Vakuum Pore Cleanser för avlägsnande av pormaskar

Det ursprungliga priset var: kr1,520.Det nuvarande priset är: kr760.

Rea!

Vakuum Pore Cleanser för avlägsnande av pormaskar

Det ursprungliga priset var: kr1,520.Det nuvarande priset är: kr760.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Revolutionera din hudvårdsrutin – säg adjö till täppta porer en gång för alla!

Med pormaskar brukar vara en plåga för nästan alla, särskilt för dem med fetare hud. Vacuum Pore Cleanser fungerar genom att använda sug för att djupt rengöra dina porer, effektivt avlägsna pormaskar och överflödig olja. Glöm ständigt en näsan som är späckad av pormaskar – Vacuum Pore Cleanser avstänger porerna helt och lämnar din hud polerad och fräsch.

Vacuum Pore Cleanser har 2 nivåer av sugintensitet: starkt sug för män och komfort-sug för kvinnor. Du kan enkelt justera lämpliga inställningar för varje nivå med hjälp av indikeringslampan. Low mode av Vacuum Pore Cleanser kan användas för känslig och torr hud, mid mode används för små blackhead, främst kombinerad hud, och high mode är för stora blackheadы eller mycket täppta porer för fet hud. Vacuum Pore Cleanser är kraftfull men ändå tillräckligt skonsam och säker för alla hudtyper, även känslig hud. För att rengöra olika områden ingår 4 munstycken i setet: för T-formade områden, ömtåliga känsliga områden, aknepåverkad hud och övergripande hudlyft.

Det är mycket enkelt att använda. Efter att ha tvättat ansiktet använder du en varm handduk i 3-5 minuter för att öppna porerna. Välj sedan lämpligt munstycke och skruva in lätt i Vacuum Pore Cleanser-spetsen. Du slår bara på apparaten, sticker den cirkulära spetsen på huden och glider sedan långsamt över porerna och ser hur smutsen bortförs från dina pormaskar. Flytta försiktigt Vacuum Pore Cleanser längs sidorna och veckorna på din näsa, gå fram och tillbaka över varje punkt, men stanna inte på en punkt för länge. Efter användning kan du applicera ett ansiktsvatten för att kyla ner din hud.

Välj den vakuumporerengörare som verkligen fungerar!

VIKTIGA FÖRDELAR:

✔ PROFESSIONELL UTVECKLING AV SVARTHÅRD – Rengör även djupt liggande smuts och minskar utseendet på stora porer, akne, lyser upp och föryngrar din hud.

3 FUNKTIONSMODER OCH 4 O¨ VERSELSKILDA NOZZLES – Sugningen kan justeras efter dina faktiska behov.

✔ LÄTTAR FÖR ALLA HUDTYPER – Perfekt för fet och kombinerad hud, mild nog att använda på känslig och normal hud.

✔ SÄKER OCH LÄTT ATT ANVÄNDA – Säker och icke irriterande, provocerar inte till hudblödningar eller inflammation.

5.00
20 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 20 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. D***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag är verkligen förvånad över den här produktens sugkraft. Rekommenderar den definitivt!

  null

 2. O***k (verifierad köpare)

  Sverige

  Den suger verkligen ut äckliga saker från ansiktet! Jag använder den på min näsa och hakparti ungefär 1-2 gånger i veckan. Jag är chockad över hur bra den fungerar för min hud. Jag är nöjd med köpet!

  null

 3. G***G (verifierad köpare)

  Sverige

  Fungerar fantastiskt! Rekommenderas definitivt.

  null

 4. M*** (verifierad köpare)

  Sverige

  Fantastisk liten apparat för ditt vackra ansikte! Den är lätt att använda och kommer med alla nödvändiga verktyg för din nästa ansiktssession. Rekommenderas!

  null

 5. M***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag köpte denna eftersom jag har problem med pormaskar på näsan. Blackhead face wash fungerade inte. Använde detta idag och det fungerade fantastiskt. Jag ångade mitt ansikte och använde den på mjukt sug och allt cane ut. Jag gjorde en kall ansiktsrengöring för att stänga porerna. Min näsa känns mjukare.

  null

 6. S***S (verifierad köpare)

  Sverige

  Gav den i present, fungerar jättebra!!!

  null

 7. A***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Denna pormaskarremover fungerar smidigt och jag kunde rengöra pormaskar runt min näsa utan smärta. Avlägsnaren har tre olika hastigheter men jag kunde få bort pormaskar även på långsam hastighet, nyckeln är att du inte låter avlägsnaren sitta på ett ställe, rör den långsamt annars kommer du att få röda prickar.

  null

 8. P***P (verifierad köpare)

  Sverige

  Denna blackhead remover och porsug har stor sugkraft. Den är mycket lätt att använda och lika lätt att rengöra. Ett bra komplement till min nattliga rutin.

  null

 9. M***M (verifierad köpare)

  Sverige

  Porsug är bra att ha hemma, om du har några hudproblem, men inte vill gå till skönhetssalongen. jag har några pormaskar och torr hud, så jag bestämde mig för att prova den här! Sugningen är riktigt bra, jag provade bara låg nivå, det är mycket lämpligt för min torra känsliga hud. Mitt ansikte såg definitivt bättre ut efteråt. Jag kommer att fortsätta att använda den regelbundet. Tack för denna hjälpsamma apparat!

 10. Y***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar den här! Jag har alltid kämpat med pormaskar eftersom min hud är så fet. Jag använde denna direkt efter duschen och det fungerar jättebra! Min näsa har aldrig sett så ren ut! Jag använde först den stora runda huvudbonaden. Den fungerar bra i den lägsta inställningen men den skrapar huden. Sedan använde jag det ovala huvudet och det fungerade riktigt bra på de svåråtkomliga hörnen av näsan och på mer känslig hud. Mitt ansikte var riktigt rött efteråt men jag tog på lite jojobaolja och C-vitamin serum efteråt. Nästa morgon gick rodnaden ner enormt mycket. Utmärkt produkt som jag kommer att lägga till i min vanliga hudrutin.