Luftfuktare Bärbar Laddningsbar Luftfuktare

Det ursprungliga priset var: kr999.Det nuvarande priset är: kr445.

Rea!

Luftfuktare Bärbar Laddningsbar Luftfuktare

Det ursprungliga priset var: kr999.Det nuvarande priset är: kr445.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Fräscha upp luften, öka din energinivå och håll ditt hem hälsosamt med en kompakt luftfuktare!

Den här 750 ml stora luftrenaren gör det enkelt att få ren luft för människor som oroar sig för luftkvaliteten i sitt hem. Den här kompakta enheten främjar sund och lätt andning genom att optimalt befukta och jonisera luften runt omkring dig. Att införliva en luftfuktare i ditt dagliga liv har otaliga fördelar för din hälsa:

 • Lindrar allergisymptom
 • Förebygger symtom på förkylning och influensa
 • Dödar bakterier och virus
 • Eliminerar irriterande tillstånd som trängsel och bihåleinflammation.
 • Tar bort dålig lukt.
 • Ökar fokus och förbättrar ditt humör
 • Får dig att känna dig energisk och uppfriskad.
 • Hjälper till med sömnproblem

En av de andra fördelarna med konstant användning av denna luftfuktare är dess effektivitet när det gäller torr hud, näsa, läppar och hals. Genom att förbättra luftfuktigheten i den miljö vi befinner oss i gör vi luften mindre aggressiv mot kroppen. Den är det perfekta tillägget till din skönhetsbehandling och kan också hjälpa dig att närma och återfukta din hud.

Luftfuktaren finns i 4 vackra färger och har ett färgigt LED-nattljus som är häftigt att titta på. Diffusorn producerar sval dimma samtidigt som den avlägsnar dåliga lukter och dofter och tillför en mycket behaglig arom. Känslig touchknapp hjälper dig att enkelt ändra luftfuktarens arbetslägen. Du kan njuta av kontinuerligt eller intermittent sprayläge genom att justera det efter dina önskemål. Apparaten avstängs automatiskt när vattennivån är låg och har automatisk 5-timmars drift för det kontinuerliga sprutningsläget och 7-timmars drift för det intermittenta sprutningsläget. Dess portabla och lätta design gör den idealisk för användning på kontoret, hemma eller i bilen. Njut av kontinuerlig hydrering var du än är.

✔️ EFFEKTIVT RENERAR LUFTEN – Med den senaste ultraljudstekniken för nano-dimma befuktar och joniserar enheten effektivt luften. Den har visat sig lindra symtom i samband med förkylning, influensa och virus. Rekommenderas även för behandling av torrhet i hud, näsa, läppar och hals.

✔️ TVÅ MISTMODER – Njut av det kontinuerliga eller intermittenta sprutningsläget genom att justera det efter dina önskemål.

✔️ LÄTT ATT ANVÄNDA – Fyll bara 750 ml luftfuktarbehållaren med vatten och tryck på driftsknappen.

✔️ PORTABLE & LIGHTWEIGHT – Den kompakta designen gör den till en perfekt pryl att packa och bära för att ta med dig överallt.

✔️ COLORFUL LIGHTS – Kommer i svala atmosfäriska färger som lugnar ditt sinne, din kropp och din själ. Det mjuka ljuset är också perfekt för dig om du föredrar svagt ljus när du sover.

✔️ 2000mAh BATTERY & USB POWERED – För ökad bekvämlighet kan laddas med hjälp av en USB-kabel. Det tar 3,5 timmar att ladda batteriet på 2000mAh fullt ut.

✔️ NOISELESS – Ljudnivån är sänkt för tyst befuktning, så att den inte stör din säng-, arbets- eller studietid.

✔️ PREMIUM KVALITET – Designad av högkvalitativa, miljövänliga material: ABS, silikon och elektroniska material.

