Värme Knä Axel Armbåge Terapi

Det ursprungliga priset var: kr915.Det nuvarande priset är: kr610.

Rea!

Värme Knä Axel Armbåge Terapi

Det ursprungliga priset var: kr915.Det nuvarande priset är: kr610.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Smärtlindring är ett steg bort!

Ortorex elektriska värmebehandling lindrar effektivt smärta från trötta och stela muskler och leder. Den kan användas inte bara för knän utan även för axlar och armbågar. Vår värmekudde ger utmärkt avslappning och komfort tack vare den säkra värmefunktionen. Detta ökar i sin tur blodflödet vilket kan gynna hjärtat och kroppens muskler och artärer i hela kroppen.

Universell användning
Vårt massageband kan användas för behandling med värme och varma kompresser, vilket effektivt kan lindra trötthet, förbättra blodets mikrocirkulation och påskynda rehabiliteringen efter skador.
Fri rörlighet
Den eleganta, lätta och lätt justerbara designen gör att du kan bära Ortorex värmemassageraren var du än går. Du kan fritt bära den på en promenad, under några spel och till och med under bilkörning.
Spa-liknande effekt
Denna elektriska värmemassagerare ger en kraftfull vibrerande massage. Det får dig att känna dig som om du är på ett spa och på kort tid får du en spa-effekt i ditt eget hem.
Justerbara inställningar

Vibrationsmassage är perfekt för att slappna av i knäet, armbågen eller axeln. Samtidigt ökar värmefunktionen cirkulationen. Det finns möjlighet att njuta av de två funktionerna samtidigt eller separat.

Halkfri

Värmekudden kan lindas och låsas på ett ben eller en arm av alla storlekar. Den glider inte av och du behöver inte längre hålla den med handen.

Funktion mot oavsiktlig beröring

När du använder produkten kan du aktivera beröringsskyddet för att låsa kontrollpanelen och undvika oavsiktliga tangenttryckningar.

Fler anledningar att älska vår värmekudde
Vattentät
Överhettningsskydd
Andningsbar
Lätt att Använda
5000 mAh Uppladdningsbart Batteri
Justerbara Remmar
4.70
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. G****y (verifierad köpare)

  Sverige

  Denna uppvärmda, masserande wrap är mycket avkopplande att använda på flera ställen på min kropp! Det finns alternativ för olika massageinställningar och värme, så du kan stänga av massagefunktionen och bara använda värmen eller vice versa!

 2. L***t (verifierad köpare)

  Sverige

  Bandet är väldigt bekvämt och stabilt. Uppvärmning och vibrationer är båda mycket lätta att ställa in, med 3 nivåer av varje. Min bästa användning är på mina axlar. Den värmer upp för att slappna av och lindra smärtan. Mycket bekväm, skulle köpa igen.

 3. S**t (verifierad köpare)

  Sverige

  Den massage den ger är mer som en vibration. Det känns fortfarande skönt men det är faktiskt ingen massage. Stödet är uppladdningsbart så man behöver inte oroa sig för batterier och det finns en kardborreförlängning för att passa större knän.

 4. A***r G*****y (verifierad köpare)

  Sverige

  Mitt yrke är ganska fysiskt krävande, särskilt för mina knän. Efter en jobbig dag behövde jag något för att lindra min smärta. Jag var tvungen att testa denna knäbåge med värmemassage som jag upptäckte. Den värms upp ganska snabbt och ger mysig värme. Även om massagen bara innebär vibrationer verkar den vara något välgörande. Jag brukar använda den i ungefär 20 minuter varje dag och det verkar hjälpa mot obehaget.

 5. C**r (verifierad köpare)

  Sverige

  Utmärkt apparat, jag gillade den bäst på det tredje vibrationsalternativet som är en slags pulserande vibration. Ganska imponerande!

 6. S***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Bra köp! Lätt att använda och kombinationen av värme och massage är underbar. För trötta och värkande knän fungerar detta som magi för att lindra smärta och stelhet.

 7. M*****n (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag är så glad att jag köpte den här massagemaskinen. Tyget är ganska mjukt och känns bra på huden. Den börjar värma upp så fort man sätter på den och det är jättebra. Fungerar fantastiskt bra för mig.

 8. T***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Älskar värmefunktionen!!! Den fungerar bra och är lätt att kontrollera. Hjälper mig att minska min armbågs- och knäsmärta. Rekommenderar starkt

 9. A****y (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har olika knäproblem och letar alltid efter sätt att lindra smärta och återhämtning. Jag skaffade dessa främst för värmefunktionen för att hjälpa till att lindra mina knän. Älskar dem, de hjälper mycket. De är trådlösa, så jag kan fortfarande resa mig upp och hämta något utan att ta av/på dem.

 10. P***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Trevligt massagekort. Jag älskar kardborreförlängningarna för att använda på axlar, armbågar eller annat. Värmeläget är min favorit hittills. Tack