Kompression Ankelskydd utan glidning

kr259.00

Rea!

Kompression Ankelskydd utan glidning

kr259.00

Beskrivning

Oavsett om du vill förebygga en fotledsskada eller återhämta dig från en gammal skada är Ortorex Compression Ankle Brace ett utmärkt fynd för dig!

Smärta i fotleden kan vara frustrerande för vem som helst, men särskilt för dem som älskar att vara aktiva. Promenader, löpning, vandring och tyngdlyftning är bara några av de många aktiviteter som smärta i fotleden kan avbryta eller begränsa. Lyckligtvis kan fotsstöd hjälpa till att lindra smärtan som du regelbundet upplever, vilket gör din vardag mer hanterbar. Dessutom är fotledssmärta den främsta orsaken till artrit. Om den inte behandlas blir smärtan bara värre med tiden.

Om du letar efter fotledsstöd som är passande för både daglig rörelse och mer intensiv aktivitet kan du inte göra fel med Ortorex fotledsstöd. Den är utformad för att ge fast kompression under en längre tid, vilket kan ge smärtlindring vid olika åkommor, inklusive artrit, svullnad, seninflammation, ledförstoring, fotledförstoring, ömhet och annan fotvärk. Korsband stabiliserar fotleden för att begränsa plantar flexion och guidar talocrural-ledet och akillessenen till korrekt rörelse.

Den är tillverkad av ett mjukt, andningsbart tyg som absorberar fukt effektivt och håller benet svett- och luktfritt under längre perioder. Det är bra för daglig användning, för återhämtning mellan träningspass och för de flesta sporter. Passar i en storlek.

VIKTIGA FÖRDELAR:

✔️ JUSTERBARA BAND – Elastiska band ger anpassad kompression, och bältet är utrustat med anti-migrationsteknik som håller det på plats när du tränar och förhindrar att det glider ner.

✔️ MATERIAL AV HÖG KVALITET – Speciell stickad teknisk design som matchar olika leder. Det unikt flexibla och andningsbara tyget ger dig en smidig och mjuk känsla så att du kan bära stödbandet hela dagen. Dessutom säkerställer cirkulär stickningsteknik en långt längre livslängd.

✔️ COMPRESSION SUPPORT – Behåller ledstabilitet, hjälper till att förbättra blodcirkulationen och lindrar fotledssmärta, oavsett aktivitet. Du kommer att kunna njuta av ett exceptionellt ankelstöd samtidigt som du behåller din topprestanda och ett fullt rörelseutbud i benen.

✔️ KRAFTFULL VELCRO – Tillverkad av nylon och spandex, remmarna stängs med kardborreband, så att du kan reglera intensiteten på den kompression du behöver. Det säkerställer att de nakna fötterna blir tätt omslutna och inte tappas under träningen. Du kan träna säkert i vetskap om att dina anklar är skyddade från en skada.

HUR MAN BÄR FOTLEDSSTÖDET:

Obs: När du lägger den här produkten i varukorgen, tänk på att du väljer en separat produkt, inte ett par.

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. V***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Det här är en fantastisk stödbåge! Robust och stödjande. Hjälper verkligen till med stabilitetsproblem. Välgjord.

 2. A***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar de här fotledsstöden. De fungerar utmärkt och är lätta att sätta på.

  null

 3. K****n (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag köpte denna för en kraftigt stukad fotled. Bra stöd. Den kan lätt tvättas ren genom handtvätt. Perfekt produkt för stöd för fotleden.

  null

 4. E***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här tandställningen fungerar utmärkt! Jag har problem med att vristen rullar över och jag skadade calcaner ligamentet. Den hjälper mig när jag tränar eller bara gör vardagliga aktiviteter.

  null

 5. A***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag använder den här för stabilitet. Den är snygg och har en omlott. Välgjord produkt.

  null

 6. X*** (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag stukade min fotled och behövde en fotledsställning för att kunna spela tennis igen. Jag älskar den här skenan! Den stöder ankeln perfekt! Jag är mycket nöjd med den här produkten!

  null

 7. S***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har en trasig sena på min vänstra fotled och detta stöd är det enda som gav mig någon lindring! Jag rekommenderar den starkt!

  null

 8. Y***c (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag stukade min fotled för en vecka sedan. Stödet sitter fint och tätt. Materialet är mjukt och flexibelt och kardborredelen är mycket, mycket stark!

  null

 9. A***N (verifierad köpare)

  Sverige

  En perfekt tillverkad produkt som ger bra stöd för en stukad fotled!

  null

 10. N***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta fungerar verkligen bra när jag har ont i fotleden. Jag använder den för aerobics och känner ingen smärta eller obehag med denna fotledsstöd.

  null