Ansiktsmassager för avlägsnande av rynkor

kr440

Rea!

Ansiktsmassager för avlägsnande av rynkor

kr440

Beskrivning

Låt inte rynkorna definiera dig!

Omvänd effekterna av åldrandet och se yngre ut direkt!

 

 

Äntligen kan du uppleva fördelarna med LED-ljusterapi som används av professionella dermatologer direkt hemma! Ortorex Face Massager for Wrinkle Removal är absolut avgörande när det gäller att avlägsna rynkor, minska fina linjer, eliminera slapp hud, akne och mörka fläckar. Det är den senaste tekniken för hudvård som använder radiofrekvensvågor och ljusfotonenergi för att främja blodcirkulationen och kollagenregenerering för att ge din hud en övergripande boost. Denna №1 LED anti-aging-enhet arbetar för att dramatiskt förbättra din huds utseende så att den ser föryngrad ut.

Face Massager for Wrinkle Removal

Ortorex Face Massager for Wrinkle Removal är också utformad för att fungera för alla hudtyper och främjar många olika behandlingsalternativ. Den använder 6 LED-lampor med olika färger, som var och en är vetenskapligt bevisad att ha sina egna fördelar. Rött ljus främjar anti-aging genom att minska rynkorna och ge huden fyllighet. Blått ljus dödar akneframkallande bakterier för att rensa upp befintliga finnar och förhindra att nya bildas. Rosa ljus förbättrar hudens klarhet genom att bleka huden. Rosa blinkande ljus gör den mer absorberande, vilket hjälper dina andra hudvårdsprodukter att tränga djupare in i huden och verka mer effektivt. Grönt ljus hämmar produktionen av överskott av melanin, vilket förbättrar hudtonen och förhindrar pigmentering. Gult ljus ökar mängden syre i hudcellerna, vilket stimulerar en bättre blodcirkulation som resulterar i förbättrad hudstruktur och klarhet.

FÖRMÅNER:

REJUVENERAD HUD – Stimulerar blodcirkulationen och kollagenregenerering, vilket gör att din hud ser smidig och ungdomlig ut.

RYNKOR AVLÄGSNAS – Eliminerar fina linjer och rynkor och tar bort år från ditt ansikte.

MULTIFUNKTIONELL – 6 olika färgalternativ för specifik behandling av huden.

LÄTT ATT ANVÄNDA & PORTABEL – Trådlös, uppladdningsbar, du kan använda den när du är på språng.

5.00
9 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 9 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. E***s (verifierad köpare)

  Sverige

  Mycket snabb leverans, bra service.

  null

 2. N***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Snabb leverans. Produkt som beskrivs! Värt priset!

  null

 3. Y***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Glad kund här fungerar fint n perfekt..tack butik… jag köper igen nästa gång för en gåva.

  null

 4. V***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Tack. Jag glad

  null

 5. U***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta är vad jag beställde. Det kom i en låda, allt är intakt. Jag började ladda den. När jag använder den och ser/inte ser några resultat kommer jag att uppdatera min feedback. Frakten var snabb och fullt spårbar. Den levererades av USPS till min brevlåda. Tack!

  null

 6. J***j (verifierad köpare)

  Sverige

  snabb leverans

  null

 7. Kund (verifierad köpare)

  Sverige

  Ganska bra kvalitet och den fungerar bra. Har använt den endast två gånger, därför måste jag vänta ett tag för att se om det blir något resultat.

  null

 8. A***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Min beställning anlände intakt. butiken var i kommunikation med mig hela vägen. säljaren skickade mig ett meddelande för att gå hämta enheten innan min lokala post gjorde det ☺… Anlände fulladdad. det är en skönhetsenhet även för handen. Jag älskar den. kan inte vänta med att prova den.

  null

 9. S***i (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar det. Den är av bra kvalitet och leveransen till Florida var ca 1 vecka. Förpackade mycket fint och professionellt, jag är mycket nöjd. Jag har just provat den, fungerar mycket bra. Denna produkt är som en bra bok som man inte vill lägga ner. Den har lite känsla och värme. Den har olika nivå av intensitet och den är så skön på huden. Tack för att du har handlat.

  null