Nacke Och Puckelställningskorrigering Stöd Halsbandsstöd

kr230

Rea!

Nacke Och Puckelställningskorrigering Stöd Halsbandsstöd

kr230

Beskrivning

Behåll en sund hållning och lindra nacksmärta

Håll dig skyddad från ohälsosamt tryck när du läser, skriver eller använder datorn med Ortorex hållningskorrigering. Anordningen ger optimalt stöd för halsryggen för att förhindra ohälsosam slentrian i vardagen, samtidigt som den främjar blodtillförseln till kotpelarenorna.

Lätt att använda
Ortorex puckelkorrigering kan bäras hemma, på jobbet eller i skolan. Den kan också användas stående eller sittande.
Rak hållning
Ortorex-stödbältet skyddar nacken från deformationer på grund av långvarig framåtlutad lutning framåt vid användning av en dator eller mobil. Den bibehåller din friska ryggradsstruktur under en längre tid.
Ergonomisk utformning
Ortorex nackskyddets ihåliga V-form anpassar sig perfekt runt din nacke.
Lättvikt

Tillverkad av slitstark mikrofiber och dämpande skum.

Bärbar

Lätt att vika ihop och packa ihop var du än går.

Anti-lukt

Andningsbar ram ger bättre luftpassage än konventionella kragar.

Fler anledningar att älska vårt halsband
Lätt Att Rengöra
Hudvänligt
Kardborreknäppning
Skridssäker
Försiktig Användning
4.75
8 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 8 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. A******e (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här saken fungerar definitivt! Jag sitter mycket vid mitt skrivbord och har nyligen utvecklat lite nacksmärta/ömhet. Man spänner fast den här apparaten på nacken och den verkar sitta stadigt på plats. Det som är så hjälpsamt med den är att den hindrar min nacke från att luta sig framåt, vilket förmodligen skulle vara huvudorsaken till min nacksmärta. Den gör att min nacke förblir i ett neutralt läge och inte gör lika ont under långa perioder när jag sitter vid mitt skrivbord. Skulle rekommendera

 2. E***t (verifierad köpare)

  Sverige

  Utmärkt apparat. Hjälper till att korrigera min hållning under kontorsarbetstid hemma. Den är superlätt men robust, verkar vara välgjord. Skulle vara lätt att bära runt på den

 3. T***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag tycker verkligen om det här nackverktyget. Det håller mitt huvud rakt när jag normalt skulle ha huvudet framåt när jag tittar på tv eller läser. Mycket nöjd med köpet!

 4. S**e (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här korrigatorn har gett mig en sådan lättnad! Jag vaknar på morgonen med nervsmärta i båda händerna. Jag bär den här på morgonen under en kort tid och kan återfå känseln i händerna. Att bära den för länge gör nacken svag.

 5. A***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här nackstödet är perfekt för någon som behöver arbeta med sin hållning, inte kan böja nacken på grund av en olycka eller bara för att hjälpa till att hålla nacken på plats under långa perioder. Den är extremt robust, lätt att sätta på och av och den fungerar!

 6. L***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Denna nacksträckare fungerar utmärkt för att lindra smärta i nacken och hjälpa till att korrigera min hållning. Jag arbetar hemma och sitter vid mitt skrivbord under långa perioder. Jag har märkt att min hållning har varit mycket dålig och har orsakat mig svåra nack- och ryggsmärtor. Att använda den här båren har hjälpt mig enormt mycket med min nack- och ryggsmärta. Den är mycket lätt att använda och justera, bekväm att bära också. Rekommenderar definitivt.

 7. M****r (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag kan säga att detta krage stöd hjälper till att lindra en del av trycket, det verkar sträcka min nacke, vilket känns bra. Det har också hjälpt till att lindra huvudvärk. Skulle säga att det är värt ett försök om du har nackproblem

 8. K**y (verifierad köpare)

  Sverige

  Håller hakan uppe och stöder huvudet. Tog några gånger att få den justerad för komfort och stöd. Men den gör jobbet alldeles utmärkt.