Nacksmärta Bundle 25% Rabatt

Det ursprungliga priset var: kr1,012.Det nuvarande priset är: kr717.

Rea!

Nacksmärta Bundle 25% Rabatt

Det ursprungliga priset var: kr1,012.Det nuvarande priset är: kr717.

Konturerad Ortopedisk Minneskumkudde för Nacksmärta

Elektrisk Värmekudde

Uppblåsbar cervikal dragkrage för nacksmärta

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Bli av med smärta i nacke och axlar!

Dessa ORTOREX™-produkter hjälper dig att lindra smärtan i nacke, axlar och rygg. Vår konturerade kudde säkerställer en kontinuerlig sömn på natten. Den ergonomiska designen håller huvudet i en naturlig position. Detta minskar trycket på musklerna så att du känner dig utvilad. Det långsamt återhämtande minnesskummet förlorar inte sin form efter kontinuerlig användning.

ORTOREX™-dynan behandlar kronisk smärta med både fuktig och torr terapi. Den sprider värme till områden med stress och belastning. Detta hjälper till att lindra spänningar och slappna av i musklerna. Dessutom kan du placera den på andra kroppsdelar för att lindra obehag. Den digitala styrenheten ger tre olika värmenivåer.

ORTOREX™ dragkrage hjälper till att minska trycket på ryggraden. Den drar huvudet från nacken för att skapa expansion och eliminera kompression. Denna sträckning justerar placeringen av ryggmärgsskivan. Vår enhet behandlar stukningar i nacken, artrit och spasmer i halsmuskulaturen. Kragen blåses upp på mindre än en minut med hjälp av en lättanvänd luftpump. Det går också att kontrollera mängden luft.

4.78
9 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 9 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. T*m (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag köpte den här uppsättningen till min far. Han har lidit av nacksmärtor i nästan två år. Nu har smärtan enligt honom minskat relativt mycket.

 2. R**a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag letade efter en bra elektrisk värmekudde och kunde inte hitta någon på länge. Sedan bestämde jag mig för att köpa en uppblåsbar nackvärmare och hittade den här uppsättningen som Ortorex erbjuder. Jag är glad att jag bestämde mig för att köpa detta 3-i-1-set. Alla produkter som ingår i satsen är av hög kvalitet. Tack så mycket!

 3. F**y (verifierad köpare)

  Sverige

  De mest användbara produkterna för att övervinna nacksmärta! Jag älskar detta set och rekommenderar det varmt!

 4. E**a (verifierad köpare)

  Sverige

  Det var en gåva från min syster, som jag är mycket tacksam för. Den hjälper mig verkligen att lindra min nacksmärta. Min mamma tycker också om det här setet, särskilt den elektriska värmekudden)))

 5. E***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Kudden och värmekudden är av mycket god kvalitet. Den cervikala nacktraktionsanordningen är också bra. Den är mycket lätt att använda, men efter att ha använt den insåg jag att jag inte alls behövde den. Jag kommer att ge den till min mamma.

 6. R**m (verifierad köpare)

  Sverige

  Tack vare den ortopediska kudden känner jag mig lugnare och sover bättre. Detta är en livräddare för mig <3 Jag använder en elektrisk värmekudde efter badet och en uppblåsbar nackkrage även när jag kör bil.

 7. T***v (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag rekommenderar starkt detta paket! Det innehåller trots allt de mest användbara produkterna för nackstöd. Produkternas kvalitet är på en hög nivå. När det gäller priset är det överkomligt och värt det för denna typ av varor))

 8. K***y (verifierad köpare)

  Sverige


  Alla produkter är bra, men av alla föredrar jag en elektrisk värmekudde. Det är bara kärlek ?

 9. N**a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar det här setet för nacksmärtor. Alla produkter är mycket användbara och av god kvalitet. Bra!