Kompressionsstrumpor

kr224.99

Rea!

Kompressionsstrumpor

kr224.99

Se till att kontrollera storleken i vårStorleksdiagram

Beskrivning

Förnya dina vackra ben! Säg adjö till oändlig smärta!

ORTOREX™ strumporna ger avancerad graderad kompression. Den förbättrar blodcirkulationen för att läka snabbare. På grund av det förebygger de olika kroniska venösa sjukdomar. Våra strumpor minskar smärta, ömhet, trötthet och kramper. Dessutom stöder de musklerna och räddar dig från skador.

Smärtlindring
ORTOREX™-strumporna lindrar smärta och obehag som orsakas av plantar fasciit. Dessutom minskar de muskeltrötthet, ömhet, kramp och svullnad.
Skydd mot sjukdomar
Tack vare att de förbättrar cirkulationen minskar våra kompressionsstrumpor risken för att utveckla sjukdomar i venerna. Dessa inkluderar åderbråck och spindelådror, blodproppar och andra.
Mild kompression
Våra strumpor ger en kompression på 15-20 mmHg. Det främjar värme och stimulerar blodet att röra sig genom benen.
Svullnadslindring

Genom att värma upp dina ben behandlar ORTOREX™-strumporna igensatta vener för att minska svullnaden.

Rekommenderas av läkare

Våra strumpor rekommenderas till gravida kvinnor och de som tillbringar långa timmar på fötterna.

Förstärkt tå

De förstärkta tårna gör att fötterna känns bekvämare och förhindrar blåsor.

Fler skäl att älska våra strumpor
Fukttransporterande
Andas
Glidfri manschett
Kopparmaterial
Icke-begränsande
Lätt att kombinera
Storleksguide
För att mäta dina fötter för strumpor:
 • 1. Stå barfota med hälen mot väggen.
 • 2. Placera en linjal på golvet parallellt med din fot med linjalens ände mot väggen.
 • 3. Hitta längden från väggen till änden av din längsta tå.
STORLEKSDIAGRAM
SOCKSUSUKEUcmINCH
S-M5-103-835.5-4021.5-268.5-10.2
L-XL10-15.58-1440-5026-3310.2-13
4.60
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. L**d (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag gillar känslan av dessa kompressionsstrumpor och kompressionsnivån verkar precis lagom. Men jag beställde L/XL och de är bara lite för små.

 2. A***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag förväntade mig inte mycket av dessa strumpor, men de överraskade mig… Kompressionen hjälper svullnaden utan att vara obekväm. Jag behöver inte justera dem under dagen och jag känner inte alls att de binder på tårna. Bra köp.

 3. M***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Strumporna är mycket bekväma och ger ett visst tryck på rätt ställen. Jag kan känna att de hjälper till med blodflödet och minskar den krampiga känslan.

 4. P*****p (verifierad köpare)

  Sverige

  Dessa strumpor har varit otroligt effektiva! Jag har haft fruktansvärda åderbråck i flera år men dessa strumpor har gjort en enorm skillnad på bara en vecka. Värt pengarna!🧦👍

 5. S****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Dessa strumpor är fantastiska!!! De sitter kvar hela dagen och förhindrar trötthet i ben och fötter. Även efter att ha arbetat en 11 timmars dag. Jag går runt större delen av mitt skift och mina ben och fötter känns energiska. Kompressionen är skönt och skön! Jag är glad att jag köpte dem!

 6. L***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har provat många kompressionsstrumpor men gav oftast upp dem eftersom obehaget översteg fördelarna. Det är annorlunda med dessa strumpor De är extremt bekväma, håller sig uppe utan att knyta ihop och passar perfekt. Den klassiska färgen passar utmärkt till min uniform. Jag insåg aldrig hur annorlunda mina ben skulle kännas med bra kompressionsstrumpor. Jag kommer inte att arbeta en dag till utan dem!

 7. J*****y (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag bär dem några dagar i veckan för allmänt stöd mot åderbråck och dålig cirkulation. De fungerar riktigt bra för det. Väl investerade pengar

 8. T**d (verifierad köpare)

  Sverige

  Skaffade dessa för att hjälpa till med mina muskelvärk/vilolösa ben, särskilt efter långa arbetspass. Att bära kompression gör att jag kan somna snabbt och kopparmaterialet verkar hjälpa min karpaltunnel. Så långt så bra, strumporna ger bra lindring utan att äventyra cirkulationen.

 9. K****t (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har genomgått en höftledsoperation och måste bära kompressionsstrumpor för att förhindra DVT och svullnad. Dessa ortorex strumpor är fantastiska!!! De stödjer mina fötter väldigt bra och mina anklar är inte svullna efter att ha burit strumporna hela dagen. Fantastiskt👍

 10. T***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Dessa strumpor är mycket välgjorda. Jag tror att de kommer att hålla länge men jag har redan beställt ett par till för säkerhets skull. De är mycket andningsbara och bekväma att bära och de hjälper definitivt till med smärtan. 10/10!!