Orthopedisk kudde för nacksmärta av 100 % naturlatex

Det ursprungliga priset var: kr1,348.Det nuvarande priset är: kr815.

Rea!

Orthopedisk kudde för nacksmärta av 100 % naturlatex

Det ursprungliga priset var: kr1,348.Det nuvarande priset är: kr815.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Den ortopediska latexkudden är mjuk OCH stödjande så
du sover bättre och vaknar smärtfritt!

En av de viktigaste nycklarna till en vilsam sömn är en kudde som stödjer nacken ordentligt. Tyvärr kan det vara mycket svårt att hitta en kudde med rätt blandning av komfort och stöd. De flesta stödkuddar är för hårda och de flesta vanliga kuddar är för mjuka och ger lite eller inget stöd.

Den här specialdesignade ortopediska kudden uppnår den perfekta balansen mellan komfort och stöd så att du kan sova bekvämt och vakna upp utan smärta i nacke eller axlar.

Den här kudden är tillverkad av 100 % naturlig latex av hög kvalitet från Thailand och är noggrant formad för att ge optimalt stöd och komfort för halsen.

Istället för att trycka upp din nacke som de flesta kuddar gör, vaggar den här ortopediska kudden ditt huvud när du sover på rygg eller sida. Du kommer omedelbart att märka skillnaden och kommer att kunna sova mycket bekvämare.

Det beror på att den uppåtriktade tryckande rörelsen som de flesta kuddar utövar på nacken orsakar instabilitet och stress på ryggradens muskler.

Den här ortopediska kudden stödjer nackens kurva, vilket innebär mindre nacksmärta och mer lättnad för dina nack- och axelmuskler. Denna toppmoderna kudde:

 • Har en bevisat effektiv konturdesign som ger perfekt stöd för och anpassar huvudet, nacken, axlarna och ryggen.
 • Erbjuder komfort och stöd som hjälper dig att somna snabbare och sova djupare.
 • Har en andningsbar konstruktion som har en svalkande effekt på huvudet – begränsar överdriven värmeöverföring och hjälper dig att hålla dig bekväm för oavbruten sömn.
 • Ger jämn komfort. Den här kudden behåller sin form. Den återgår till sin ursprungliga form om och om igen. Den blir inte platt som vanliga kuddar!
 • Främjar en korrekt ryggradsinriktning, vilket gör att luftvägarna är bättre anpassade och hjälper dig att andas lättare på natten.
 • Minskar vändningarna så att du får en mer sund och vilsam sömn.

 

 

30 nattliga provperioder

Du har 30 nätter på dig att bli förälskad i din Ortorex-kudde. Du är inte förtjust i den? Kontakta oss bara så ordnar vi en fullständig återbetalning.

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. P***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här kudden är inte för fast, inte för mjuk… den är precis lagom. När den kom ut ur inpackningen fanns det NOLL lukt vilket är viktigt och en stor sak eftersom jag har haft andra som tog månader innan lukten försvann.

 2. J***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Kudden är mjuk och känns bekväm.

 3. Kund (verifierad köpare)

  Sverige

  Bra kudde. Mjuk men har bra stöd. Jag har haft nacksmärtor av att sova med andra kuddar men den här kudden verkade lindra dem. Kvaliteten verkar riktigt bra, och återigen, särskilt hur mjuka dessa är. Definitivt nöjd med köpet

 4. V***t (verifierad köpare)

  Sverige

  ÄLSKAR DEN ABSOLUT ? !!! /passar min nacke så bekvämt

 5. Kund (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag var inte så säker när jag fick den här på posten. Jag har haft fruktansvärda nacksmärtor och huvudvärk och tänkte att jag skulle prova det. Jag vänder och vrider mig knappt med den! Det är en anpassning men smärtan har förbättrats DRAMATISKT. Definitivt värt det.

 6. E***H (verifierad köpare)

  Sverige

  Kudden är fast men den är så mjuk! Håller sin form, jag är en sidosovare så jag sov på den höga sidan och den vaggade mitt huvud samtidigt som den stödde min nacke stadigt. Prova den här kudden, du kommer att älska den.

  null

 7. K***. (verifierad köpare)

  Sverige


  Ser väldigt trevligt ut, jag letar efter forvard för att testa den.

 8. N***y (verifierad köpare)

  Sverige

  null

 9. A***v (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här kudden är fantastisk. Jag har haft en nackoperation tidigare och den här kudden hjälper till att stödja den under natten.

  null

 10. E***s (verifierad köpare)

  Sverige

  Ger precis rätt mängd stöd på rätt områden. Jag gör mycket mindre tossing and turning, sover hårdare och känner mig mycket bättre när jag vaknar på morgonen.

  null