4D Smart Eye Massager

Det ursprungliga priset var: kr1,442.Det nuvarande priset är: kr755.

Rea!

4D Smart Eye Massager

Det ursprungliga priset var: kr1,442.Det nuvarande priset är: kr755.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Få lindring för ansträngda och trötta ögon – njut av en avslappnande ögonmassage!

4D Smart Eye Massager är en intelligent enhet som effektivt slappnar av muskler och nerver runt ögonområdet för att lindra trötthet och smärta i ögonen. Den ger en precis och värmeaktiverad hemmamassage till riktade akupunkturpunkter så att du kan känna dina ögon avslappnade och föryngrade inom några minuter. Det är den bästa behandlingen för torra ögon och lindring av ögonstress, naturlig behandling av huvudvärk och avkoppling i vardagen. Med exakt värme- och vibrationsteknik förbättrar massageapparaten blodflödet i ögonregionen, löser spänningar och lättar ömhet och bihålehuvudvärk.

Fördelarna med att använda 4D Smart Eye Massager:

 • Lättar torra och trötta ögon
 • Avhjälper huvudvärk
 • Främjar avslappning
 • Minskar mörka ringar under ögonen och svullna ögon
 • Främjar bättre vilsam sömn

Massageapparaten har en full uppsättning 4D-luftkuddar som imiterar artificiell massage. Dess 42°C (107,6°F) varma kompressionsfunktion fungerar för att öka blodcirkulationen runt ögonen. Detta hjälper till att förhindra torrhet i ögonen och tränar ögonmusklerna, vilket i slutändan hjälper till att förhindra att ögonen blir ansträngda. Med 15 minuters synkroniseringsfunktion behöver du inte oroa dig för att få för mycket massage. Den har också ett justerbart elastiskt huvudband som justerar elasticiteten för att passa alla huvudstorlekar.

Denna ögonmassageapparat har digitala inställningar som du kan använda för att justera de olika funktionerna och massagerna som är inbyggda i den. Du kan välja mellan 5 olika massagelägen för att hjälpa dig att slappna av helt och hållet:

Automatiskt läge: lufttryck + värmekompression + vibrationer + musik
Power-läge: lufttryck + vibrationer + musik
Ögonskyddsläge: lufttryck + värmekompression + musik
Läge för lindring: lufttryck + musik
Sömnläge: värmekompression + musik

Musikspelsfunktionen är ett trevligt tillägg till din avkopplande och terapeutiska ögonmassage. Apparaten har musik med naturljud inbyggd i den, och du kan även synkronisera din egen musik till den via Bluetooth-anslutning. Du kan njuta av den mjuka massagen medan detta massageapparat gör allt arbete åt dig.

✔️ ÖGENTRÄNGNINGSRÄTTELSE – Intelligent lufttrycksmassage slappnar effektivt av muskler och nerver för att lindra ögonsträckningar och trötthet.

✔️ REDUCES DARK UNDER-EYE CIRCLES & PUFFY EYES – De omnidirektionella massagenoderna ökar proteinutsöndringen för att förbättra cellmetabolismen, släta ut rynkor och eliminera mörka ringar.

✔️ HEATING MASSAGE – Inbyggda värmekuddar ger en behaglig temperatur på 42 °C (107,6 °F) fördelaktigt för att stimulera blodcirkulationen och bibehålla en sund syn.

✔️ 5 JUSTERBARA LÄGEN – Levereras med 5 massagelägen: automatiskt läge, strömläge, ögonskyddsläge, mildringsläge och sömnläge. Välj ett som passar dina behov.

✔️ 180° JUSTERBAR & BÄRBAR – Kan vikas ihop till en mindre, så att du kan ta den med dig vart du än går: till kontoret, flygplanet, resan.

✔️ TRÅDLÖS & UPPNYTNINGSMÖJLIGHET – Inbyggt 1600mAh uppladdningsbart litiumbatteri kan hålla i timmar på en full laddning, vilket gör det möjligt att göra en ögonmassageresa när som helst och var som helst. Efter att ha använt 15 minuter stoppas den automatiskt för att spara ström. Använd USB för laddning.

✔️ INBYGGAD MUSIK & BLUETOOTH-ANSLUTNING – Njut av en vilsam massagesession med din egen favoritmusik eller de inbyggda omgivande ljudspåren.

