Ortorex™ Hip-Up bälte för bäckenkorrigering

kr345

Rea!

Ortorex™ Hip-Up bälte för bäckenkorrigering

kr345

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Låt inte höft- och bäckensmärtan hindra dig från att ta dig an din vardag!

VARFÖR BEHÖVER JAG DET HÄR?

Har du ont i ryggen eller höften? Oroa dig inte, du är inte ensam. 78 procent av alla människor har en främre eller lateral bäckenluttning. Orsakerna till detta kan variera: stillasittande arbete, graviditet, skada. Obalans i bäckenet kan orsaka dålig hållning tillsammans med kronisk smärta samtidigt som det begränsar din prestation och till och med påverkar ditt humör. I vissa fall kan även knän och fotleder göra ont.

Ortorex™ Hip-Up Pelvis Correction Belt stödjer och stabiliserar effektivt höfterna och bäckenet för att lindra: bäckensmärta, smärta i övre benet, ryggsmärta, höftsmärta, smärta i bäckenbältet, piriformis syndrom eller symphysis pubis dysfunktion. Den hjälper till att eliminera nervsmärta som orsakas av dysfunktion i SI-leden och ger välbehövlig komfort.

Dessutom är detta korrigeringsbälte fantastiskt för att hjälpa idrottare att upprätthålla korrekt bäckenform när de tränar för att förebygga skador.

VARFÖR ORTOREX™?

Ortorex™-bältet handlar inte om en tillfällig lösning. När din kropp väl anpassar sig till att bära vårt korrigeringsbälte bildas ett muskelminne så att din kropp även efter att du tagit av det kommer naturligtvis att anpassa sig till sin nyare och hälsosammare hållning. Det lätta men fasta materialet är justerbart och tillverkat av ett andningsbart tyg som tillåter luft och fukt att passera.

Den är utformad för att kunna bäras bekvämt dag och natt och passar höftomkretsar från 30 till 55 tum, för både män och kvinnor. Du kan enkelt bära den under kläder för att ge dina värkande höfter och rygg den lindring de behöver. De glidfria silikonremsorna på innerbältet förhindrar att bältet glider upp och ner. Se till att du inte drar åt bältet för hårt och bär det på den nedre delen av höften, vilket kan göra det omärkligt när du utför dina dagliga aktiviteter.

STORLEKSDIAGRAM:

HUR MAN BÄR ORTOREX™ HIP-UP BÄLTET FÖR BÄCKENKORRIGERING:

 

5.00
34 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 34 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. Z***z (verifierad köpare)

  Sverige

  Mycket välgjord! Lättar verkligen smärtan!

 2. Y*****l (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag använder den när jag cyklar eller vandrar. Visade sig vara mycket robust och hjälpsam. Tack.

 3. A******e (verifierad köpare)

  Sverige

  Fantastisk produkt!!!

 4. S****i (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag rekommenderar den starkt till alla som lider av ryggsmärta. den förändrade mitt liv!

 5. M**p (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag gillar verkligen denna för min smärta i nedre delen av ryggen. Jag har provat bredare med alla klockor och visselpipor, men de var alla för krångliga och obekväma.

 6. X*****d (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta ger utmärkt stöd på min överansträngda bäckenled. Det håller mina två sidor i rätt riktning.

 7. U**u (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta är en fantastisk produkt. Jag har allvarlig SI-dysfunktion och har försökt avhjälpa min åkomma med kortisonsprutor, sjukgymnastik osv. Ingenting verkade hjälpa tills jag läste om detta bälte.

 8. O*g (verifierad köpare)

  Sverige

  Mycket imponerad av det här bältet :)))) Jag hade verkligen inte höga förväntningar när det gäller resultat men jag måste säga att jag blev positivt överraskad.

 9. Z*m (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har haft smärta i ischiasnerven i flera år på grund av en inflammerad sacroiliacaleden. Det här bältet hjälper till att strama upp mina lösa höfter, jag kände omedelbar lättnad efter att jag satte på mig det.

 10. C***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag går bättre och har mycket mindre smärta; bältet är till och med bekvämt att sitta i! Jag kan bära det under mina jeans vilket är trevligt. Så glad att jag hittade detta bälte!