Kompressionsstrumpor med hög gradering

kr274.98

Rea!

Kompressionsstrumpor med hög gradering

kr274.98

Beskrivning

Dominera din dag utan att oroa dig för värkande ben! Dina ben och fötter förtjänar att känna sig fräscha och fria från svullnad och åderbråck!

High Graduated Compression Socks erbjuder en verklig graderad kompression, vilket ökar blodflödet och gör att du presterar på topp, återhämtar dig snabbare och mår bättre tidigare. Den avancerade designen stöder kritiska muskler och senor, och den egenutvecklade materialblandningen transporterar bort fukt för en bekväm passform som håller hela vägen. Genom att ge dina ben ett korrekt stöd kan du minskas risken för att utveckla åderbråck, spindelådror, blodproppar och andra kroniska venösa sjukdomar.

Blodcirkulationen i benen påverkas ofta när man står eller sitter länge och när man åldras. Problem som kan uppstå på grund av dålig blodcirkulation kan vara värk, svullnad, stelhet och svaghet i benen och fötterna. Dessa symtom kan utvecklas till åderbråck eller djup ventrombos (DVT). De här kompressionsstrumporna för midjan av vaden kommer att förstärka din blodcirkulation och hjälpa till att stödja dina ådror när du utför någon sport eller fritidsaktivitet.

Kompressionsstrumporna är utformade inte bara för en aktiv livsstil utan även för resenärer, gravida kvinnor, läkare, sjuksköterskor, lärare, kurirer med flera. Under graviditet kan den extra vätskan i kroppen och trycket från den växande livmodern orsaka svullnad i anklar och fötter. Du kan vila benen genom att bära kompressionsstrumpor och göra denna vackra tid i ditt liv smärtfri. Om du sitter på ett kontor hela dagen och känner att dina ben är svullna – kompressionsstrumporna är mycket bekväma för daglig användning med vadderade klackar. Kurirer springer olika platser varje dag – dessa strumpor stimulerar blodflödet och förbättrar syretillförseln till musklerna för att se till att dina ben inte blir svullna i slutet av dagen. Du kan bära kompressionsstrumporna hela dagen hemma, på jobbet och när du tränar. De här kompressionsstrumporna som sitter i mitten av vaden har en lätt slim-fit-design för en känsla av andra hudtypen. De är vävda med den senaste sticktekniken som optimerar stödet runt fotleden för att få omedelbar lindring av svullnad, ömma muskler och leder, fallande fotvalv, plantar fasciit, åderbråck och muskelskador.

✔️ HÖGT KOMPRESSION – Graderat tryck från ankeln uppåt på 20-30 mmHg säkerställer en stödjande passform i hela benet utan att det blir för tajt eller för löst.

✔️ PAIN RELIEF – Stödjer ditt fotvalv, din fotled och dina vader för att minska svullnad samt smärta från fallande fotvalv, plantar fasciit, åderbråck och muskelskador.

✔️ FÖRBÄTTRAD BLODKIRKULATION – Graderad kompression längs hela fotleden och vaden ger dig den extra fördelen av förbättrat blodflöde till dina muskler, vilket minskar risken för skador och främjar snabbare muskelåterhämtning.

✔️ HÖG KVALITETSMATERIAL – Tillverkad av mjukt lättviktigt och slitstarkt elastiskt stickat tyg (nylon och spandex) som främjar luftflödet och transporterar bort fukt för att hålla fötter och ben torra. Se till att tvätta strumporna efter varje användning för att behålla formen och kompressionsnivån för varje användning. Du kan tvätta dem i maskin, men lufttorkning är att föredra.

✔️ DURABLE HEEL & TOE CONSTRUCTION – Förstärkt och dämpat häl- och tåstöd ger ultimat komfort. Formanpassade, lätta och andningsbara tygfunktioner bibehåller ledstabilitet oavsett aktivitet.

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. A***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Mysig komfort. Bra stöd för en patient som återhämtar sig hemma efter en stor operation. Glad att jag köpte dessa.

  null

 2. T***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag gillar dem. De är bra för svullnad i benen. Jag hade varit tvungen att få mina ben lindade på drs office på grund av sår från svullnaden. Dessa strumpor håller svullnaden nere. Gillar färgen också.

  null

 3. M***s (verifierad köpare)

  Sverige

  Fungerar utmärkt för mig! Mina ben känns inte trötta längre. Jag är på mina fötter över 12 timmar om dagen och strumporna hjälpte till att lindra smärtan jag fick i vaderna. Jag gillar den sköna känslan runt min ankel och mina vader. Rimligt pris. Jag köpte ett par för att prova och kommer att köpa några fler eftersom jag verkligen gillar dem.

  null

 4. O***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Mitt jobb kräver mycket stående och gående. Efter jobbet skulle mina fötter göra ont. Detta har definitivt hjälpt till att minska smärta/trötthet till noll.

  null

 5. A***v (verifierad köpare)

  Sverige

  Bra. Kändes riktigt bra för arbetet. Fick mig fell att jag kunde göra mycket mer promenader.

  null

 6. C***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Mycket bra köp. Priset är bra och strumporna är av god kvalitet. De tvättas bra och är lätta att få på sig. Jag är sjuksköterska på akutmottagningen och dessa strumpor är till stor hjälp.

  null

 7. V***h (verifierad köpare)

  Sverige

  Utmärkta kompressionsstrumpor. Jag har den rosa/grå och den svarta/grå. Mycket bekväma med mjuk känsla. Jag använder för att hjälpa till med blodcirkulationen på grund av en blodpropp nedre vänstra calif muskeln. Jag använder också dessa kompressionsstrumpor för aktiv sport. Jag har provat många olika kompressionsstrumpor och anser att denna är den bästa.

  null

 8. G***s (verifierad köpare)

  Sverige

  Mina fötter gör mig ont varje dag, ibland svullnar min högra upp. Jag bar dessa strumpor och de hjälpte inte bara till med min fotvärk utan höll mina fötter från att svullna. Jag kommer definitivt att köpa fler av dessa.

  null

 9. M***v (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta är de mest bekväma kompressionsstrumporna jag har haft! Jag bär en varje dag. Texturen är fantastisk och storleken är perfekt.

  null

 10. K***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Dessa strumpor är mjuka och bekväma. Du kan verkligen känna stödet från kompressionen ner i benen och till fotens plantarytor. Bra produkt!

  null