Stöd För Handledsband

Det ursprungliga priset var: kr345.Det nuvarande priset är: kr230.

Rea!

Stöd För Handledsband

Det ursprungliga priset var: kr345.Det nuvarande priset är: kr230.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Kämpa mot smärtan och hitta tröst!

Ortorex handledsstöd skyddar och stabiliserar handleden. Det ger bekväm kompression till det skadade eller ömma området. Det bästa av allt är att det hjälper till att lindra smärta i handleden och påskynda läkningsprocessen.

SMÄRTLINDRING
Ortorex bandet håller handleden i ett neutralt smärtfritt läge. Det lindrar effektivt seninflammation, karpaltunnel, smärta vid artrit och stukningar.
YTTERLIGARE STÖD
Vårt armband stöder svaga och svullna leder. Det stärker musklerna och minskar domningar, ömhet och trötthet.
SNABB ÅTERHÄMTNING
Vårt stöd förhindrar att handleden böjs. Denna stabilisering hjälper till att uppnå snabbare läkning och förebygger överansträngningar.
360° skydd

Vårt band ger stöd och skydd runt hela handleden.

Lätt att använda

Med tumlestråket är det lätt att ta på och av armbandet.

Andningsbart material

Vårt handledsstöd tillåter luftcirkulation.

Fler anledningar att älska vårt band
Justerbart
Lättvikt
Smal
Bärbart
Glidfritt
Icke-begränsande
4.59
17 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 17 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. E***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag tycker om allting med denna handledsrem! Den hindrar mig från att böja handlederna, men täcker inte mer yta än nödvändigt. Kardborrebandet är starkt. Jag kan sova i dem också, vilket är till stor hjälp. Jag är mycket imponerad av dessa hängslen och skulle köpa dem igen!

 2. C****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har burit detta stöd på natten endast två gånger. Men jag kan definitivt säga att den fungerar eftersom mina fingrar inte har haft lika mycket domningar och stickningar när jag vaknar på morgonen. Värt pengarna!!

 3. R**h (verifierad köpare)

  Sverige

  Det här handledsstödet hjälper min handled att vara smärtfri när jag gör de dagliga sakerna i huset, och jag kan till och med göra saker som jag inte har gjort på ett tag på grund av smärtan. Nu bär jag den bara när jag vet att jag måste lyfta något eller flytta runt saker. Mycket hjälpsamt.

 4. L****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Det här bandet ger måttligt stöd med god flexibilitet. Bekvämt nog att bära under sömnen. Skulle rekommendera

 5. I***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Den är mycket lätt att ta på och av. Inget obehag när jag bär den. Och det gör det mycket lättare att hålla sig ajour med skrivandet.

 6. S*****t (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag vaknade de flesta morgnar med fruktansvärd smärta och en brännande känsla i händerna. Jag fick nyligen diagnosen karpaltunnel och artrit. När jag letade efter en lösning såg jag den här handledsremmen och beställde den. Jag vaknar inte längre med denna intensiva smärta. Det har varit så fantastiskt att äntligen vara smärtfri. Jag rekommenderar varmt denna stödbåge.

 7. N******e (verifierad köpare)

  Sverige

  Rekommenderar starkt det här bandet för alla som har problem med handleden. En av mina vänner rekommenderade detta till mig, och efter att ha använt detta har jag fått mycket lättnad från handledsvärken under dagliga aktiviteter. Definitivt ett måste-köp om du har problem med handleden. Kvaliteten är mycket bra och kommer att hålla länge säkert.

 8. P***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Stödet hjälpte till att hålla min hand på plats och jag kunde undvika smärta när jag använde den. På grund av utformningen kände jag att jag hade mer rörelsefrihet än andra stöd som täcker hela handen. Jag älskar det här bandet. Tack så mycket.

 9. S***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar den här produkten. Jag har haft så mycket smärta och jag kan känna lättnad direkt efter att jag satt på den. Jag kan fortsätta med dagliga aktiviteter, av arbete och sysslor med full rörlighet och utan smärta och obehag.

 10. T***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Det här armbandet är lätt att sätta på och ger ett bra stöd efter en operation. Det tillåter fri rörlighet för fingrarna men håller handleden stel och ger skydd för operationsområdet. Det är en utmärkt produkt.