Justerbart Knäskydd

kr230kr235

Rea!

Justerbart Knäskydd

kr230kr235

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Stödjer och skyddar din knäskål!

Ortorexkudden stabiliserar knäets muskler och leder. Genom att ge terapeutisk kompression ökar den blodcirkulationen, vilket ökar näringsutbytet. Detta hjälper inte bara till att bli av med smärtan, utan skyddar även patella.

Förebyggande av skador
Ortorex knäskydd fördelar belastningen från knälederna till låren och lindrar stötarna vid landning. På så sätt hjälper den till att förhindra oavsiktliga skador på patella.
Smärtlindring
Vårt skydd ger tryck för att stödja patellasenen. Detta lindrar akut och kronisk smärta från artrit, seninflammation, stukningar och överansträngningar.
Snabb återhämtning
Vårt knäskydd lindrar spänningen på patella och håller den på plats. Den främjar återhämtningen efter knäskador eller operationer.
Andningsbart tyg

Det hålpermeabla materialet tillåter luftcirkulation för att transportera bort svett.

360°-stöd

Ortorex-padden ger ett allsidigt skydd för knäets muskler, ligament och leder.

Justerbar täthet

Spännebanden ger anpassad kompression och håller kudden på plats.

Fler anledningar att älska vår kudde
Elastisk
Mjuk
Icke Begränsande
Glidfri
Hudvänlig
Tvättbar
4.71
14 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 14 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. B***c (verifierad köpare)

  Sverige

  Älskar denna lilla pad och kunde inte tro att den skulle göra skillnad men det gör den! Den begränsar inte heller rörligheten och glider inte ner. Utmärkt sak! Tack!

 2. K****r (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta har hjälpt oerhört mycket med min dotters osgood schlatters i båda knäna. Hon bar detta band för första gången på cross country camp förra veckan och sa att hon var smärtfri. Bra produkt och pris!

 3. Z***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Fungerar utmärkt! Jag har en rekonstruerad patella och bär denna pas under aktivitet. Det hjälper enormt mycket. Rekommenderar starkt.

 4. P***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Fantastiskt knäskydd. Min dotter har hyperextenderat sitt knä två gånger tidigare. Medan vi väntade på sjukgymnastik hade hon det här knäskyddet på sig och det hjälpte henne att minimera smärtan.

 5. E***l (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag blev så förvånad över att något så enkelt kan göra en så drastisk förbättring av mina barns förmåga att hantera Osgood-Schlatter-smärtor. Rekommenderas starkt!!!

 6. A**y (verifierad köpare)

  Sverige

  Sedan jag burit den dagligen i ungefär en vecka har svullnaden på mitt knä nästan försvunnit. Den ger mig ett bra stöd. Jag skulle starkt rekommendera denna kudde för alla som har knäproblem att ge detta ett försök.

 7. O***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Har verkligen hjälpt mina knän särskilt på långa löprundor. Remmarna är mycket bekväma och jag märker inte ens att jag bär dem förutom att knäsmärtan minimeras.

 8. S***t (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta hjälpte till att minska smärtan jag hade med löparknäet tills jag kunde hitta grundorsaken till det. Trevligt och hållbart, bekvämt. Inga klagomål!

 9. V***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag utvecklade knäproblem från träningen i längdskidåkning. Jag köpte dessa i hopp om att lindra mitt obehag och jag älskar dem! Smärtan har upphört och jag kommer inte att träna eller spela en match utan dem.

 10. I****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Fungerar mycket bra. Mitt knä gör inte ont när jag bär dem.