Sovsäckar för bebisar med ben

kr317.40kr423.34

Rea!

Sovsäckar för bebisar med ben

kr317.40kr423.34

Beskrivning

Håll ditt barn eller småbarn varmt och mysigt utan att de känner sig begränsade!

ORTOREX™ Baby Sleeping Bags med ben ger en perfekt kombination av komfort och säkerhet för ditt barn när det glider in i drömlandet. Det mjuka tyget ger värme utan att vara för tungt eller begränsande, medan benhålen ger dem gott om utrymme att sparka runt.

Våra sovsäckar för spädbarn främjar sunda sömnvanor från en tidig ålder, så du behöver inte oroa dig för uppvaknanden mitt i natten. Ditt lilla barn kommer att njuta av oavbruten slummer medan du fortsätter att njuta av livet utan stress. Sovsäckarna skapar ett mysigt utrymme som uppmuntrar till lugn och komfort, vilket innebär att du kan vila lättare i vetskap om att de känner sig lyckliga. Dessutom kan de användas för nattsömn, tupplurar och lek under dagen.

ORTOREX™ Baby Sleeping Bags har tvåvägsdragkedjor som gör att du kan titta till ditt barn utan att väcka det och ger tillräckligt med utrymme för att göra det lättare att byta blöjor. Den bredda benutrymmet designen ger ditt barn utrymme att böja benen och röra sig bekvämt utan något begränsat rörelseutrymme. Dessutom kan du enkelt ta av ärmarna för att ge luftcirkulation och förhindra överhettning. Våra sovsäckar med ben är inte bara funktionella utan också snygga. Dessa söta tecknade mönster kommer att ge ditt barn en extra boost av sötma som garanterat kommer att få dig att bli förälskad över huvudet igen.

Fördelar med att använda ORTOREX™ Baby Sleeping Bags med ben:

 • Ge perfekt värme till ditt barn.
 • Skyddar mot kyla på vintern och värme på sommaren.
 • Främjar bättre sömnvanor
 • Gör det lättare att byta blöjor
 • Tillåter luftcirkulation
 • Erbjuder en mängd olika söta tecknade mönster

Våra babysovsäckar är tillverkade av 100 % bomull, vilket ger andningsbarhet och komfort. De är hypoallergena och irriterar inte ditt barns känsliga hud som andra syntetiska tyger kan göra. Dessutom är de maskintvättbara, vilket gör dem lätta att hålla rena och hygieniska för ditt lilla barn.

ORTOREX™ Baby Sleeping Bags är lämpliga för alla fyra årstider. Sovsäckar i tjock bomull är perfekta för vintrar med ett temperaturintervall på 0-10 grader Celsius (32-50 grader Fahrenheit). Tunna bomullssovsäckar är idealiska för varmare väder med temperaturer på 5-15 grader Celcius (41-59 grader Fahrenheit). Slutligen är sovsäckar för vår och höst ett utmärkt alternativ för varmare väder och lägre temperaturer. Temperaturintervallet är 18-23 grader Celsius eller 64-73,5 grader Fahrenheit.

VIKTIGA FÖRDELAR:

✔️ LÄTTARE BYTE AV BLÖJOR — Våra sovsäckar gör det lättare att byta blöjor eftersom det finns två dragkedjor på varje sida av påsen. De gör det enkelt att byta ditt spädbarn utan att behöva ta av hela dräkten varje gång du behöver ge dem en ny blöja. Att kunna byta en våt blöja enkelt minskar eventuella störningar mellan tupplurar eller på natten.

✔️ HÅLLER BABY I EN KOMFORTABEL TEMPERATUR — ORTOREX™-sovsäckarna för spädbarn hjälper till att hålla spädbarn bekväma genom att låta spädbarn behålla sin kroppstemperatur utan att ha några extra filtar runt omkring sig, vilket kan innebära en kvävningsrisk.

✔️ LÄTTAR FÖR ALLA ÅRSTIDER — Våra sovsäckar är lämpliga för alla årstider eftersom de har ett brett temperaturintervall. De tillåter utmärkt luftcirkulation för att hålla ditt barn svalt på sommaren och förhindra överhettning på vintern.

STORLEKSGUIDE:

5.00
5 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 5 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. E****y (verifierad köpare)

  Sverige


  Mjuk, varm och lätt. Håller vår pojke skönt varm även under kyliga nätter. Faktum är att den är så bekväm att han inte verkar märka att den är på när han vaknar, så han springer bara runt i den! Han älskar den väldigt mycket. Tack!

 2. R****n (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här sovsäcken är perfekt tung för att ge en bara lite tyngd till bröstområdet för att lugna barnet. De avtagbara ärmarna är min babys favoritfunktion. Den är andningsbar och supermjuk, förmodligen den mjukaste sovsäck jag någonsin köpt!

 3. A******n (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här dräkten är av mycket hög kvalitet. Mycket mjuk och inte för tjock. Min bebis älskar att ha den på sig och hon gillar även dessa tecknade teckningar. Ibland är det en kamp att få ut henne ur denna sovsäck! Hon känner sig väldigt bekväm i den. Rekommenderar starkt!

 4. M****l (verifierad köpare)

  Sverige

  Min son ÄLSKAR den här sovsäcken! Vi introducerade den för honom vid cirka 7 månader, men den större storleken passar honom bra nog. Han har fortfarande utrymme att växa men halsen är inte gapande stor på honom, vilket jag var orolig för. Min son blir glad när han tar på sig den och associerar den med nattsömn!

 5. C***s (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här sovsäcken är utmärkt för oss. Även om vårt hus är behagligt varmt, blir min sons rum extremt kallt på natten. Men den här sovsäcken håller honom väldigt varm utan att riskera att täcka honom med filtar eller något annat! Fantastisk produkt.