Justerbar Droppe Fotstöd Fot Upp Afo Brace

kr300

Rea!

Justerbar Droppe Fotstöd Fot Upp Afo Brace

kr300

Beskrivning

Komfort och lindring natt och dag

Den här revolutionerande ortosen ger en synlig förbättring av gångförmågan och ger stöd vid fotfall eller liknande besvär. Konstruerad med slitstarkt, hudvänligt sammetsmaterial och sandwichsvamp, är stödställningen mer bekväm och andningsbar för långvarig daglig användning. Den är lätt och ger maximal komfort, till skillnad från andra skrymmande stödskenor.

Ergonomisk design
Ortorex fotstag har en böjbar skena vid vristen som kan justeras från 90 till 85 grader för maximal komfort och optimal återhämtning.
Omedelbar lindring
Vår produkt håller din fot utsträckt och lindrar smärta.
Lätt att justera
Ortorex AFO Brace har en mjuk och andningsbar skumfyllning som ger dig en dämpande effekt.
Justerbara remmar

Ett band ger spänning och det andra kompression för att stödja din fotled.

Vadderat foder

Ortorex AFO Brace har en mjuk och andningsbar skumplast som ger dig en dämpande effekt.

Mångsidig

Lämplig för både män och kvinnor.

Fler anledningar att älska vår fotställning
Lättvikt
Vändbar
Universell Passform
Hudvänlig
Dragfast Stängning
4.56
9 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 9 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. M**a (verifierad köpare)

  Sverige

  Den är bra att ha på sig när du sover eftersom den håller foten i rätt böjning för smärtlindring. Jag kunde gå upp på morgonen och sätta foten på golvet utan smärta. Väl värt pengarna

 2. R****l (verifierad köpare)

  Sverige

  Skulle rekommendera den här tandställningen för att hjälpa till att läka plantar smärta. Smärtan är definitivt mycket bättre efter att ha använt denna. Och stödbandet är mjukt och bekvämt.

 3. N***k (verifierad köpare)

  Sverige

  Lindrar smärtan även om man inte tror att den fungerar. Jag har haft så mycket smärta med hälen i månader så till den grad att jag inte kan gå på foten alls. Jag köpte denna lilla stödbåge och inom några timmar försvann min smärta. Idag var första dagen på flera månader som jag vaknade upp och kunde gå ordentligt utan smärta. Jag är så tacksam för denna produkt. Rekommenderar starkt.

 4. A***x (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har bara provat den här tandställningen en gång, i går kväll, men jag är djupt imponerad. Den höll min fot böjd uppåt. Men ja, det tar några minuter att vänja sig vid den. Hur som helst… DET ÄR STORT!!!

 5. S****t (verifierad köpare)

  Sverige

  Det här är en förändring! Den har gjort en sådan skillnad för mig. Jag bär den vid sänggåendet tills jag vaknar någon gång mitt i natten. Om du precis har börjat kämpa med plantar fasciit, agera nu och skaffa den här kudden!

 6. K**r (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här skenan är lätt att använda och bekväm. Kardborrebanden kan enkelt justeras för att passa dina önskade behov av stöd och fotflexibilitet. Kardborrebandet är superstarkt och släpper inte greppet, vilket är bra när den bärs under sömnen. Jag har använt skenan i nästan en månad och jag har fått minskad smärta när jag först går på morgonen. Rekommenderar starkt den här produkten ?

 7. D****e (verifierad köpare)

  Sverige

  En fantastisk anordning för den där morgontröttheten i fot och fotled på morgonen! Den är bekväm att sova med och har hjälpt min fot från så mycket smärta.

 8. A***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Bekvämt stöd, det håller min fot böjd utan att vara obekvämt. Tar lite tid att anpassa sig till känslan men den fungerar.

 9. V****r (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag var skeptisk till en produkt för att korrigera plantar fasciit, men överraskande nog fungerade den. Du måste använda den varje natt tills den hjälper till att sträcka ut fotens undersida. Plantar fasciit har inte återkommit – men det är bra att veta att jag har en lösning om det händer igen.