Fotledsstöd

Det ursprungliga priset var: kr370.Det nuvarande priset är: kr150.

Rea!

Fotledsstöd

Det ursprungliga priset var: kr370.Det nuvarande priset är: kr150.

Se till att kontrollera storleken i vårStorleksdiagram
Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Hjälp dina försvagade fotleder!

Ortorex fotledsstöd bibehåller ledstabilitet för att förhindra vridning i sidled. Det ger också riktad mild kompression. Som ett resultat av detta bidrar vårt fotledsstöd till att lindra smärta och påskynda återhämtningen efter en skada eller operation.

Förebyggande av skador
Att bära vårt ankelstöd garanterar en bra passform och förhindrar ledförskjutningar. Detta bidrar i sin tur till att undvika eventuella mikrotrauman.
Smärtlindring
Vårt fotledsstöd håller kroppsvärmen för att värma leden och öka blodcirkulationen. Detta minskar smärta som orsakas av artrit, stukningar, svullnad, akillessenonit eller andra sjukdomar.
Snabb återhämtning
Genom att Ortorex-stödet håller fotledsleden på plats och bibehåller dess stabilitet minskar spänningen på den. Det gör det lättare för musklerna att bygga upp sig själva eftersom de är mindre stressade. Som ett resultat av detta stöd underlättar det att uppnå en smidigare rehabilitering.
360°-stöd

Vårt stöd ger ett allsidigt skydd för fotledens muskler och leder.

Passar till alla slags skor

De öppna tårna och klackarna gör det lätt för stödet att passa alla skor.

Glidfritt band

Det elastiska bandet förhindrar att stödet glider ner längs benet.

Fler anledningar att älska vårt stöd
Andas
Tunnt
Fukttransporterande
Tvättbara
Icke Begränsande
Hudvänlig
Storleksguide
supporteuukus
s/m33-371-43-6
l/xl38-425-87-10
2xl/3xl43-469-1111-13
4.73
15 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. A****s (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag är så glad att jag hittade ett ankelstöd som faktiskt passar mig. Hjälper till att hålla svullnaden nere och fotvärk till ett minimum så att jag kan sova. Bra.

 2. T*m (verifierad köpare)

  Sverige

  En trevlig, mild och fast klämning på de smärtsamma områdena på min fot som ger ett härligt stöd där jag behöver det. Jag bär dessa hängslen hela dagen och de orsakar inget obehag ????

 3. S****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har haft svår plantar fasciit i kombination med akilles tendonit i många månader nu. Jag har använt dessa sleeves i ungefär en vecka och de känns riktigt bra på. Jag har ett jobb som kräver att jag är på fötterna hela dagen och jag går fem eller sex mil på jobbet varje dag också. Så mina stackars fötter tar mycket stryk och har ont nästan hela tiden. I går insåg jag för första gången sedan jag utvecklade fasciit att jag i slutet av dagen faktiskt inte hade någon smärta. Skulle rekommendera.

 4. K***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag skulle rekommendera dessa till alla som lider av fotproblem. Jag har neuropati och dessa fungerar riktigt bra för mig.

 5. P**e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jämfört med alla andra fotledsstöd jag köpt är detta perfekt. Precis rätt kompression, bra stöd som inte är för styvt eller löst och andas. Den håller sig också på plats väldigt bra och rullar inte ihop eller veckar sig i kanterna som många andra gör. 100 % nöjd.

 6. A**n (verifierad köpare)

  Sverige

  De här stöden fungerar! Bra passform med precis tillräckligt med elasticitet för att passa alla fötter och fotleder. Kan lätt handtvättas och lufttorkas.

 7. B*****m (verifierad köpare)

  Sverige

  Herregud, det här är fantastiskt! Tyget är stretchbart. Nu svullnar inte resten av mitt ben och gör ont på grund av att det är för tajt! Rekommenderas starkt!

 8. H***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag stukade det inre området av min fotled och läkaren sa att det kommer att ta 3-6 månader att läka men att jag måste bära en stödbåge. Jag provade flera men alla passade inte rätt. Utan stöd var smärtan fruktansvärd. Jag bytte till den här och den är inte bara bekväm utan jag kan känna hur min fotled läker!!! Detta stöd räddar mig verkligen!!!

 9. L***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag håller på att återhämta mig från ischias. Jag skulle inte kunna springa utan dessa ankelärmar! Jag tror att de också kommer att hjälpa mig att skydda mig från eventuella senare skador på mina fotleder. Tack så mycket!

 10. R***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Bra grepp och stöd, men obekvämt efter en lång dag med detaljhandelsarbete på fötterna. Fotens undersida gnider liksom mot den hela dagen.