Nacks smärta ortopedisk kudde Cervical kylning Memory Foam kudde

Det ursprungliga priset var: kr1,990.Det nuvarande priset är: kr995.

Rea!

Nacks smärta ortopedisk kudde Cervical kylning Memory Foam kudde

Det ursprungliga priset var: kr1,990.Det nuvarande priset är: kr995.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Håll dig sval och fri från nacksmärtor hela natten lång med den unikt utformade Cervical Memory Foam Pillow!

Den här nackkudden mot nacksmärtor har en ergonomisk design som anpassar sig jämnt efter huvudets, nackens och axlarnas unika kurva för att anpassa ryggraden korrekt och få dig att sova hälsosamt och tryggt. Den riktar sig specifikt mot värk och smärta i nacke, axlar och rygg och föryngrar din kropp medan du sover. Kudden har terapeutiskt, tryckavlastande minnesskum som är allergivänligt. Den ger varaktigt stöd för rygg- och sidosovare samtidigt som den hjälper till att hålla din sovplats fräsch och sval.

Fördelarna med att använda den här ortopediska cervikala kudden av minnesskum:

 • Lättar nack-, axel- och ryggsmärta
 • Lindrar migrän eller spänningshuvudvärk
 • Gör att du kan andas friare
 • Förebygger snarkning
 • Behåller konturerna
 • Skapar en sval sovmiljö

Kudden är utformad med hål, vilket gör att den anpassar sig till ditt huvud, lättar trycket på huvudet och stabiliserar sovställningen. Dessutom stänger den inte in värme. Två olika konturhöjder ger anpassningsbar komfort, så att du kan lyfta huvudet till rätt position när du sover på rygg eller sida. Det är dags att förvandla ditt sömnliv!

VIKTIGA FÖRDELAR

✔️ LÄTTAR NACK-, SKULDER- OCH RYGGHTSKOLAN – Ergonomisk konturdesign hjälper till att anpassa ryggraden och lindra alla tryckpunkter, lindra nack-, axel- och ryggsmärta och förbättra sömnen.

✔️ SUPPORTIVE MEMORY FOAM – Kuddkärnan gjord av högdensitetsmembran med långsam rekyl av minnesskum ger välbehövligt stöd med fantastisk komfort och mjukhet. Håller sin form och fasthet för långvarig användning.

✔️ TVÅ HÖJDER DESIGNADE FÖR RYGG- OCH SIDESÖKNING – Ryggsovare med cervikalproblem rekommenderas att sova på den högre sidan (11 cm/4,3 tum) av kudden, eftersom denna sida ger bättre stöd för huvudet och cervikalen, och alla andra ryggsovare/sidesovare kan sova på den lägre sidan (9 cm/3,5 tum).

✔️ ANDNINGSFÄLT – Öppencelligt minnesskum ökar luftflödet för ökad andningsförmåga för en svalare och mer uppfriskande sömn.

✔️ AVTAGBART KUDDFÖRHÅLL – Hypoallergent andningsbart kuddfodral känns silkesmjukt mjukt och smidigt. Eftersom det är försett med dragkedja är det avtagbart och maskintvättbart, så att du alltid kan hålla det rent.

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. C***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Även om den har en annan form än en vanlig kudde så älskar jag den! Ger bra stöd för min nacke. Jag har haft mindre nacksmärta sedan jag använde den här kudden. Jag skulle rekommendera den här kudden.

 2. H***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag skaffade den här kudden eftersom jag alltid vaknar med ont i nacken. Jag gillar formen och den är ganska bekväm. Jag kan säga att jag vaknar nu med mindre ont i nacken.

 3. R****d (verifierad köpare)

  Sverige

  Denna kudde har lindrat mycket av min nacksmärta!!! Glad med köpet!

 4. L***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag önskar att jag hade hittat den här cervikal kudden tidigare! Den är bekväm och tätheten är precis rätt. Kvaliteten på min sömn har förbättrats. Ingen nacksmärta! Den är verkligen effektiv! Jag rekommenderar verkligen denna kudde till alla.

 5. E**c (verifierad köpare)

  Sverige

  Mitt huvud och min nacke är äntligen i en naturlig position så jag vaknar inte med en öm nacke. Den här kudden har verkligen gjort skillnad för min sömnkvalitet! Älskar den!

 6. T** (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta är min favoritkudde nu! Jag älskar dess unika form, och att den tillåter olika höjd om man sover på rygg vs sida. rekommenderar definitivt!

 7. C******e (verifierad köpare)

  Sverige

  Fungerar utmärkt! Jag var orolig på grund av en konstig form, men, jag har vaknat upp utan nacksmärta. Skulle definitivt rekommendera att ge den här ett försök om du har haft problem med nacken.

 8. E***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag ÄLSKAR denna kudde!!! Fungerar utmärkt för mig som sido- och ryggsovare! Hålan i mitten av kudden är bra för komfort i ryggsömnen. Bästa nacksmärtslindringen jag har hittat hittills!

 9. S****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Denna produkt fungerar utmärkt för dem som lider av nacksmärtor och migrän. Sammantaget snabb leverans, fantastisk kundservice och högkvalitativ produkt! Tack!

 10. W****w (verifierad köpare)

  Sverige

  Den är mycket bekväm och bra för en öm nacke. Jag har sovit så mycket bättre med denna kudde och rekommenderar definitivt detta till alla.

  null