Laser Plasma Pen för borttagning av fräknar, hudtaggar, fläckar, mullvadar och tatueringar

Det ursprungliga priset var: kr690.Det nuvarande priset är: kr345.

Rea!

Laser Plasma Pen för borttagning av fräknar, hudtaggar, fläckar, mullvadar och tatueringar

Det ursprungliga priset var: kr690.Det nuvarande priset är: kr345.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Du behöver inte längre oroa dig för dina brister! Bli av med födelsemärken, fräknar, hudfläckar och tatueringar på bara en session!

 

Laser Plasma Pen är en kliniskt validerad mikronålsapparat för borttagning av tatueringar, fräknar, födelsemärken, hudfläckar och åldersfläckar. Den elektriska jonkarboneringstekniken i laserplasmapennan gör det möjligt att ta bort fläckarna på huden omedelbart utan att skada andra vävnader runt omkring. Den stimulerar cellförnyelsen och tar bort mörka fläckar och hudpigmentering på ett säkert sätt och utan blödning.

Laser Plasma Pen är perfekt för hemmabruk och har 9 intensitetsnivåer för olika hudbehandlingar: de lägre nivåerna används på fläckar och fräknar medan de starkare nivåerna används på födelsemärken och hudtaggar. Du kan börja med den lägsta nivån och sedan gradvis justera laserpennan till den lämpliga nivån. LED-skärmen visar arbetsintensiteten och batterinivån vilket hjälper dig att övervaka apparaten i tid. För din fulla bekvämlighet går den med olika nålstorlekar för att passa alla typer av fläckar på din hud. En annan fördel med apparaten är att den är uppladdningsbar via USB-porten och fungerar mer än 5 timmar med en enda laddning.

Laser Plasma Pen blir alltmer populär inom personlig hudvård i hemmet och på skönhetssalonger. Den har visat sig vara mycket effektivare, säkrare och bekvämare än föråldrade laserbehandlingar. Använd den nya generationens laserplasmapensteknik och njut av de fantastiska resultat som den ger.

✔️ MULTIFUNKTIONELL – Du kan enkelt ta bort födelsemärken, fräknar, tatueringar och hudtaggar själv.

✔️ SAFE & HYGIENIC – Ingen blödning eller ärr kvar efter behandlingen.

✔️ LÄTT ATT ANVÄNDA – Slå på apparaten, justera intensitetsnivån och sätt pennnålen mot den plats där du vill operera med.

✔️ PORTABLE & AFFORDABLE – Utformad för hemmabruk, det är mycket mer ekonomiskt än att gå till en skönhetssalong eller en dermatolog.

 

VARNING: Enligt experter kan vissa typer av födelsemärken innebära en ökad risk för melanom. Kontakta din läkare för personlig medicinsk rådgivning.

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. D***V (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har använt den här enheten ett kort tag nu och ser redan resultat. Den kommer förpackad med steril nål och en instruktionsguide om vad den är oss för. Det faktum att den minskar många av mina mörka fläckar och hjälper även till med andra blemmor är en bonus som jag inte trodde kunde göras hemma. Detta minskar färgen på mina mörka fläckar mycket bra

 2. P***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här produkten fungerade som utlovat. Den är mycket lätt att använda. Och håller en laddning under lång tid. Jag har lånat ut den till båda mina systrar och inom en vecka hade de båda köpt en egen.

 3. L***s (verifierad köpare)

  Sverige

  Lätt att använda när man väl fått grepp om den, jag har rekommenderat den till alla mina vänner.

 4. L***l (verifierad köpare)

  Sverige

  Den ser ut och känns som ett mycket professionellt medicinskt instrument. Detta skulle vara en perfekt present till en estetiker. Jag skulle starkt rekommendera att titta på videor för att lära sig hur man använder den korrekt. På det hela taget är jag mycket nöjd med detta köp. Jag är övertygad om att jag kommer att se förbättringar i min hud med fortsatt och konsekvent användning.

 5. R***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har spenderat tusentals kronor på att få professionell microneedling och den här pennan är precis som estetikerns utan den galna prislappen. Pennan rör sig, så det är mindre smärta och ingen mikronedrering. Jag kan få det gjort mycket snabbare. Jag älskar den här lilla saken!

 6. A***A (verifierad köpare)

  Sverige

  Det jag gillar med den här är att den är lätt att använda. Jag är mycket nöjd med detta köp

 7. L***k (verifierad köpare)

  Sverige

  Den fungerar fantastiskt bra. Tillförlitligheten och byggkvaliteten är fantastisk. Jag älskar tekniken för microneedling. Den här enheten uppfyllde alla mina förväntningar.Rekommenderar!

 8. F***m (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har väntat på att få min plasmapenna! 3 år i hudvårdsbranschen och jag har äntligen en kvalitet microneedling penna! Intensiteten kan kontrolleras, den kommer med flera nålar, alla sterila. Allt jag behöver för att åldras bakåt och hjälpa andra att göra detsamma!

 9. T***s (verifierad köpare)

  Sverige

  När man tar hänsyn till den genomsnittliga kostnaden för att få microneedling gjord på en medspa är denna penna definitivt värd pengarna. Den gör exakt vad den ska göra. Jag var väldigt glad över att se anmärkningsvärda resultat på min hud! Rekommenderar starkt!

 10. T***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar absolut den här pennan. Den är så vacker och så lätt att använda. Jag har använt den på några ärr som jag har haft i flera år efter en hundattack och jag har redan märkt en sådan skillnad. Resultaten är så värda det.

  null