Elektrisk Usb Uppladdningsbar Uppvärmd Halsduk I Falsk Päls

kr334.99

Rea!

Elektrisk Usb Uppladdningsbar Uppvärmd Halsduk I Falsk Päls

kr334.99

Beskrivning

Håll dig varm, se snygg ut

Oavsett om du åker skidor, snowboard eller bara tar en promenad i kylan är Ortorex uppvärmda pälsduk din perfekta följeslagare. Med en unik design som förhindrar läckage och en halsringning håller den här smarta halsduken dig trendig och varm på samma gång.

Estetisk utformning
Den högkvalitativa konstgjorda kaninpälsen i Ortorex uppvärmda halsduk håller dig bekväm samtidigt som den ser moderiktig ut.
Tvättbar
Halsduken är lätt att tvätta utan att demonteras, vilket gör den till ett bekvämt och praktiskt val för vardagligt bruk.
Uppladdningsbar
En praktisk USB-port gör det möjligt att ladda på språng, så att du alltid har en varm och mysig accessoar till hands.
Bekväm temperaturinställning

Den elektriska halsduken har tre olika uppvärmningslägen: röd vid 60°C, blå vid 55°C, grön vid 45°C.

Mångsidigt utseende

Ortorex uppvärmda konstpälsdukstuss finns i flera färger och kan matcha vilken outfit som helst som du kan sätta ihop.

Säker att använda

Premiumteknik säkerställer en konstant temperatur på den elektriska halsduken efter den första uppvärmningen.

Fler anledningar att älska våra uppvärmda pälsdukar
Ultimativ Komfort
Mjuk
Andningsbar
Hudvänlig
Snygg Passform
4.67
9 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 9 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. K****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Absolut ingenting att ogilla med den här halsduken. Bra kvalitet, tre växlar värme, lång batteritid och sladdlös! Om jag har ont i nacken och bär den inomhus kan jag ha händerna fria och göra andra saker.

 2. J***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Om du bor i mycket kalla städer kommer denna halsduk att hjälpa dig att känna dig varm. Jag är imponerad av kvaliteten och mjukheten! Älskar den justerbara temperaturen

 3. L****e (verifierad köpare)

  Sverige

  ÄLSKAR dessa halsdukar!!! Jag köpte först en till mig själv och gillade den så mycket att jag beställde fyra till i present. Dessa ser bra ut och ger en skön värme till nackområdet. Superbekväma och mysiga! Rekommenderas varmt!

 4. H***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Fantastisk värmeskalsong som värmer! Den värmer upp på några sekunder. Mycket lugnande, håller mig varm och gör ett bra jobb för att lindra min nack- och axelvärk. Tack!

 5. S***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Om du har obehag och ömhet i halsryggen är denna värmeskalsong ett bra val. Den är tillräckligt varm och har tre växlar som kan justeras. Den röda växeln är för varm för mig, så när jag går ut väljer jag att använda den blå växeln.

 6. G***t (verifierad köpare)

  Sverige

  När jag först skaffade den här, skaffade jag den till mig själv på grund av ständig nacksmärta. Jag älskar hur bekväm den är att ha på sig i huset och på stan för att lindra min smärta. Värt vartenda öre

 7. A*****y (verifierad köpare)

  Sverige

  Denna halsduk ger precis tillräckligt med värme på halsen för att hålla mig varm och är inte alltför skrymmande. Älskar den.

 8. I***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Mycket användbar och praktisk halsduk, särskilt för kallare årstider. Den lindrade mitt problem med att känna mig kall i nacken på väg till och från få från jobbet. Mina kollegor gillade den också och bestämde sig för att beställa samma halsdukar! Skulle köpa den igen

 9. T*m (verifierad köpare)

  Sverige

  Nyligen skadades min axel. Jag köpte den här halsduken för att se om den skulle lindra min smärta. Jag följde de enkla och tydliga instruktionerna och den värmde fint och gav mig lindrande lättnad! Till skillnad från de värmekuddar jag köpt tidigare är detta tyg ganska bekvämt och mycket mjukt!