Ryggraddekompression Lumbalt stödbälte

kr869.98

Rea!

Ryggraddekompression Lumbalt stödbälte

kr869.98

Beskrivning

Är du trött på ryggsmärtor när du sitter, går, kör eller idrottar? Få välbehövlig lindring med detta innovativa Decompression Lumbar Support Belt!

The Decompression Lumbar Support Belt ger klinisk dragkraft och dekompressionsterapi. Det lyfter din ländrygg och avlastar den nedre delen av ryggen så att musklerna kan avslappna. Stödbältet expanderar vertikalt och genom dragning reducerar belastningen på ligamenten, vilket ger god vila för den skadade lumbala fibreringen. Detta hälsovårdsredskap använder luftkompression för att reducera trycket på en klämd nerv i ryggen, ge ryggstöd, dragning av ländryggen och ryggstöd för att lindra smärta i nedre delen av ryggen. Bältet används särskilt för profylax och adjuvant behandling av sjukdomar i ländryggen, degenerativa skivor, skolios och spondylolisthesis, kronisk och akut ryggsmärta.

Dekompressionsbältet är tillverkat av bomull och expanderande gummi av hög kvalitet. Det blåser upp med luft och innehåller en handpump för att justera lufttrycket manuellt. Så länge luften i luftpelaren inte släpps ut kan den stöttas kontinuerligt under lång tid för att tillgodose behoven för olika grader av ländryggsbesvär. Artikeln levereras med ett förlängningsbälte som kan användas enligt individuella behov och kan stödja midjemåttet upp till 49 tum.

Bältet med stöd för ländryggen är lämpligt för alla som har ont i ryggen på grund av barn, äldreomsorg, långkörning med mera. Det är perfekt för personer som lider av ryggsmärta i ländryggen, ischiasnervsmärta, artrit eller mjukdelsskador. Bältet bör användas under fysiska aktiviteter eller när man vilar och slappnar av. Vi rekommenderar att du använder det när du går, sitter, ligger ner, arbetar i trädgården, arbetar eller kör bil.

✔️ SÖKRE LÄNSNING – Lindrar spänningar och stelhet i nedre delen av ryggen, liksom smärta relaterad till utbuktande eller bruten skiva, degenerativa skivor, skolios och relaterad höftsmärta.

✔️ GOD HÅLLNING – Stöder och stabiliserar ryggraden och musklerna, förhindrar att du slänger dig och korrigerar din hållning.

✔️ DECOMPRESSIONSTERAPI – Minskar belastningen runt ligamenten så att skadade ländryggsmuskler kan få full vila.

✔️ LÄTT ATT ANVÄNDA & PORTABEL – Blåses upp med luft och den är mycket lätt och lätt att bära, så du kan njuta av den när som helst var som helst.

✔️ HÖG KVALITETSMATERIAL & LÄTTAR FÖR ALLA – Tillverkad med mjuk bomull och PU/TPU, bältet är lämpligt för 29-49 tums midja.

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.

 1. T***F (verifierad köpare)

  Sverige

  Tog bort min smärta. Rekommenderar starkt!

 2. J***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har haft daglig smärta i nedre delen av ryggen så länge. Efter att ha använt den här kudden på i ett par veckor har jag inte längre någon smärta. Svårt att tro att detta fungerar underbart. Jag är en lycklig kund.

  null

 3. I***z (verifierad köpare)

  Sverige

  Det är mycket lämpligt, det elastiska bandet på bältet hjälper till att justera olika midjestorlekar. Detta är mycket lätt, jag bär det under mina löpövningar. Produkten är definitivt värd det!

  null

 4. T***t (verifierad köpare)

  Sverige

  Det här ryggbältet är fantastiskt. Det använde ett bekvämt material och är mycket effektivt mot ryggsmärtor. Jag rekommenderar verkligen detta.

  null

 5. I***s (verifierad köpare)

  Sverige

  Det här dekompressionsbältet fungerar perfekt på mig. Jag måste köra varje helg i 5 timmar varje helg, vilket är så tröttsamt. När jag satte på mig det här bältet under körningen kände jag mindre tryck på ryggen och smärtan lindrades. Rekommenderas till dem som behöver köra mycket ofta.

  null

 6. E***u (verifierad köpare)

  Sverige

  Det här är ett fantastiskt dekompressionsbälte för ryggen! Jag har börjat få lite ryggproblem nyligen. Jag tycker att det är fantastiskt hur bekvämt det är samt dess enkelhet att använda. Det har definitivt hjälpt mig med ryggproblemen. Och jag kan se att min hållning har blivit mycket mer upprätt och korrekt! På det hela taget en bra produkt till ett bra pris.

  null

 7. A***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag köpte den här eftersom jag har haft problem med ländryggen, den ger mig omedelbar lindring av min ryggsmärta efter att jag tagit på den och pumpat upp den. Med den kan jag använda den på en lång bilresa och jag tror att den räddade mig från mycket smärta. Jag kommer att fortsätta att använda den, en ryggsmärta har verkligen gjort mig upprörd i flera år. Tack så mycket.

  null

 8. V***v (verifierad köpare)

  Sverige

  Bältet expanderar och stödjer min rygg som förväntat. Kvaliteten är bra och bekväm. Jag har fått lindring från smärtan i nedre delen av ryggen, efter att ha burit denna produkt. Tack!

  null

 9. H***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar vad detta kan göra för smärtan i ryggen. Jag har haft ryggproblem sedan jag var 20 eller så, och jag är nu i sextioårsåldern, detta var en livräddare, du pumpar upp den och den sträcker ryggen för att lindra den smärtan av ischias och mer.

  null

 10. A***o (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar de omedelbara resultaten! Stödet gav omedelbar lindring av min ryggsmärta. Utmärkt produkt!

  null