Massagepistol

kr1,069

Rea!

Massagepistol

kr1,069

Beskrivning

Trött efter en lång dag? Få omedelbar lindring av muskelsmärtor med Ortorex massagepistol!

Känner du hur dagens värk och smärta smyger sig på dig? ORTOREX™ Massage Gun hjälper dig att få den lindring som du behöver för muskelvärk. Den löser effektivt spänningar och ger avslappning utan något manuellt arbete. Dessutom stimulerar vår massageapparat blodcirkulationen, vilket kommer att förbättra din hälsa på lång sikt.

ORTOREX™ Massage Gun är särskilt bra för dem som lider av artrit, reumatism, ömhet och stelhet. Du kan använda vår apparat för att massera de drabbade områdena och få lindring av obehaget direkt!

Vår massagepistol fungerar genom att strömmen skickas från motorn. De snabba tryckstötarna släpps in i muskelvävnaden, vilket ökar blodflödet och hjälper till att minimera inflammationen. Du kan använda apparaten på alla delar av kroppen, inklusive nackmuskler, skulderblad, ryggmuskler och till och med områden som lår eller skinkor med samma effektivitet.

Fördelar med att använda ORTOREX™ Massage Gun:

 • Förebygger stelhet och ömhet i musklerna
 • Minskar trötthet och inflammation
 • Släpper ut positivt tryck i vävnaden
 • Ger allmän avslappning
 • Stimulerar blodcirkulationen

ORTOREX™ Massage Gun har sex massagehuvuden som är speciellt utformade för att arbeta med olika muskler och problem. Apparaten har en brushless motor som arbetar med låg ljudnivå, under 45db, och stör inte de andra. Den har också ett uppladdningsbart litiumbatteri som kan hålla upp till sex timmar på en enda laddning. LCD-pekskärmen hjälper till att kontrollera massagens intensitet och batteriets laddningsnivå. Dessutom finns det upp till 30 växlar beroende på modell för att du ska kunna välja den mest lämpliga.

Användning:

Det är ganska enkelt att använda ORTOREX™-massagepistolen. Först och främst installerar du ett av massagehuvudena i uppsättningen. För det andra sätter du på batteriet och slår på apparaten genom att trycka på ON/OFF-knappen. Sedan växlar du upp eller ner lämplig växel och trycker massagehuvudet mot huden fast men försiktigt för att få bästa möjliga resultat.

VIKTIGA FÖRDELAR:

✔️ GIVER INSTANTLIG LÄNSNING AV MUSKELSKADA – Det sammansatta trycket som ORTOREX™-massagepistolen ger tränger djupt in i muskeln och ger en avslappnande och lugnande effekt.

✔️ PROMOTERAR SNABBARE TILLÄMPNING OCH LÄKNING – Massagekoppen på ORTOREX™-pistolen stimulerar blodflödet och påskyndar cirkulationen som hjälper cellerna att regenerera den skadade vävnaden.

✔️ GER HELA KROPPEN AVLÄNSNING – Genom att massera huden ökar vår pistol blodcirkulationen, vilket inte bara lindrar muskelsmärtan utan också ger dig en behaglig känsla av lättnad.

✔️ GÅR TILL RÄTTEN AV PROBLEMET – ORTOREX™ Massagekanon riktar sig direkt till det drabbade området utan att slösa tid eller ansträngning för att ge lindring så snabbt som möjligt.

4.90
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. J***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Håller i evighet, jag behöver knappt ladda den. Den har många nivåer för att skruva upp den också. En sådan livräddare om man har problem med fötterna eller nacken!!!! Värt pengarna!

 2. N****y (verifierad köpare)

  Sverige

  Den ger en skön massage och lindrar ömma muskler riktigt bra. Den hjälper även till med spänningar i nacken. Överlag inget att ogilla med produkten.

 3. M****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har fibromyalgi och det finns aldrig en tid då jag inte har ont. Men det här verktyget har förbättrat min vardag till 100 %! Jag sover bättre än jag någonsin gjort. Den här saken kommer att slappna av musklerna och få dig att sova. Den är inte heller högljudd och batteriet räcker mycket längre än vad som sägs. Om du har muskelsmärtor, gör dig själv en tjänst och prova detta!

 4. K****y (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har aldrig haft någon massagekamera, så det är min första massagekamera någonsin. Fungerar som annonserat! Den är tyst och har lång batteritid. Jag är ett fan!

 5. H****h (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har använt denna massagekanon nonstop sedan den kom. Den fungerar bra. Jag använder den på mina axlar/nackeområdet och jag har känt så mycket lättnad. Rekommenderar starkt alla att prova denna massagekanon, du kommer inte att ångra dig.

 6. T****n (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag köpte denna massagekanon sedan jag började gå på gym. Jag gillar den hittills. Den gör jobbet och ger en ganska djupgående massage. Jag gillar handtaget och hur det sitter. Mycket bekvämt.

 7. P****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Det här är en liten bit av paradiset! Den fungerar utmärkt för att hjälpa mig att återhämta mig från träning eller bara allmänna tryckpunkter. Den är definitivt värd priset!

 8. S******d (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här grejen får bort knutar från min rygg som inget annat gör. Jag har haft dyrare massagepistoler men den här är definitivt bättre. Hastighetsinställningarna är lätta att vänja sig vid, inget svårt i användningen. Sammantaget är det den bästa massagekanon jag någonsin haft. Har inte ångrat att jag köpte den.

 9. A*****w (verifierad köpare)

  Sverige

  Denna massagekanon känns som himmelriket på ömma axlar och nackmuskler. Hastighetsalternativen är bra, du kan börja långsamt och arbeta dig uppåt. De utbytbara huvudena är också bra. Rekommenderas varmt!

 10. J*****b (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag köpte denna massagekanon för att slappna av i musklerna efter träning. Den fungerar otroligt bra! Batteritiden är mycket bra, håller länge. Super avslappnande och hjälper mycket mot stelhet. Fantastisk massagekanon!