Uppblåsbar cervikal dragkrage för nacksmärta

kr350

Rea!

Uppblåsbar cervikal dragkrage för nacksmärta

kr350

Beskrivning

Fixa din stela nacke på 5 minuter!

Cervical Traction Collar Device for Neck Pain erbjuder en enkel och omedelbar behandling av nacksmärta. Denna behandling innebär att huvudet dras från nacken för att skapa expansion och eliminera kompression. Denna sträckningsåtgärd frigör trycket på ryggraden och anpassar ryggskivans placering. Denna apparat har utformats särskilt för att assistera dig vid behandling av nackförsträckningar, nackartrit och spasmer i halsmusklerna. Den ger välbehövligt stöd för att hålla och vila huvudet och nacken så att du kan behålla en korrekt hållning i nacken.

Placera bara Cervical Neck Traction Device runt halsen, justera enheten till lämplig storlek, fäst nylonbanden framtill och den är redo att ge dig omedelbar smärtlindring. Använd den i sängen, på kontoret, i bilen eller i soffan hemma. Enheten kan hjälpa dig att sätta stopp för en fram- och nedåtgående huvudställning när du använder datorn eller mobiltelefonen. Den fungerar effektivt för alla människor oavsett tillstånd och ålder. Du kan använda den för att förhindra dig själv från att få nacksmärta eller gnagande huvudvärk i framtiden eller utöva cervikal dragterapi i hemmet.

Cervical Neck Traction Device blåser upp på mindre än en minut med hjälp av en lättanvänd luftpump. Du kan enkelt justera kudden till din egen komfort genom att reglera luftmängden för att få en behaglig ryggradssträckning för att slappna av i nacke och axlar. Anordningen kombinerar supermjukt mjukt, allergivänligt mikro-velourskläder som säkerställer en bekväm yta och den mjukaste beröringen för din nacke och ditt ansikte. Det känns så bra – du kan känna skillnaden.

✔️ Omedelbar smärtlindring – Gör det möjligt för nacken att bibehålla sin naturliga kurva för att släppa trycket och förbättra hälsosam anpassning för smärtlindring och avkopplande upplevelse på nolltid.

✔️ KOMPAKT & LÄTT – Oavsett var du befinner dig är kudden absolut portabel och lätt nog för att passa i bilen, väskan, resväskan eller ryggsäcken.

✔️ SUPER SOFT – Tillverkad av extremt bekvämt mikrovelvetstyg för den mjukaste beröringen som garanterar optimal komfort.

✔️ SNABBT UPPBLÄSNING OCH JUSTERBART – Blåses upp på mindre än en minut via en lättanvänd luftpump där du själv kontrollerar luftmängden för att få en behaglig ryggradssträckning.

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. Y***T (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar den här! Jag har en lätt krökning av ryggraden och min nacke ger mig alltid problem. För att koppla av och titta på TV använder jag denna och den vaggar mjukt och ger min nacke stöd. Det är verkligen trevligt och den håller bra. Jag är glad att jag äntligen köpte en!

  null

 2. A***v (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag kan inte komma på något sätt som de skulle kunna ändra detta för att göra det bättre. Den gör precis vad den är annonserad för att göra och hjälper till att lindra smärta i nästa och axlar som uppstår till följd av ryggradskompression eller spänningar. A+ !

  null

 3. R***v (verifierad köpare)

  Sverige

  Den tar bort trycket från min halsryggrad. Jag kan känna att det sträcker sig hela vägen ner till nerverna i mina armar och händer. Rekommenderar!

  null

 4. E***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag hade så ont i nacken. Jag tog på mig den här direkt och började använda den. Det har mig omedelbar lindring. Detta är en sådan livräddare. Jag har mycket problem med nacken på grund av mitt arbete och det kan göra det svårt att fungera i livet. Nu har jag använt den här nackanordningen och genast är jag på ahhh. Alla borde ha en sådan här i sitt hem

  null

 5. I***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag gillar att man kan blåsa upp kragen så mycket som är bekvämt, att bära några timmar i bara 2 eller 3 dagar minskade min smärta. Skulle köpa igen.

  null

 6. Z***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag är mycket nöjd med denna halsbandsanordning som jag beställde. Verkar vara av god kvalitet och bekväm att bära, känner mig lättad efter användning.

  null

 7. I***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Kvaliteten är utmärkt. Exakt som på bilden. Jag älskar den och den fungerar verkligen. Har hjälpt min nacke enormt mycket även när jag tittar på tv. Jag rekommenderar den starkt.

  null

 8. K***k (verifierad köpare)

  Sverige

  På grund av mitt jobb sitter jag framför datorn nästan 8 timmar om dagen och detta gav mig svåra nacksmärtor. Hade använt några nackstöd tidigare också men inget av dem var hållbart. Den här nacktraktionsapparaten är superbt fantastisk måste jag säga. Bästa kvalitet och förstklassig passform och komfort. Jag älskade den här tandställningen och min nacksmärta är nästan borta efter att ha använt den i ett par månader. Rekommenderas starkt.

 9. S***o (verifierad köpare)

  Sverige

  JAG ÄLSKAR DEN, RÄDDADE MIN NACKE PÅ EN LÅNG RESA 10 TIMMAR.

 10. L***A (verifierad köpare)

  Sverige

  Mycket bekväm, mjuk och lätt. Perfekt passform för nacken, inte för snävt. Överdraget är ett sammetsmaterial som är så mjukt och smidigt och svalkande i ansiktet och på halsen. Jag har redan köpt två av dessa.