Kudde För Moderskap

Det ursprungliga priset var: kr940.Det nuvarande priset är: kr470.

Rea!

Kudde För Moderskap

Det ursprungliga priset var: kr940.Det nuvarande priset är: kr470.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Njut av perfekt stöd för din rygg och din babybula!

Ortorex kudde för moderskap anpassar din växande kropp under hela graviditeten. Den hjälper till att förbättra hållningen och minskar smärta i rygg, ben, höfter och axlar. Det bästa av allt är att kudden ökar blodcirkulationen och främjar bättre sömn.

Fast stöd
Vår graviditetskudde passar den gravida kroppens form. Den ger tillräckligt stöd och stabilitet.
Förbättrad sömn
Den här kudden ser till att din sidosömn är bekväm. Detta främjar i sin tur en natt med djupare och mer vilsam sömn.
Smärtlindring
Genom att ge stöd ökar Ortorex kudden blodflödet. Det bidrar till att lindra smärta i hela kroppen.
Spänningsutlösare

Den 30° vinklade konstruktionen avlastar effektivt spänningar och slappnar av i musklerna.

Justerbar bredd

Kardborrebandet gör det möjligt att reglera bredden i takt med att din mage växer.

Multi-användning

Vår kudde kan placeras under huvudet och benen eller användas för amning.

Fler skäl att älska vår kudde
Lättvikt
Kompakt
Avtagbart Överdrag
Maskintvättbar
Damm-mittresistent
Hudvänlig
4.58
12 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 12 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. E******n (verifierad köpare)

  Sverige

  Erbjuder en hög nivå av stöd. Det känns tryggt när det är runt mig och min mage. Jag använder den varje natt för att sova och det hjälper. Jag rullar fortfarande på rygg men det är fortfarande bekvämt.

 2. G***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag hade väldigt svårt att sova på sidan när jag var gravid. Den här kudden gjorde en enorm skillnad. Den ger stöd åt både ryggen och magen. Jag födde barn för 2 månader sedan men jag fortsätter att använda den. Jag upptäckte att den hjälpte mig när jag återhämtade mig. 5/5

 3. D**e (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här kudden har räddat mig! Jag vände och vred mig hela natten innan och vaknade upp med höftsmärta på grund av trycket på min ischiasnerv. Men nu kan jag verkligen stanna i en position hela natten! Och den ger ett fantastiskt stöd, så jag vaknar upp utan rygg- och höftsmärta nu.

 4. P******a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag är gravid i 19:e veckan och har redan mycket ont i ryggen. Jag köpte en helkroppskudde och den fungerade inte för mig eftersom den var för stor och skrymmande och jag kunde inte röra mig som jag ville. Den här kudden är perfekt! Den är superbekväm, precis rätt mängd fast och mjuk. Den ger mig möjlighet att lätt vända på sidorna och ger bra stöd till min rygg och växande mage. Fantastisk produkt!

 5. C*****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Hög kvalitet. Tyget är mycket mjukt och bekvämt och fyllningen är av bomull. Jag gillar verkligen det mycket söta mönstret. Kudden gör ett bra jobb för att hålla mig bekväm när jag sitter eller ligger.

 6. N***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar den här kudden. Det är också riktigt gulligt att den kom med en extra kudde. Den ger omedelbar lindring för min rygg när jag sitter i soffan. Den ger det sköna stöd som jag behöver på mage och rygg. Definitivt värt att köpa!!!

 7. K***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag köpte den här kudden under min andra trimester, och den har varit en livräddare!!! Jag har kämpat med rygg- och ischiassmärta och den här kudden är den enda anledningen till att jag kan få det tillräckligt bekvämt för att sova. Jag kan inte rekommendera den nog.

 8. F***h (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har svårt att sova på sidan under min graviditet. Alla graviditetskuddar jag köpt fungerade inte för mig. Men den här kudden är en förändring i spelet! Jag kan vända och vrida mig hela natten! Kilarna är mjuka och ger bra stöd för magen på båda sidorna. A++

 9. C****y (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag gillar det här kuddstödet. Det hjälper mig med mina ryggsmärtor och gör det så bekvämt under natten. Jag älskar också att den inte tar mycket plats och är lätt att underhålla. Rekommenderar den verkligen till alla!

 10. I***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta är en livräddare för min graviditet! Den är MYCKET stödjande runt magen och ryggen och tar bort mycket tryck. Jag älskar den verkligen! Det har blivit så mycket lättare att somna. Tack så mycket!!!