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. L***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag använder den här apparaten dagligen nu och den lindrar mina torra och svullna ögon är inte viktigt för mig längre. Det lämnar mina ögon att må bra och… jag somnar ofta när jag använder enheten. värmefunktionen är fantastisk och fungerar snabbt. Jag är förvånad över hur snabbt den värms upp. Min son använder också den här nu regelbundet. Eftersom han går i online-klass hela tiden klagar han alltid över ögonvärk och huvudvärk. Efter att ha använt den här regelbundet känner han sig avslappnad och klagar inte på huvudvärk nu. Jag kommer att köpa en till för hans bruk. Jag rekommenderar verkligen denna produkt.

  null

 2. O***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här prylen är bara fantastisk!!! Jag älskar att få massage och ansiktsbehandlingar varje månad, och har saknat dem sedan stanna hemma beställningen. Så jag behövde NÅGOT för att klara mig och hjälpa mig att slappna av under denna spända tid. Den har också hjälpt mig med huvudvärk och ögonstress från hemarbetet. Om du är spänd och/eller har huvudvärk, eller bara behöver lite flykt, rekommenderar jag starkt att du köper!

  null

 3. O***n (verifierad köpare)

  Sverige

  För en så liten artikel är det en sådan enorm lättnad!!!! Jag får sinus migrän och stress huvudvärk och den här lilla killen fixar dem direkt! Jag är glad att jag köpte den.

  null

 4. P***o (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här enheten har varit fantastisk. Att sitta framför datorn 8+ timmar om dagen belastar definitivt mina ögon. Och vårallergierna börjar också ta fart. Det känns definitivt som om någon masserar ögonen och jag känner mig mer avslappnad efter att ha använt den.

  null

 5. E***z (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har riktigt dåliga bihålor och arbetar på en dator för arbete hela dagen. Mina bihålor gör mina ögon så tunga, jag känner mig och ser ut som om jag alltid är så trött. Jag försöker använda massageapparaten minst 3 gånger i veckan. Det är så lugnande, budskapet om tinningarna och ögonen och värmen, det känns så fantastiskt!!! Jag hade bihålehuvudvärk häromkvällen i höger tinning och jag gjorde två sessioner av detta och kände mig så mycket bättre. Den spelar musik & går in i vågljud eller så kan du gå tyst i sömnläge. Den längsta tiden som den pågår är, tror jag, 15 minuter. Jag rekommenderar starkt för alla som lider av bihålor, huvudvärk eller bara trötta ögon.

  null

 6. A***h (verifierad köpare)

  Sverige

  Det här är ett fantastiskt köp. Denna enhet är fantastisk i sin enkelhet men ändå flera funktioner. Om du letar efter ett avslappningsverktyg som kan användas tillsammans med alla dina andra enheter eller om du bara behöver något som hjälper dig att underlätta din sömn eller meditation, är detta bra.

  null

 7. G***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag är en student som arbetar minst 10 timmar om dagen framför en skärm. Den här enheten har helt förändrat min sömncykel, eftersom jag vanligtvis skulle behöva sitta framför min telefon i 1 timme för att bli sömnig, men jag kan använda sömnläget klockan 21.00 och sova klockan 21.30. Samma sak gäller för de andra lägena, eftersom jag också använder kontaktlinser dagligen så mina ögon blir väldigt trötta och det är otroligt hur bra apparaten inte bara masserar ögonen utan även sidorna av ögonen vilket hjälper mycket mot huvudvärk. 10/10 skulle definitivt rekommendera för någon!!!

  null

 8. X***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag hade haft mycket huvudvärk på sistone tror jag eftersom jag stirrar på min skärm hela dagen. Jag måste säga att denna massagemaskin var kärlek vid första ögonkastet! Den är bekväm och den applicerar tillräckligt tryck för att vara effektiv. Jag gillar faktiskt att använda 15 min sessionen. Jag har märkt en skillnad när jag använt mitt massageapparat i min trötthet i ögonen och min huvudvärk. Jag älskar den absolut.

  null

 9. Y***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar den här saken så mycket. Jag önskar att jag hade haft den här för flera år sedan. Jag lider av kronisk migrän och detta är min nya bästa vän.

  null

 10. E***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Denna ögonmassageapparat är bra för mina ögon. Trycket är inte för hårt där det orsakar obehag och inte heller skadar ögonen. Det hjälper verkligen att använda före sängen för att känna sig mer bekväm innan man sover. Den är väldigt lätt att använda och lätt att justera så att den passar någons huvud. På det hela taget är detta en bra apparat att ha.

  null