Varmeapparat kan styras och justeras på distans.

Fler anledningar att älska vår enhet
Lättvikt
Bärbar
Kompakt
Tyst
Användarvänlig
Specifikationer
Mått:
4.33x6.49x2.75 inch (11x16.5x7.5 cm)
Kraft:
500W
Spänning:
100-240V
Temperatur:
60-90°F (15-32°C)
Strömförsörjning:
Plug-in
4.85
13 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 13 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. C***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag var lite tveksam till att köpa denna värmare. Jag blev positivt överraskad över hur bra den fungerade. Den värmer upp mitt lilla badrum riktigt bra på bara några minuter. Rekommenderas starkt.

 2. N****r (verifierad köpare)

  Sverige

  Bra enhet. Kompakt och låg effekt för att ge bara lite extra värme till badrummet på morgonen. Rekommenderar den starkt.

 3. P***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta föremål är bra för att snabbt värma upp ett litet område! Jag har den på mitt kontor och den värmer upp hela rummet. Underbart köp.

 4. M***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här lilla värmaren ger ut en rejäl värme!!! Vi är mycket imponerade av den och kommer definitivt att köpa den igen vid behov.

 5. B****t (verifierad köpare)

  Sverige

  Vi gillar hur enkelt det är att koppla in värmaren direkt i ett vanligt eluttag, utan att någon sladd behövs. Kontrollerna är lätta att använda. Den avger tillräckligt med värme för området runt omkring och den reagerar snabbt på ändringar vi gör i temperaturinställningarna. Vi är mycket nöjda med detta köp!

 6. S****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har ett litet badrum i min källare som inte är uppvärmt. Jag ställer in timern på natten så att den går på 8 timmar från kl. 20.00, vilket innebär att den slår på klockan 4 på morgonen. Jag går upp klockan 5 på morgonen och badrummet är redan varmt. Älskar timerfunktionerna den här produkten är bra för små utrymmen.

 7. K***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Värmeutgången och temperaturkontrollen fungerar bra. Jag skulle rekommendera att köpa denna enhet för någon som försöker koncentrera sig på att värma ett visst rum i stället för att behöva värma hela huset när andra rum i huset inte används. Detta är ett utmärkt alternativ.

 8. C****l (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag letade efter något för att värma ett mycket litet badrum. Jag har provat så många olika typer men den här verkar göra jobbet bättre än de andra. Mycket, mycket tyst!!! Nästan en viskning. Badet som värms upp är ungefär 50-60 kvadratmeter. Tar några minuter att gå från noll till sextio men den kommer dit.

 9. D***o (verifierad köpare)

  Sverige

  Den värms upp snabbt och blir riktigt varm. Kontrollerna är lätta att se och enkla. Koppla in den och rummet värms upp direkt! Rekommenderar den starkt.

 10. T***e (verifierad köpare)

  Sverige

  En sådan kompakt och mobil värmare! Den är bra för alla rum och värmer upp hela rummet på mindre än 1 timme. Super nöjd med den.