Gel Sittdyna För Tryckavlastning

Det ursprungliga priset var: kr810.Det nuvarande priset är: kr405.

Rea!

Gel Sittdyna För Tryckavlastning

Det ursprungliga priset var: kr810.Det nuvarande priset är: kr405.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Säg adjö till smärta i ländryggen och känn lättnaden med Ortorex sittdyna!

Ergonomiskt utformad Gel sittdyna ger maximalt stöd och överlägsen komfort samtidigt som trycket på sadelbenet och svansbenet minskas, vilket kan lindra smärta i nedre delen av ryggen och hjälpa till att lindra de flesta sittande smärtor på grund av ischias, diskbråck, svansbensskador, graviditet, höftsmärta, hemorrojder och bäckenproblem som orsakas av långvarigt sittande. Den kombinerar mjuk sittkomfort med stabilt stöd för att jämnt absorbera och avleda kroppstrycket.

Dynan är tillverkad av högelastisk terapeutisk komfortgel, vilket gör den sval att sitta på och hjälper personer som sitter länge att hantera ångvärmen. Gelkudden antar en honeycomb design för att cirkulera luft, så den har god andningsförmåga. Mjukt och elastiskt gelmaterial eliminerar obekväma tryckpunkter på ett naturligt sätt vid långvarigt sittande så att du kan sitta still länge utan att känna dig trött. Dynans överdrag utformad med ett övre tyg med full andningsförmåga och en glidfri greppbotten. Blixtlås gör det lätt att ta bort den för att tvätta och sätta in den igen.

Gelkudden kan användas på olika ställen, t.ex. i förarsätet i bilen, i matsalen hemma eller på en kontorsstol. Det är ett utmärkt val av rullstolskudde för seniorer. På grund av utmärkt flexibilitet kan kudden klämmas tillbaka till den ursprungliga formen omedelbart efter sträckning, den kommer alltid att behålla sin ursprungliga form och den förlorar inte sitt stöd, även efter långvarig användning, vilket gör den mer hållbar än vanliga kuddar.

✔️ RYGG- OCH SVANSBENSTRYCKFRIHET — Genom att jämnt fördela vikten över dynans yta eliminerar den smärtsamma tryckpunkter, tillstånd från ländryggsbelastning, ischias och andra.

✔️ HONUNGSKAVELDESIGN — Främjar bättre luftcirkulation, vilket gör att dynan håller sig sval även när man sitter länge.

✔️ FLEXIBEL & HÅLLBAR — Elastiskt självkylande gelmaterial bibehåller sin ursprungliga form varaktigt, och den förlorar inte sitt stöd även efter långvarig användning.

✔️ LÄTT ATT RENGÖRA & BÄRBAR — Lätt nog att ta med dig var du än behöver för att främja komforten på kontorsstolar, bil- eller flygplanssäten. Tvättbart överdrag gör det mycket enkelt att hålla dynan fräsch och ren.

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. N***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag köpte den här till min kontorsstol som inte hade någon bra sittdyna. Jag måste sitta mer än 8 timmar per dag och stolarna på jobbet är bara dimensionerade för 4 timmar per dag. Den här dynan gjorde en värld av skillnad!!! Om du känner smärta i svanskotan eller mellan gluteus minimus och hamstrings så är detta vad du behöver.

 2. P***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag köpte den i hopp om att den skulle hjälpa och min enda kommentar är att jag önskar att jag hade hittat den tidigare. Den är så bekväm och gör stolen mycket bättre att sitta i under långa perioder.

 3. T***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta är en mycket bekväm sittdyna. Jag sitter i långa timmar och har verkligen ont i ryggen. Jag lägger den här dynan i min stol där jag jobbar och det verkar verkligen ta bort en del av trycket från min rygg.

  null

 4. L***s (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här kudden är extremt bekväm. Jag känner mig mycket mer bekväm när jag sitter under långa perioder. Jag gillar att den har ett tvättbart överdrag.

  null

 5. D***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag arbetar hemifrån och detta hjälper till med de långa timmarna som jag sitter på kontorsstolen. Min stol är fin och bekväm men detta ger en annan nivå av komfort. Min kropp känns något mindre trött i slutet av dagen. Jag gillar också att den håller sätet svalt. Det är en trevlig uppgradering av min kontorsstol.

  null

 6. H***i (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta förvandlade min datorstol till en bekväm sittplats. Det kändes som om jag fick höftsporre under mitt hemarbete under denna karantän. Så långt så bra.

  null

 7. V***l (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har suttit på denna i raka 4 timmar och höften gör inte ont alls, innan 2 timmar är min höft redan börja göra ont. detta är mycket bekvämt och bra att den har ett svart överdrag för den, kan tas ut för tvätt och rengöring. Jag kommer att skaffa en till för användning på kontoret.

  null

 8. A***o (verifierad köpare)

  Sverige

  Köpte denna till min bil för de långa turerna. Superbekvämt! Det känns som om jag sitter i ett moln!

  null

 9. S***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här kudden är extremt bekväm. Jag känner mig mycket mer bekväm när jag sitter under långa perioder. Jag gillar att den har ett tvättbart överdrag.

  null

 10. V***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta är en riktigt bra gelkudde. Den är otroligt bekväm och är fantastisk för min rygg. Jag har en dålig rygg och detta gör det bekvämt att sitta under långa perioder. Och den kommer med ett överdrag så man kan ta bort och tvätta den enkelt. Fantastisk kudde!

  null