SupBra – Hållningskorrigerare för Kvinnor

Det ursprungliga priset var: kr480.Det nuvarande priset är: kr240.

Rea!

SupBra – Hållningskorrigerare för Kvinnor

Det ursprungliga priset var: kr480.Det nuvarande priset är: kr240.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Fixa slokande omedelbart: Lindra rygg- och nacksmärta från dålig hållning och se självsäker ut!

”Min hållning har förbättrats dramatiskt efter att ha burit SupBra Posture Corrector från ORTOREX i en vecka!

Jag känner mindre smärta i rygg och nacke. Och den förbättrade hållningen har ökat min byststorlek! Trevlig bonus för att den är bättre än en pushup-bh lol.”

– Helen, yogalärare

 

Korrekt hållning

Support Bra korrigerar din rygghållning genom att dra tillbaka axlarna och lyfta bröstet, vilket lindrar smärtan. Du kommer att se ut och känna dig mer självsäker med en fantastisk hållning.

Osynlig utformning

Du kan bära Support Bra under de flesta plagg tack vare dess diskreta form och design.

Lyft dina bröst, eliminera ryggsmärta, glöm BH-linjer och ryggfett och lev varje dag som kvinna med absolut komfort och självförtroende med SupBra!

Höjdpunkter:

 • Bär under plagg
 • Rätta rygghållning
 • Säker och bekväm
 • Superstretchig passform med bekväma remmar
 • Slipper skavsår, smärta och bh-linjer

Storleksdiagram:
Mät under bysten
Small: 60 – 74 cm (23 – 29″)
Medium: 29 – 31″ (75 – 80cm)
Stor: 31 – 33″ (80 – 85cm)
XL: 85 – 93 cm (33 – 36″)
XXL: 93 – 101 cm (36 – 39″)

30 dagars provperiod

Du har 30 dagar på dig att bli förälskad i din SupBra . Du älskar den inte? Kontakta oss bara så ordnar vi en fullständig återbetalning.

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. B….t (verifierad köpare)

  Sverige

  Älskar hur detta känns! Kniper ibland lite, men jag bär den hela dagen och känner mig mycket bättre! Jag bär den under min bh och den håller sig på plats mycket bättre.

  null

 2. D….e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar den! Jag har försökt korrigera min hållning i evigheter! Men det är svårt att komma ihåg att tänka på det hela dagen… Den här saken hjälper mig att hålla mig medveten om det. Ett av sätten som den gör det på är genom att hålla mina axlar tillbaka men det andra är att det känns obekvämt att bära den om jag slauchar. Det är det som påminner mig om att sitta rakt upp. När man sätter sig upp försvinner obehaget. Så om du får den här och sedan vill klaga på att du känner dig obekväm i den, så sätt dig upp!

  null

 3. M….y (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta fungerar bra för mig, inte alltför bekvämt men det hjälper till att påminna mig om att hålla axlarna tillbaka och stå rakt upp. Om jag använder en tunn, ärmig skjorta under hjälper det. Detta har hjälpt mig med min ständiga axelvärk från datorarbete. Jag är nöjd med mitt köp.

  null

 4. G….a (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här bygeln fungerar bra för att hålla mina axlar nere. När jag förbereder mat till en måltid höjer jag ständigt mina axlar vilket gör dem ömma. Den här kudden gör ett bra jobb för att hålla mina axlar nere. Den hindrar mig dock inte från att luta mig framåt när jag sitter ner och arbetar vid datorn. Jag bär den över en T-shirt och den är bekväm. Jag köpte ett stöd med hårdplast som går ner i ryggen. Den hindrar mig från att luta mig bakåt, men jag kan bara ha den på mig i 45-60 minuter. Den här kudden kan jag ha på mig i flera timmar.

  null

 5. S….n (verifierad köpare)

  Sverige

  Inledningsvis bar jag den i fyra timmar första dagen utan obehag. Det var ingen slokande hållning från min sida eftersom bh:n ger ett fast stöd för att försiktigt korrigera hållningen. Nästa dag bar jag den i tre timmar med konsekventa resultat. Detta var ett utmärkt köp.

  null

 6. K…e (verifierad köpare)

  Sverige

  Den var lite väl tight, men jag tror att det var meningen för att hjälpa till med stödet. Bekvämt material som är omöjligt att se under kläderna.

  null

 7. U…a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har köpt andra hållningskorrigerare och gillade dem inte riktigt. Jag älskar den här eftersom den verkligen hjälper till med mina ryggsmärtor och ger mig utseendet av att inte vara puckad bakåt. Den lyfter upp mina axlar och mitt bröst. Jag rekommenderar den definitivt.

  null

 8. Z….a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag gillade den beigea så jag köpte den svarta också. De får mig verkligen att se bättre ut. Min hållning är bättre och jag mår bättre. Inte särskilt varma, vilket är bra i Florida. Dessutom bekväma i flera timmar.

  null

 9. V…t (verifierad köpare)

  Sverige

  Hjälper mig med min hållning. Jag kan se en skillnad i hållning och ingen ryggsmärta när jag bär den.

  null

 10. S….a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag gillar verkligen den här produkten den hjälper till med min hållning och håller mina axlar tillbaka.

  null