Kompressionshylsa För Ben

kr384.98

Rea!

Kompressionshylsa För Ben

kr384.98

Se till att kontrollera storleken i vårStorleksdiagram

Beskrivning

Komprimera benen för att bli av med smärtan!

Ortorex benhylsa ger tryck och muskelskydd till knä och ben. Genom att förbättra blodflödet lindrar den smärta, svullnad och inflammation. Dessutom påskyndar den återhämtningen samtidigt som den gör att du kan bibehålla ett fullt rörelseomfång.

Smärtbehandling
Vår benmanschett håller kroppsvärmen för att värma upp leden och öka blodcirkulationen. Detta lindrar akut och kronisk smärta från artrit, överansträngningar och trötthet.
Förebyggande av skador
Vårt knästöd fördelar belastningen från knälederna till lårmusklerna. Det främjar rätt viktbalans och hjälper till att förebygga eventuella trauman.
Snabb återhämtning
Ortorex kompressionsmanschett minskar spänningen på muskeln och håller alla ligament i knäleden på plats. Den påskyndar återhämtningen efter meniskbristningar, stukningar eller operationer.
360°-stöd

Vår hylsa skyddar hela benet, inklusive knän, lår och vader.

Optimal stabilitet

X-designen förstärker patella och förhindrar att den förskjuts.

Andningsbart och flexibelt tyg

Den syntetiska fiberblandningen transporterar bort svett och gör det lätt att röra sig och bära ärmen under kläder.

Fler anledningar till att älska vår ärm
Lättvikt
Glidfritt
Elastisk
Tvättbar
Tunn
Icke begränsande
Storleksguide
Hur man mäter lårets omkrets:
 • 1. Böj benet i en 30° vinkel.
 • 2. Linda måttbandet runt den bredaste delen av ditt lår från cirka 15 cm/6" ovanför knäskålens mittpunkt.
 • 3. Hänvisa till vår storlekstabell nedan och hitta rätt storlek.
 • * Om du ligger mellan två storlekar, beställ den mindre storleken för en tightare passform eller den större storleken för en lösare passform.
STORLEKSDIAGRAM
SizeThigh circumference
cminch
M35-4013.7-15.7
L40-4515.7-17.7
XL45-5017.7-19.7
XXL50-5619.7-22
4.73
15 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. K****t (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har lidit av bursit i höften i några veckor nu, så jag bestämde mig för att prova den fulla benhylsan och jag har bara haft den på i några timmar och har redan märkt en betydande skillnad i min smärtnivå. Jag är jätteglad att jag köpte dessa.

 2. S***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag började få skenbensspänningar när jag sprang. Jag köpte dessa och materialet känns fantastiskt och bekvämt också. Den har också en greppgummiföring på insidan för att stanna upp på låren. Jag älskar verkligen mitt köp och använder dem när jag springer och går. Bra stöd för benen!

 3. A***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag återhämtar mig för närvarande från ett brutet ben och ett krossat knä. Detta ger mig mer lättnad än något annat jag har provat. Jag kan öka min terapi och böjningsvinkel i knäet mycket lättare med den här produkten! A++++ 👍👍

 4. H*****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag fick en av dessa för fortsatt svullnad efter både den brutna patella och sedan total knäplastik. Den har verkligen hjälpt till med svullnaden och jag bär den förmodligen 22 timmar om dagen eftersom den hjälper så mycket. Tack!!

 5. D***k (verifierad köpare)

  Sverige

  Bra för smärtlindring. Mycket bra kompression. Bekväm, lätt att ta hand om och lätt att få på och av.

 6. T***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag rekommenderar dessa till alla som behöver stöd för ben- och knäproblem! Jag hade en knäskada och behövde lite stöd, så jag köpte dessa för att hjälpa till med läkningen. De är utmärkta! Och jag älskar också de justerbara banden!!

 7. C****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Mina knän är ständigt svullna och har ont efter varje arbetspass. Jag hade provat andra knäskydd men de hamnade runt mina vader. Dessa håller sig faktiskt på plats och hjälper till att upprätthålla cirkulationen. Materialet är mycket andningsbart till skillnad från de andra stöden som gjorde mig svettig. Det här är de bästa benhylsorna jag har provat.

 8. N***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag köpte dessa ärmar för att bära när mina knän börjar värka av någon anledning. De fungerar utmärkt och är superbekväma. Andas och är lätta att dra på. Rekommenderas varmt!

 9. M**m (verifierad köpare)

  Sverige

  Så fort jag fick den här kompressionsärmen satte jag på den direkt och den gjorde en snabb skillnad på mitt knä! Jag har precis opererats och letade efter något som skulle hålla mitt knä stöttat. Jag hade svårt att gå uppför trapporna och den här ärmen gör det verkligen lättare!

 10. S****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag beställde dessa för muskelstöd eftersom jag utvecklat en neuromuskulär sjukdom. De får mina ben att kännas mer stabila när jag bär dem. Remmarna är fina. Jag skulle säga att dessa är ganska bra, tack.