Kompressionsankelstöd

kr325

Rea!

Kompressionsankelstöd

kr325

Se till att kontrollera storleken i vårStorleksdiagram

Beskrivning

Njut av bekväm och effektiv kompression för verklig lindring

Ortorex kompressionsställning ger ett konsekvent och riktat tryck på fotleden. Den förhindrar lateral vridning genom att upprätthålla ledstabiliteten. Som ett resultat av detta hjälper vår stödbåge till att lindra smärta i ankeln och påskynda återhämtningen efter en skada eller operation.

Förebyggande av skador
Att bära vår fotledskena garanterar en bra passform och förhindrar ledförskjutningar. Detta bidrar i sin tur till att undvika eventuella mikrotrauman.
Smärtlindring
Vårt ankelstöd håller kroppsvärmen och ökar blodcirkulationen, vilket ger näring och syre till det drabbade området. Detta minskar smärta som orsakas av artrit, stukningar, svullnad, akillessenonit eller andra sjukdomar.
Snabb återhämtning
Genom att hålla fotledsleden på plats och bibehålla dess stabilitet minskar Ortorex-bandaget spänningen på den. Det gör det lättare för musklerna att bygga upp sig själva eftersom de är mindre stressade. Som ett resultat underlättar och smidigt rehabiliteringen.
360° stöd

Vårt stöd ger ett allsidigt skydd för fotledens muskler och leder.

Justerbar täthet

De elastiska banden och den inre vävningen ger anpassad kompression och håller stödbandet på plats.

Andningsbart material

Tyget på vår tandställning främjar luftcirkulationen och förhindrar svettning.

Fler anledningar att älska vårt stöd
Anti-lukt
Icke Begränsande
Tunn
Fukttransporterande
Tvättbara
Hudvänlig
Storleksguide
supporteuukus
s/m33-371-43-6
l/xl38-425-87-10
2xl/3xl43-469-1111-13
4.56
9 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 9 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. J*****r (verifierad köpare)

  Sverige

  Materialet är andningsbart, vilket är bra. Ger bra stöd men var lite tight för mig.

 2. H****y (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här kudden är överraskande stödjande och väldigt lätt. Jag köpte den för att hjälpa till med en viss ömhet i fotleden som jag har. Jag bär den under min strumpa och har även sovit med den på. Jag var orolig för att den skulle kännas skrymmande men jag märker det inte ens! Den glider inte och blir inte bollad, inte ens efter 2-3 timmars intensiv aktivitet. Den ger överraskande mycket stabilitet och hjälper mig att fortsätta vara aktiv samtidigt som ömheten förbättras.

 3. C***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Skönt stöd för en fotled som är frakturerad. Skulle köpa igen!

 4. D*****d (verifierad köpare)

  Sverige

  Superbekvämt och hjälper mycket! Jag har använt mina i ett par veckor nu och jag älskar dem verkligen! De hjälper mig att inte rulla mina fotleder så lätt och ger bra kompression. Skulle definitivt rekommendera!!!

 5. P**y (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har hypermobila leder och pronation i fotleden. Jag bar dessa ankelärmar hela dagen, i ungefär 12 timmar, och de var super stödjande!!! De gjorde ett bra jobb med att stabilisera mina fotleder och fötter utan att vara för tajta!!!

 6. A**n (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har periodvis dålig cirkulation i mina fotleder. De här passar bra och bekvämt och ger utmärkt och jämn kompression utan att det känns som om jag har något på mig. De är perfekta för kompression över natten eller för att ha på sig i en situation där jag vet att jag står på fötterna länge. Jag är väldigt glad över att ha hittat dessa! Tack så mycket!!!

 7. N****t (verifierad köpare)

  Sverige

  Bekväma och stödjande! Förstorade min fotled för två år sedan och har haft en utmaning att försöka jogga igen. Bar dessa hängslen och var extremt nöjd med stödet och komforten samtidigt som jag bar en sko.

 8. R***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta är bra bekväm kompression för fotvalvet, Achilles, bilaterala mediala och laterala senor/ligament. För långväga promenader, trappor, ojämna golv är dessa kompressionsstöd en utmärkt matchning med ett par bra skor. 100% nöjd med min beställning och jag kommer att beställa dem igen!

 9. S**e (verifierad köpare)

  Sverige

  Stödet fungerar perfekt! Jag sätter på den på morgonen och gör min grej. Mindre smärta och INGEN svullnad!