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. E***s (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har uttorkad hud och har hört att en luftfuktare kan hjälpa. Jag märkte en skillnad i min hud första natten och övertygade mig om att jag gjorde rätt beslut att köpa. Jag hade luftfuktaren precis bredvid mitt huvud på mitt sängstativ. Den fungerar hela natten och morgonen eftersom jag arbetar hemifrån. Skulle helt och hållet rekommendera

  null

 2. C***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Hittills har jag verkligen gillat den här luftfuktaren. Jag har den på mitt nattduksbord och står inte ut, rymmer tillräckligt med vatten för att köra hela natten. Den är tillräckligt liten för att ta med mig den på när jag reser till torra platser. Den är lätt att använda och lätt att rengöra.

  null

 3. G***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Leveransen var snabb och lätt att använda!!! Om du fyller hela flaskan kommer den att stanna till halvdag till hel dag. Den är så söt och liten. Jag gillar att den inte gör något ljud så att jag kan slå på den på natten när jag sover. Jag älskar hur lamporna tänds. Jag ställer den alltid bredvid min laptop och på skrivbordet och får aldrig någon fukt på någonstans. Rekommenderar den här produkten.

  null

 4. A***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här har precis gjort luften i mitt hus märkbart klarare och renare. Jag brukade gå ut ur mitt hus för att få lite frisk luft, men nu behöver jag inte göra det eftersom luften inne är lika vacker som luften utanför. Den är också mycket tyst, vilket inte orsakar några problem när det gäller att sova. Instruktioner följer med, men även utan dem är det mycket enkelt att använda och rengöra produkten. Jag skulle rekommendera detta till alla som vill ha renare luft och alla som har allergier eller naturliga luftirriterande ämnen.

  null

 5. G***. (verifierad köpare)

  Sverige

  Den hjälper verkligen till med mina allergier på natten, jag vaknar alltid med ont i halsen och är instängd men när jag började använda den här luftfuktaren på min sänggavel mår jag mycket bättre. Detta är ett stort värde och jag tycker verkligen om den.

  null

 6. K***h (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar den här lilla luftfuktaren! Den är perfekt eftersom den inte är för stor. Ljuset är tillräckligt mjukt och lugnande på natten i vårt rum. Jag älskar denna lilla luftfuktare och skulle rekommendera att köpa igen.

  null

 7. L***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag behövde verkligen en luftfuktare och stötte på denna. Detta är en riktigt bra och kraftfull luftfuktare. Det bästa är ljudnivån! Med denna luftfuktare märkte jag inte ens ett ljud. Den höll också hela natten med en kraftfull dimma vilket var precis vad jag behövde. Den var superlätt att ställa in och använda. Jag kommer definitivt att beställa en till till mitt skrivbord på jobbet!

  null

 8. K***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Det är ett bra tillägg till någons hem. Som en person med många allergier är jag förvånad över hur mycket hjälp denna lilla apparat är. Jag har använt den i tre dagar nu och den har gjort det mycket lättare att andas, särskilt nu när det har blivit kallare och torrare ute. Jag vaknade faktiskt för första gången och kunde andas lättare och behövde inte dricka ett glas vatten det första jag vaknade. Den är USB-driven och har ett underbart led-ljus som antingen kan vara på eller avstängt. Det är häftigt att du kan se den faktiskt göra vattenånga som i ett moln, strömma från toppen. Jag planerar att skaffa en till, bra jobb.

  null

 9. A*** (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag behövde en liten luftfuktare till mitt sovrum. Denna är perfekt dimensionerad för ett litet rum eller kontor. Den gör lite eller inget ljud och ljuset i toppen är valfritt så det är tyst och mörkt, vilket gör den perfekt för att sova. Den körs hela natten och när den är tom stänger den av sig själv så jag behöver inte oroa mig för den. Superlätt att använda.

  null

 10. M***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar den här saken. Den här luftfuktaren är en livräddare. Ingen mer torr luft. Viskande tyst och har nattljusfunktion också. Rekommenderas starkt.

  null