Nano Mist Spray ansiktsfuktare

kr275

Rea!

Nano Mist Spray ansiktsfuktare

kr275

Beskrivning

Använd Nano Mist Spray för att njuta av en uppfriskande dimma när som helst, var som helst! Eller för att hålla dig och dina tillhörigheter bakteriefria!

Nano Mist Spray som är exklusivt med nanoteknik, producerar den finaste dimman som omedelbart låter näringsämnena tränga in och hjälpa till att förtäta porerna och förfina hudens textur för en klarare, mer strålande och hälsosam hy. Den gör att din hud kan absorbera alla viktiga beståndsdelar från mineralvatten när som helst. Om du har riktigt torr hud eller vill vara återfuktad närhelst och varhelst det är möjligt, är detta ett perfekt verktyg för det. Med hjälp av Nano Atomization Technology absorberas mineralerna av huden snabbare än någonsin tidigare och huden känns mjuk, återfuktad och uppfriskad. Du kan till och med använda denna spray för att sätta din makeup för en daggig finish och hjälpa den att hålla längre under hela dagen. Sprayen befuktar din hud utan att skada din makeup och ger en uppfriskad look när som helst. Dessutom är den perfekt att använda i farten. Njut av den här ansiktsmistaren i fickformat var du än är, på gymmet, från kontoret, när du springer ärenden eller till och med på ett flygplan.

Nano Mist Spray är det ultimata kompakta verktyget som kombinerar en fantastisk fuktkräm för ansiktet med ett praktiskt saneringsmedel. Den är både effektiv och effektiv när det gäller att döda bakterier. Genom att blanda 75 % vatten och 25 % desinfektionsmedel får du den perfekta desinfektionsformeln och slipper köpa desinfektionsmedel ofta. Med en enda knapptryckning sprider den en dimma som dödar alla bakterier runt omkring. Du kan fylla den med vilket desinfektionsmedel som helst för att skapa en effektiv rengörings- och saneringslösning.

Förutom att tvätta och desinficera våra händer är det också viktigt att desinficera de saker vi ofta rör vid, t.ex. mobiltelefoner, nycklar, dörrhandtag, pengar och andra ytor som vi ofta rör vid. Genom att använda nanoförstoftningstekniken och höga hastighetsoscillationsprocesser kan sprayen lösa upp molekylärt väte i nanopartiklar för djupad rengöring och skapa dimma som landar jämnt på alla ytor. Med den kan du desinficera elektronik och viktiga föremål i vardagen snabbt och enkelt. Nano mist sprayen är intelligent utformad och har en kompakt storlek så att du kan ha den med dig var som helst, särskilt när du reser. Den passar perfekt i din väska, handväska eller ficka. Inget mer kladdigt kladd av sanitetsgel i din handväska!

Användning:

1. Vrid moturs för att öppna 30 ml-fyllningstanken.

2. Efter öppning fyller du vattentanken med naturligt mineralvatten för hudvård eller 75 % alkoholbaserat handdesinfektionsmedel för desinfektion.

3. När du har lagt till vätskan vrider du den medurs för att dra åt mistertanken.

4. Dubbelklicka på strömbrytaren för att spaya mistern för att desinficera saker eller njuta .

✔️ MULTI-PURPOSE – Kan användas som en ansiktsmaskin och som en kompakt nano mist sanitizer.

✔️ DJUPT FUKTGIVANDE – Nano atomiseringstekniken atomiserar vätskan i nanostora små molekylära partiklar, som kan tränga direkt in i det djupa hudlagret och uppnå bättre absorption. Det hjälper huden att behålla fukt, så att din hy ser mer strålande och hälsosam ut.

✔️ INSTANT SANITIZATION – Sanitisera dina tillhörigheter och händer för snabb och enkel desinfektion från bakterier var som helst och när som helst. Den hjälper till att rengöra de vardagliga föremål du rör vid för att minimera risken för att sprida bakterier: mobiler, nycklar, bil, plånbok, fjärrkontroller, klockor, bärbara datorer.

✔️ PORTABLE & LIGHTWEIGHT – Utformad som en mini storlek, bekväm att hantera, ett måste att ha på sig för att desinficera hela dagen.

✔️ TRAVEL-FRIENDLY – Med en kapacitet på 30 ml är den bekvämt bärbar och USB-uppladdningsbar vilket gör det problemfritt att bära den vart du än går.

✔️ USB UPPLADBARBAR – Den kan laddas upp via den medföljande USB-kabeln.

 

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. F***z (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar att använda den, jag ersätter vatten med rosenvatten och det fungerar bara.

  null

 2. N***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Angenämt överraskad! Den är liten, lätt och dimman är väldigt svalkande. Den är tillräckligt liten för att kunna läggas i toalett- eller sminkväskan för att ta med sig vart du än går.

  null

 3. M***o (verifierad köpare)

  Sverige

  Stark sval dimma kommer ut direkt. Huden känns verkligen återfuktad med vattendimma underbart

  null

 4. D***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag tyckte att detta var enkelt att använda och kompakt men mycket kraftfullt. Ångan är mycket jämnt flödande och effektiv. Den ger dig en mycket uppfriskande ångrengöring och hjälper till att öppna porerna. Älskar den.

  null

 5. G***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Min hud blir torr varje gång jag lägger min makeup. Så jag använder den varje gång och den påverkar inte min makeup alls. Sprayen är så sval och uppfriskande utan att lämna ansiktet eller huden blöt. Perfekt för torr hud. Kommer i med en anständig presentförpackning, bra present till vän och familj. Bra produkt!

  null

 6. L***o (verifierad köpare)

  Sverige

  Produkten är av god kvalitet och fungerar som avsett. Jag gillar att använda den som ansiktsfuktkräm under hela dagen. Kompakt och mycket lätt att använda. Rekommenderas starkt!

  null

 7. J***z (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag gillade att den var lätt att använda jag lägger i mest vatten sedan tillsätter jag lite alkohol. Jag kan desinficera mina nycklar ratt shopping cart dörrknappar. Den är liten men gör susen. Kan använda den ett par dagar innan den laddas igen. Bra produkt bra pris.

  null

 8. A***z (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar den här lilla herrn! Fyllde den med flytande Lysol och jag använder den varje dag. Jag tar med den till jobbet och dimmar av min arbetsstation, använder den i bilen för mina handtag och ratt. Bästa lilla inköp någonsin!

  null

 9. A***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Vilken fin liten sak! Passar perfekt i min handväska. Den har en stark men fin dimma som kommer ut, så du kan desinficera dina händer, din telefon, nycklar vad som helst, och den är USB-uppladdningsbar.

  null

 10. D***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Fungerar precis som förväntat. Delikat återfuktande dimma. Perfekt för fuktgivande eller lugnande av huden. Lätt att använda och uppladdningsbar. Reservoaren rymmer tillräckligt med vatten för långvarig användning. Kompakt och resevänlig. Jag älskar att ha den med mig en varm dag, så uppfriskande.